“ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 14 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΙΣ 8/09/2023 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΝΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με διαμαρτυρίες και μηνύσεις σε ένα εγκληματικό σύστημα που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δικαστει απο την διεφθαρμένη δικαιοσύνη δεν θα κάνουμε τίποτα.

Πρέπει να διανοηθούμε το μέγεθος της σήψης και να ξεσηκωθούμε, πριν έρθει και η σειρά μας…
Σας σκοτώνουν,σας καίνε και σας πνίγουν και ύστερα πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να εκμεταλευτούν τις καταστροφές και να υλοποιήσουν το σχέδιο τους.

Πρέπει να διανοηθούμε το μέγεθος της σήψης και να ξεσηκωθούμε, πριν έρθει και η σειρά μας..

Δείτε το βίντεο της Βασιλικής Κασίνα που παίρνει πληροφορίες συχνά απο τον ιστότοπο diavgeia.gov.gr για το πως Εγκριθηκαν 14 φωτοβολταικα παρκα στις 8/09/2023 στην περιφερεια θεσσαλιας:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Θα τα καταπιούν κι αυτά οι λάσπες. Πελασγέ, είσαι για το τρελοκομείο.

  2. Να τα βαλουνε στο κωλο τους ! Οι μαλακειες τους στα παιδια τους! Ρε αυτοι δεν εχουνε ουτε ιερο ουτε οσιο! Τον αφορισμο του μακαριστου Χριστοδουλου να εχετε ΓΥΦΤΟΙ λιμασμενοι!

  3. Ναι. Πρώτα τους δώσανε 41% και μετά θα εξεγερθούν τα αμνοερίφια.

  4. …..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 45ΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ???….ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!!!….

  5. Ρε αν δείτε τι κουβαλάνε Ροδόπη Έβρο θα χαζέψετε γέμισαν τα βουνά φουρφουρια ξυπνάτε μαλακες Έλληνοραγιαδες γκαγκαροι και σια

  6. Πρώτη μούρη στο Καβούρι ο Μπουντουβής. Δεν εξηγείται αλλιώς, πρέπει να είναι της μασονίας. Εχει κάνει το ΕΜΠ τσιφλίκι της Pfizer και των λοιπών μασονικών πολυεθνικών. Λίγο κράτει, κάποια αναστολή ή δισταγμό προς τα ιδιωτικά συμφέροντα, τίποτα, τα έδωσε όλα βουρ στον πατσά λες και πάει για βουλευτής του Μητσοτάκη. Όταν φοιτούσα εγώ προ τριακονταετίας οι πρυτάνεις είχαν τουλάχιστον φαινομενικά κάποιους δισταγμούς σε σχέση με τα ιδιωτικά συμφέροντα.

  7. Δηλαδή έριξαν βροχή οι μεγαλο-εργολάβοι για να τους πλημμυρίσουν και μετά να στήσουν ανεμογεννήτριες; Καλά, μπορεί να είναι κι έτσι..

      1. Γελοιος;όχι μόνο αφού από αυτό που διάβασε τίποτα δεν κατάλαβε

      2. Άστον στον ύπνο του. Δεν έχει ιδέα για το Weather Modification Association (Ένωση Τροποποίησης Καιρού), όπου το 3Δ είναι μέλος & η ΕΛΓΑ πληρώνει φράγκα των Ελλήνων Φορολογουμένων, για την προποποίηση του καιρού.
        Αν μάθει & για το HAARP, μπορεί να μας πάθει κάποιο καρδιακό & να νομίζουμε ότι είναι από το mRNA Εμβόλιο της Pfizer.

    1. Βροχή όχι δεν έριξαν… πείραξαν τα φράγματα μήπως, τα αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν.. αλλά είπαμε είστε το 41 τακατό

Comments are closed.