“ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ. ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ”. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ. NEA ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ 325 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙNTERCITY ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με νωπές τις μνήμες από την τραγωδία των Τεμπών, οι 325 επιβάτες της αμαξοστοιχίας Intercity 53, λαχτάρησαν όταν το τραίνο ακινητοποιήθηκε, για πάνω από μια ώρα, στη σήραγγα Οθρύος, ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο.

«Ακούγαμε πυροσβεστικά, ακούγαμε ασθενοφόρα και πανικοβληθήκαμε» είπε συγγενής επιβάτη, ενώ καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

Νεαρή επιβάτης μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας είπε ότι «μας σταμάτησαν λίγο πριν φτάσουμε στο Λιανοκλάδι, μία παρά μέσα στο τούνελ το μεγάλο. Δεν είχαμε και σήμα να επικοινωνήσουμε. Πέρασε η ώρα, μας είπαν τη μία φορά βλάβη στη μηχανή, τη δεύτερη ενημέρωση καμία. Είχα αγχωθεί για τη μητέρα μου γιατί με περίμενε μιάμιση ώρα, δεν ήξερε, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε, δεν είχαμε σημεία ζωής».

Η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε ότι: «Τουλάχιστον ενημέρωσε, ότι είμαστε καλά, τα παιδιά όποιον περιμένετε, με τόσα που γίνονται. Και να μας πουν ότι θα έρθουν αύριο. Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τα παιδιά. Δεν είχαμε επικοινωνία. Ζουν, πέθαναν, λιποθύμησαν. Δεν γίνονται λίγα. Μας κόπηκαν τα πόδια γιατί ήταν και αυτό σύντομο με τα Τέμπη. Μία ενημέρωση καλύτερη να είχαμε».

 

 

 Η Hellenic Train αναφέρει σε δήλωσή της ότι το τρένο ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος και ότι άμεσα κινητοποιήθηκαν μηχανές εφεδρείας από το Λιανοκλάδι για να μεταφέρουν την αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου. Ακόμα ισχυρίζεται ότι οι επιβάτες ενημερώνονταν με τακτικές ανακοινώσεις από το προσωπικό της εταιρείας.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η Hellenic Train ανέφερε ότι «η αμαξοστοιχία 53 αναχώρησε από το Λιανοκλάδι και αναμένεται να αφιχθεί στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα λίγο πριν τις 17:00. Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί από το προσωπικό της αμαξοστοιχίας για την αποζημίωση του εισιτήριου τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τι λέτε ρε παιδιά; Τι συκοφαντίες είναι αυτές; Γιατί να μην ταξιδέψει κανείς με τον ΟΣΕ; Αφού η κυβέρνηση εγγυάται την ασφάλεια των μεταφορών. Εξάλλου, τόσοι και τόσοι απλοί άνθρωποι δήλωσαν στην κάμερα ότι εμπιστεύονται τον ΟΣΕ και θα συνεχίσουν τα ταξίδια τους, παρά το τραγικό γεγονός στα Τέμπη για το οποίο, βεβαίως-βεβαίως, ευθύνονται αποκλειστικά οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι προηγουμενες κυβερνήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θέλετε να σταματήσετε το τρένο της ανάπτυξης και να βάλετε εμπόδια στο έργο του αυτοκράτορα Κου-Λη Μπάι-Φεν-Τσι-Ζισί!

  2. ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΩΡΗ; ΑΜΑ ΨΗΦΙΣΕΣ , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ…ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ

  3. Με 40% ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ!!! Τα παραπονάκια σας να τα βάλετε εκεί που ξέρετε!!!! Μια χαρά είναι ο ΟΣΕ κάνει τις δουλίτσες του όπως έχει μάθει. Ας προσέχατε οι επιβάτες τι ψηφίσατε..λουστείτε τα! Τέλος το πένθος, σας αξίζει και μας αξίζει και ΤΟ χειρότερο πλέον.

  4. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΩ.. ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΧΑΧΑΧ
    ΡΕ ΕΚΕΙΙΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ… ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ…… ΑΠΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

  5. Πaλι καλα που δεν εγινε παλι καμμια τρακα μετα απο τοση ωρα ακινητοποίησης …α ρε υπουργαρες

  6. αλλα τωρα αμέσως τοποθέτησε για υπουργό μεταφορών τον ΗΔΗ δοκιμασμένο με 57 ΝΕΚΡΟΥΣ …κωστάκη-μπούλη καραμανλή ….

  7. οι εποβατες εχουν δωσει εντολη 40%, κανένα παράπονο παρακαλώ

  8. Φανταστείτε αυτούς που ψήφισαν ΝΔ… Η οποία είναι η περισσότερα υπόλογη- υπεύθυνη για την κατάσταση του ΟΣΕ αλλά κ για το συμβάν στα ΤΕΜΠΗ.
    Έλληνες που ταξιδεύουν προς άγνωστη κατεύθυνση

  9. Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει απολύτως σε τίποτα ο ΟΣΕ αλλά οι επιβάτες οι οποίοι ενώ έχει γίνει τόσος ντόρος μετά το έγκλημα στα Τέμπη εξακολουθούν να ταξιδεύουν με τα σαράβαλα αντί να τους κάμουν ολοκληρωτικό εμπάργκο σε σημείο που να χρεοκοπήσουν μόνο έτσι μπορεί να εξυγιανθούν πραγματικά όταν δεν θα πατά κανείς στα κινούμενα φέρετρα, αυτοί δεν χαμπαριάζουν από τίποτα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι και ψηφοφόροι της ΝΔ.

  10. Ο ΟΣΕ αλλάζει όνομα σε ΜΙΤΣΟΤΑΚΟΣΕ.
    Για να πάρει γούρι.

  11. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η HELLENIC TRAINS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΣΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  12. Προχθές μούρη με μούρη δύο τρένα στα 50 μέτρα, (δεν επιτεύχθηκε η σύζευξη λόγω τεχνικών προβλημάτων, είπε ο ΟΣΕ). Εχθές αυτό το συμβάν μέσα στο τούνελ (πρόβλημα στην μηχανή, είπε ο ΟΣΕ). Κάτι γίνεται παιδιά, το νου μας……! Μήπως ψεύδονται

  13. “”” Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί από το προσωπικό της αμαξοστοιχίας για την αποζημίωση του εισιτήριου τους».””” 🤣🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.