“ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ, ΔΕΝ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑ”. ΣΑΛΟΣ με νέα περίεργη υπόθεση καταγγελλόμενου «ξυλοδαρμού» ασκούμενης δικηγόρου από τον μεγαλοποινικολόγο Βασίλη Ταουξή. «Είχαμε ερωτική σχέση, με χτύπησε, με καθύβρισε, κοντέψαμε να σκοτωθούμε μέσα στο αυτοκίνητο», λέει η εργαζόμενη —Αλλά είναι έτσι; Αλληλομηνύσεις και νέο σήριαλ —Στο πλευρό του δικηγόρου, η σύζυγός του, Ειρήνη Μαρούπα

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΤΡΙΤΗΣ 25-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Kόψτε φάτσα μεγάλου εραστή. Πρέπει πραγματικά να είσαι απέραντα διστυχής, ή κακάσχημη,για να πας μ’αυτή τη κεφαλομυζήθρα.

  2. Ζζμπρώχνουν καλά οι δικοιγώροι. Και πως να μην ζζμπρώχνουν όταν έχουν τα λουτσομεζεδάκια μέσα στα πόδια τους, διαταιτειμένα να κάνουν τα πάντα.

  3. η μαρουπα ολο μπλα μπλα μπλα…θελει να σωσει την ελλαδα και δν μπορει να σωσει το σπιτι η το γαμο της…ουστ…ο επομενος,λεει ο Θεος!

  4. Χωρίς να την δω, έμπαινα. Οι “ασκούμενες” είναι δυνατά εργαλεία και έτοιμες για όλα.

    1. Χα, χα, χα έγραψε η χουφτίτσα. Αλλά και ο Πελασγός 1000% σωστός. Και να προσθέσω: Όσο πιο σοβαρή και πολιτικά ορθή, τόσο πιο ποθητή η ασκούμενη.

  5. Ειπαμε οι δικηγοροι δεν αξιζουν το σεβασμο που εχουν. Ειναι πουστικη δουλεια και χωρις νομους θα ηταν απλα con artists.

  6. Έτερος “παρακοιμώμενος” της ανόητης ζήνας. Περιμένουμε νέα επεισόδια αγνού, ανόθευτου ξεπλύματος…

Leave a Response