“ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ”, ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

Κοινοποίηση:
Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κλείνοντας ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε:

«Είμαστε δύο γειτονικές χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα, την ίδια γεωγραφία, τον ίδιο πολιτισμό σε πολλούς τομείς. Φυσικό είναι να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ γειτόνων και αδελφιών. Το θέμα είναι η βουληση για επιλυση. Θέλουμε το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας, θελουμε να γίνουμε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο με τα κοινά μας βήματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να επιλυθεί. Σας περιμένω στην Άγκυρα».

Ολα εδώ πληρώνονται…

@paris_kourtzidis #foryou #erdoğan #γεραπετριτης #υπεξ #υπουργος #εξωτερικων #μητσοτακης #κυβερνηση_μητσοτακη #τουρκια #τουρκιαελλαδα #turkey #hellas #greece #ελλα#ελληνικηανατροπη #παριςκουρτζιδης #ελληνικη_ανατροπη #ελα #παρις_κουρτζιδης #ποντος #ποντιος_και_παλαλος #ελληνοτουρκικά #κυπρος #cyprus #hellastiktok #hellastiktokers #greecetiktok #greecetiktokers #greecetiktoker #hellastiktoker #tiktoker #tiktokers #athens #ερντογαν #επισκεψη #προδοτεςπολιτικοι #προδοτες ♬ Turkey A$$ – Guap Nut

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ……ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…….
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  2. Η Διακήρυξη που υπέγραψαν ο Μητσοτάκης & ο Erdogan, δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Τουρκία & επομένως δεν έχει κανένα νομικό αποτέλεσμα.
    Η όλη υπόθεση της Διακήρυξης, είναι μία παραπλανητική μούφα, για να αποσιωπηθεί η στρατιωτική απογύμνωση των 10 νησιών.
    Ποιός ξέρει πόσοι Τούρκοι Πράκτορες θα έρχονται στην Ελλάδα νόμιμα για 7 ημέρες κάθε φορά, για να πιστοποιούν ότι πράγματι τα νησιά χάνουν την στρατιωτική τους θωράκιση.
    Τελικά οι Τούρκοι που θα έρχονται ως Τουρίστες, θα μπορούν να αγοράζουν Γη & Σπίτια?

  3. ΡΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ?????ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ….ΤΑ 6ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ?????ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ

  4. μα δεν τους βλεπετε πως γελανε και οι δυο σαν να εχουν βγει να πιουνε ουζα με μεζε εγω το 2013 ειχα παει στην κω και μου είπανε όταν ήμουν στο λιμάνι να περάσω απέναντι στο Bodrum/Επαρχία Μούγλων, Τουρκία και του λέω βρε άντε από δω που θα έρθω εγώ απέναντι

  5. Καθηκι μητσοτάκουλα στη βουλη ξερεις να αντιμιλας σ οποιον πει κατι το αντιθετο αλλά εδω που ειπε ο σουλταν οτι ειμαστε αδερφια δεν μπορουσες να τον αποστομωσεις βλημα αλλα τι να περιμενει κανεις απο δουλικα σαν και του λογου σου αλλα και πιο πριν εδω και δεκαετιες σκυβουμε το κεφαλι λες και εχουμε ακομα τουρκοκρατία

  6. Ευτυχώς που δεν ζει ο χασάπης Δικτάτορας Σανταμ Χουσειν θα τον είχαν υποδεχτεί και αυτόν με μεγάλες τιμές. Πολλά κοινά με τον Σουλτάνο ο Σανταμ. Και αυτός ζούσε σε χρυσά παλάτια και σκοτώνε (η στην “καλύτερη” έριχνε στο χειρότερο μπουντρούμι) όποιον τολμούσε να διαφωνήσει μαζί του. Εννοείται με σκληρά βασανιστήρια σε ημερήσια διάταξη. Στο τέλος όμως πήρε αυτό ακριβώς που του άξιζε όπως όλοι οι Δικτάτορες. Ελπίζω μια μέρα το ίδιο να γίνει και με τον Σουλτάνο.

  7. Πρεπει να ημουν καπου στα εξη, οταν ρωτησα την Νενέ {Γιαγια} μου, που ηξερε τουρκικα, να μου μαθει καποιες λεξεις! Απ’ οσο θυμαμαι, το πρωτο, που την ρωτησα ηταν, το πως λενε: Το “μνι της μανας σου”! Ανανίναμου!
    Κατι, για τον: “Κεχρανατζη”! Και το πως λενε, το “Σ’ αγαπω”!

    Υ.γ. Απο τοτε φαινοταν, πως θα γινομουν … αλλη!
    Πληροφοριακα: Προπαππος = Καταγωγη, απο το Φαναρι!
    Το επιθετο εμεινε, καθως καποιοι τουρκαλαδες τον κυνηγουσαν, φωναζοντας το! Και οπως, μου ειχαν εξηγησει οι δικοι μου, εχει και την εννοια, του: Νικητης! Ξερω επισης, οτι σε δαυτους, προκαλει κατι σαν δεος! Εξ’ ου και το παλαι ποτε, δεχομουν αρκετα αιτηματα φιλιας! Κατεκλυζαν, το προφιλ μου! Και να σου κι’ οι μαντηλες και δεν συμμαζευεται! Αυτα, γιαβριμ!

  8. Ξεφτιλισμενο κράτος του Ελλαδισταν υποδέχθηκαν με τιμές ένα χασαπη δικτάτορα! Σαν να υποδέχονται τον βοιδουμπα Κιμ Γιονγκ Ουν δηλαδή.

  9. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ????ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ….

  10. Όσο οι έλληνες δε μιλάνε αυτά τα καθίκια που λέγονται έλληνες πολιτικοί θα κάνουν ότι θέλουν επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να ξεσηκωθούμε τα ξεπουλάνε όλα..

  11. Ο Τουρκαλας κάνει την δουλειά του και την κάνει καλά για τα συμφέροντα της χώρας του, οι από εδώ εφιάλτες που ξεπουλάνε την χώρα τους μόνο και μόνο για την καρέκλα.

  12. Άπό πότε είχαμε κοινό πολιτισμό και από πότε γίναμε αδέρφια με τη φυλή – παράσιτο της ανθρωπότητας ?????

  13. Τί να κουβεντιάσουμε ρε παιδιά όταν στη μηχανή του χρόνου ο Βασιλόπουλος προλογίζει ανενδοιαστα και αναφέρει για την κρίση των Ιμίων ότι όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν , το φθινόπωρο του 1995 όταν μια ομάδα αξιωμμαυκαι αποστράτων του πολεμικού Ναυτικού έστησαν την Ελληνική σημαία στο Φαρμακονήσι. Κακώς δηλαδή δηλώνουμε την κυριαρχία μας στα νησιά μας. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!

  14. Με λίγα λόγια εσύ βλέπεις Αιγαίο δεν βλέπεις Δαρδανελια στην εταιρία εδώ είναι το πρόβλημα τώρα το μεγάλο η μαύρη θάλασσα πως θα μπει ο Αμερικανός εκεί με τη εταιρία την πατάει και ο Τούρκος εδώ η Ρωσία τη θα πει

  15. ναι ρε βλακες , ετσι ειναι , την ιδια θαλασσα μοιραζομαστε ,μονο αν ειστε ηλιθιιοι πιστευετε το αντιθετο , το αιγαιο βρεχει και τις δυο χωρες , εκτος αν θελετε να το μετακινησετε προς τη δυση για να μην βρεχει και αυτους , ε στοκοι ?

    1. ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!

  16. Αλοι φτενε δεν το πιάνεις το νόημα η εκμετάλλευση Αιγαίου θα μπει σε εταιρία ελληνοαμερικανων και Τουρκίας συμφερόντων το θέμα είναι και η Ρωσία στην μέση ,ξεπουλιετε η Ελλάδα από στρατιωτικους και γαλοναδες το εφάπαξ είναι γερό για κοπριτες 1,5 εκατομ ευρώ και 3, 5 Χιλ σύνταξη που τα είχαν δει αυτά όλα αυτά τα πήραν μόλις βγήκε ο Μητσοτάκης αρχικά και κάνουν της πάπιες τώρα κοκο κο πα πά πα είναι η κοπριτες ,,,θα υπογράψουν και Αμερική θα διευθετιθουν όπως τους σιμφερει τα θέματα κλπ και από της δύο πλευρές είναι Σαν το Τσιπρα θα ξεχωρίσουμε κράτος εκλησια που είχε ξεχωρίσει από 1980 υπογράφτηκε εδώ και Αμερική υπογράφτηκε αλλά κλπ και τους φορτώθηκαν δημόσιο σύστημα παρακαλώ γιατί δεν είχε η εκκλησία πόρους ήταν φτωχή

  17. Σε ποιόν υποκλίθηκε ο Γεραπετρίτης ρε παιδιά,είμαστε με τα καλά μας;;;

  18. εχουνε ηδη αποστρατιωτικοποιησει τα νησια και σε ολο το αιγαιο ψαρευουν τουρκοι που μας πουλανε τα ψαρια ακομη και σε μας!!!!!!!!!!
    τους το εχουν χαρισει το αιγαιο…..
    ετσι ειναι ομως του μπαμπακα τους δεν ηταν το αιγαιο???? το χαρισαν!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!
    ΓΟΥ ΔΗ!!!!!!!

  19. θα δει τι θα παρει και αυτος και οι προδοτες εφιαλτες που τον φιλοξενησαν στο τελος ομως θα το παρει….

  20. να τον επιανα εγω τον τραβελοσουλτανινα νινα να του μοιρασω το κωλο του στα δυο……..

Comments are closed.