ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ! Ο Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok με τις αλλαγές στα σχολεία: «Πριν το GTA 6, σόρι παιδιά»

Κοινοποίηση:
ΨΑΣΨΣΑΨΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok έπειτα από καιρό με ένα βίντεο για τις αλλαγές στα σχολεία, λίγες ώρες πριν από τον αγιασμό.

«Δέκα αλλαγές που θα δεις φέτος στο σχολείο πριν το GTA 6», λέει στην αρχή του βίντεο ο πρωθυπουργός, κάνοντας αναφορά στη φημολογία ότι το Grand Theft Auto 6 μπορεί να μην κυκλοφορήσει το 2025, αλλά να καθυστερήσει έως το 2026. Μιλάμε για τρελό χιούμορ.

Σε ένα σημείο, ζητά συγγνώμη από τους μαθητές. «Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής eparents οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν βαθμούς, απουσίες. Σόρι παιδιά», λέει στο βίντεο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει την απαρίθμηση των αλλαγών στα σχολεία με αναφορά στην απαγόρευση του κινητού τηλεφώνου. «Ενα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, το κινητό στην τσάντα», αναφέρει σχετικά.

Οι 10 αλλαγές στα σχολεία

Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις εξής 10 αλλαγές στα σχολεία:

– 10.000 παραπάνω μόνιμο διδακτικό προσωπικό και 20.000 αναπληρωτές εντάσσονται στην παράλληλη στήριξη

– Δημιουργούμε τις αυτόνομες τάξεις στις ακριτικές περιοχές

– Σχεδόν 40.000 ψηφιακοί διαδραστικοί πίνακες θα έχουν εγκατασταθεί έως το τέλος 2024 από την πέμπτη Δημοτικού έως τρίτη Λυκείου.

– Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής eparents οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν βαθμούς, απουσίες.

– Νέος κανονισμός λειτουργίας στα σχολεία. Για παράδειγμα, αν μαθητής προκαλέσει ζημιά, οι γονείς καλούνται να την αποκαταστήσουν από την τσέπη τους.

– Ξεκινούν οι δράσεις ενεργού πολίτη για την ενδοσχολική βία, την προστασία του περιβάλλοντος, τον αθλητισμό και την ψυχική υγεία.

– Ξεκινά το ψηφιακό φροντιστήριο για 120.000 μαθητές της τρίτης Λυκείου

– Ξεκινά η ατομική συμβουλευτική για τον επαγγελματικό προσανατολισμό για όλους τους μαθητές της πρώτης Λυκείου.

– Δίνουμε έμφαση στην πληροφορική επικαιροποιώντας το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων στο Γυμνάσιο. Στο τέλος της τρίτης Γυμνασίου θα αρχίσουμε να δίνουμε πιστοποιητικό πληροφορικής.

– Ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, το κινητό στην τσάντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΕ ΤΙΚ ΤΤΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ !!!!!!
    ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ….. Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ !!!!!!
    Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ !!!!!

Leave a Response