ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
ΨΑΣΨΑΣΨ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνέχισε την επίδειξη αλαζονείας χρησιμοποιώντας ακόμη μια φορά το 41% των εθνικών εκλογών.

Αφού ανέφερε πως «το σύνθημά μας είναι σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη», τόνισε ότι ως προς την εθνική διάσταση των ευρωεκλογών «πρέπει να αποκρούσουμε τη νέα έκφανση του λαϊκισμού, που “σηκώνει κεφάλι” και τάζει τα πάντα, γιατί έτσι πιο ισχυρή η ΝΔ θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις».

Δεν απέφυγε να αναφερθεί στο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, λέγοντας: «Μας κατηγορούν για την αλαζονεία του 41% και το βράδυ των εκλογών είπα ότι είναι μεγάλη τιμή, αλλά όχι «λευκή επιταγή». Το 41% μας το έδωσαν οι πολίτες και όταν κάποιοι μιλούν υποτιμητικά, υποτιμούν τους πολίτες».

«Τα όποια μηνύματα δυσαρέσκειας τα έχω ήδη λάβει», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι δεν περιμένει το βράδυ των ευρωεκλογών, ενώ αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει ειδικά τον τελευταίο χρόνο σε υγεία, παιδεία, ψηφιακό μετασχηματισμό. «Το λέω για όλους όσοι θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας, τους καλώ να δούμε την μεγάλη εικόνα και να αφήσουν κατά μέρος τα παράπονα».

«Η προηγούμενη διακυβέρνηση ήταν μια διακυβέρνηση διαχείρισης κρίσεων και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε στα βαθιά και να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες της χώρας».

Σχετικά με την ακρίβεια είπε: «Δεν έχω κρύψει ότι το πρόβλημα της ακρίβειας είναι το μείζον ζήτημα που απασχολεί τα ελληνικά νοικοκυριά. Η Ελλάδα βγαίνει από μια 10ετη κρίση με συμπιεσμένα εισοδήματα. Μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και μειώσεις φόρων είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια. Προφανώς οι αυξήσεις των μισθών δεν επαρκούν».

Ενώ για τη μείωση του ΦΠΑ ξεκαθάρισε: «Η μείωση του ΦΠΑ έστω και για λίγο έχει μεγάλο δημοσιονομικό κόστος. Όποιος την εισηγείται πρέπει να πει ποιους φόρους θα αυξήσει. Τα υπερκέρδη των ενεργειακών επιχειρήσεων τα έχουμε ήδη φορολογήσει κατά 90%. Η μείωση του ΦΠΑ δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσει στο τελικό προϊόν. Ο ΦΠΑ στον καφέ μειώθηκε και παραμένει. Είδατε καμία μείωση στην τιμή του καφέ; Όχι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα 45 δισ. του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ είναι προ 13ου και 14ου μισθού και δεν έχουν συμπεριληφθεί στην κοστολόγηση από το ΓΛΚ. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε εποχές όπου τάζουμε παροχές με χρήματα που δεν υπάρχουν. Καμία χώρα δεν φορολόγησε τις τράπεζες. Η Ιταλία που το έκανε το πήρε πίσω άρον – άρον. Στις τράπεζες υπάρχει άλλο θέμα. Πρέπει να αναλογιστούν ότι οι προμήθειές τους είναι πολύ υψηλές και ότι πέραν του κράτους έχουν υποχρέωση να δανείσουν περισσότερο».

Το σημείο όμως που προκαλεί τον Ελληνισμό ήταν εκείνο που αναφέρθηκε στις προκλήσεις των Σκοπίων και ουσιαστικά παρακάλεσε τους γείτονες να σεβαστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έχουν κάνει κουρελόχαρτο!

«Ως προς τα Βαλκάνια, η Ελλάδα πάντα στήριζε την ευρωπαϊκή πολιτική των Βαλκανίων. Δεν έχουμε όμως και εμείς αυταπάτες ότι τα Βαλκάνια πάντα θα είναι ένα πεδίο δράσης κομμάτων τα οποία επενδύουν στον εθνικιστικό παροξυσμό. Και ως προς τα Σκόπια, τη Βόρεια Μακεδονία. Το μήνυμά μου απέναντι στον εντολοδόχο πρωθυπουργό είναι πάρα πολύ σαφές. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία για μας είχε πολλά προβλήματα, έχει όμως ένα βασικό κεκτημένο που είναι το ένα όνομα έναντι όλων, το erga omnes. Οφείλει να το σεβαστεί και να κάνει κατηγορηματική δήλωση όταν αναλάβει και επίσημα πρωθυπουργός ότι σέβεται την Συμφωνία των Πρεσπών. Διαφορετικά το μόνο το οποίο θα μπορέσει να πετύχει είναι να έχει μια πολύ δυσάρεστη πρώτη εμπειρία όταν θα βρεθούμε όλοι μαζί στην Ουάσιγκτον για τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ στις αρχές Ιουλίου. Προφανώς θα θέσω το θέμα εκεί. Αν θέλουν να συγκλίνουν προς την Ευρώπη, ο δρόμος προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα και μέσα από τις καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Αλβανία».

Και για να παραστήσει τον… ήρωα επισήμανε, ότι είναι επάνω στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ανακόψει η Ελλάδα την πορεία των δύο χωρών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας «δεν θα χρειαστεί πιστεύω να φτάσουμε εκεί, διότι είμαι σίγουρος ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική, αλλά νομίζω ότι ήμουν απολύτως σαφής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. το 41% αυτών που προσήλθαν στις κάλπες; δηλ. 0,41*0,5 πάμε στο 20% του λαού. Αυτό το θεωρεί επιτυχία; ο παλιοξεφτύλας;

    1. Η αποχή ίσως ήταν και μεγαλύτερη, αλλά τώρα έχουν δώσει και ιθαγένειες σε εκατοντάδες χιλιάδες αλβανούς, γι’ αυτό τους γλύφει η Κούλα! Βέβαια αυτοί κάποια στιγμή θα δημιουργήσουν αλβανικό εθνικιστικό κόμμα εντός Ελλάδας όπως κάνουν οι μουσουλμάνοι…

  2. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

  3. τι ψηφίσατε, ρε αλβαναριά του 41 τακατό ; (!) 🤮🤮

  4. ΓΟΥΡΛΟΖΑΒΟΣ Ο ΠΟΙΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

  5. Ο Μητσοτάκης εχει κυβερνητική πολιτικη που διχάζει τον ελληνικό λαό

    1. Σωθηκες … εχουν αδειασει ολα τα νησια απο τον οπλισμο κ ο Στρατος παρακουει το Συνταγμα κ υπακουει στις διαταγες των Προδωτων του Εθνους . Επισης εκπαιδευουν τους Ναζι στα F16 !!! Ξεχνα τον Στρατο ειναι πλεον εναντιον μας κ θα δικαστουν ολοι οι Αξιωματικοι για Προδοσια με κελια διπλα στα 300+1 Προδοτοσκυλα .

  6. Εκμεταλλευεται ο ανιατος και τα γεροντια! Τι να ψηφισουνε ψαροκασσελες “αντρες” η κομμουνια? Αυτο παντως που εκανε στη Μακεδονια με τον τσιπουρα θα το πληρωσει πολυ ακριβα @ μα παρα πολυ ακριβα ο τσεπαδουρας των φριτς και των ολιγαρχων!

  7. Μια μερα συντομα θα αποκαλυφθει οτι κανεις νοθεια στις εκλογες μαζι με τα ανδρεικελα σου βλεπε συριζα πασοκ κτλ οπως επισης αν εχεις κανει οντως το εμβολιο κουλα λεβεντισσα …. γιατι κατι μου λεει οτι εχεις κανει νερακι….. ε; λαμογιο. τοτε δεν σε ξεπλενει ουτε ο ιορδανης ποταμος αρχιλαμογιο .

  8. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ….

  9. ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΥΦΤΩΝ Κ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ 3 ΟΥΚΑΔΕΣ ΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΜΑΣΟΝΩΝ Κ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ .ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟ,ΑΛΑΖΟΝΑ ΑΕΡΓΟ Κ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ Κ Η ΚΟΝΟΜΑ .Κ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΡΩΣΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  10. Ψευτομακεδονες να τον χαιρεστε !! Ο Μεγας Αλεξανδρος θα σας ειχε κοψει ολων τα κεφαλια απο ντροπη για την ηλιθιοτητα σας !!! Καμμια αντιδραση στην Εβραιουπολη ( Θεσσαλονικη ) για την κοροιδια του Αλητη ετσι ;;; Μην ξεχασετε να τον ξαναψηφισετε να παρει πισω το ονομα ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!! Αλλα ξερετε εσεις ,,,, θα κανετε το Παρτσακλο την Λατινοπουλου ΠΛΟΥΣΙΑ απο ΑΝΕΡΓΗ κ τον Μυτηλιναιο χαρουμενο που δεν θα γκρινιαζει στο Κρεβατι για Χαρτζιλικι η Παστωμενη ……… Πανηλιθιοι .

    1. καλό νούμερο και του λόγου σου, τρολάκι … και γεμίσαμε με γαλανόλευκες τους δρόμους σε πορείες και ξύλο έπεσε και χημικά και επί τσίριζα και επί νδούλας στην έκθεση με τον καντεμόσαυρο , όλοι τους ένα κόμμα είναι αυτοί …όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι και εδώ έχει βολεψάκηδες ραγιάδες και παρτάκηδες και για αυτό δυστυχώς ο γαλάζιος σύριζα έχει ποσοστά , μην είσαι τόσο βάρβαρος όμως από το πληκτρολόγιο …τρομάζεις τον κόσμο

    2. Ο κόσμος έφαγε ξύλο από τον αλβανοτσάμη Τσίπρα και ήρθες εδώ βλάκα αριστερέ να μας πεις για Λατινοπούλου και Μυτηλιναίο λες και δεν έχει όνομα ο ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΩΡΙ ΛΟΥΨΙΣΤΑ (ΝΥΝ ΑΘΑΜΑΝΙΟ) Ο ΣΚΑΤΕΝΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ! Σκατά στο χωριό του, να καεί μαζί με όλους τους αλβανογενείς κατοίκους του!!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΛΟΥΨΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ! Κανονικά όλοι οι Μακεδόνες πρέπει να πάμε μια βόλτα μέχρι εκεί και να χέσουμε μέσα στα σπίτια των αλβανόγυφτων που έβγαλαν μεγάλο προδότη πριν τους σπάσουμε όλους στο ξύλο!!!! Μακάρι να σε είχα μπροστά μου να έκανα το κρανίο σου σουβέρ από το ξύλο…

    3. Τι λες ρε αριστερέ; Οι Μακεδόνες την έπεσαν στα ΜΑΤ κι ας έφαγαν ξύλο. Εσύ πήγαινε να ψηφίσεις ξανά Τσίπρα ή Κούλη, και η ΝΔ αριστερό κόμμα είναι αφού προέρχεται από την Ένωση Κέντρου, όταν ο πατέρας του Κούλη τα χάλασε με τον Γ. Παπανδρέου. Είσαι τόσο κουράδας που δεν ξέρεις πως δεν υπάρχουν εβραίοι στην Θεσσαλονίκη από την Κατοχή αλλά όπως και πολλοί αριστεροί επαναφέρετε το ίδιο πράγμα για να δημιουργήσετε δικαιώματα για τους εβραίους φίλους σας!

    4. Ρε μαλακισμενα Ψευτομακεδονες αυτο καταλαβατε απο αυτα που εγραψα ;;; Τελικα ειστε οχι ηλιθιοι αλλα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ !!!! Το καλυτερο δωρο του Τσιπρα ζωα στον Μητσολοατκι ηταν η Μακεδονια κ εσεις ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ αντι να τον στειλετε στον Διαολον πηγατε κ τον ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ !!!! ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !!!! Τωρα που σας λεει καταμουτρα οτι σας ΔΟΥΛΕΨΕ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΛΗ ( εσυ που λες δεν υπαρχουν Εβραιοι εισαι πανασχετος ηλιθιος κ αστειος ) . Οσο για την Λατινοπουλου ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ενω ειναι πιονι του Μητσολοατκι !!! ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ;;;;;; Αυτο καταλαβατε ;;;; Πανυβλακες … Καθιστε να δουμε την Κυριακη που η Εβραιουπολη θα ειναι ΜΠΛΕ !!!!! Την επομενη ψηφιστε την Αδερφη καθως τα ιδια σκατα ειστε κ εσεις ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ .

      1. ρε κόπανε πάλι τα ίδια έγραψες , πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι τα μεγάλα συστημικά κόμματα έχουν τα ίδια αφεντικά και την ίδια ατζέντα? μάλλον τρολάκι είσαι που επενδύεις στον διχασμό … και επίσης ανιστόρητος , δεν μπορείς να αγνοείς την ιστορία χιλιάδων ετών και να εστιάζεις μόνο σε μία περίοδο για να δώσεις τον χαρακτηρισμό που θέλεις…τι σου εξηγώ τώρα… γύρνα πλευρό καλύτερα

  11. Αυτός ο προδότης (και θα το εξηγήσω) των απόψεων που ι ίδιος εξέφρασε πριν τις εκλογές, έπρεπε να είναι ήδη φυλακή. Ο ίδιος έλεγε πως δε θα ψηφίσει, δε θα αναφέρει τίποτα σχετικά με τον όρο Μακεδονία. Εφόσον λοιπόν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δε σέβονται τη συμφωνία και ο Κούλης το έπαιζε μακεδονομάχος, τι πιο φυσιολογικό να την καταγγείλει από τη στιγμή που έχει πλέον άπειρες αφορμές και δικαιολογίες που στέκουν σε διεθνές επίπεδο; Αλλά μια ζωή ο χαζαρομογγόλος απέναντι στην Ελλάδα και στα συμφέροντα είναι εφόσον αυτό προστάζει το DNA του. Μαύρο στους προδότες.

  12. …..ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ…..ΕΔΩ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ….ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ…..

    1. ΤΗΝ ΗΠΙΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΦΕΤΣΙΓΑΡΟ

Comments are closed.