«ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ». Αποκάλυψη για τα δηλητήρια BioNTech, Pfizer, AstraZeneca. Το εφιαλτικό ερώτημα και η απάντηση του ποινικολόγου, Νίκου Αντωνιάδη, για τον αιφνίδιο θάνατο της πανέμορφης Δάφνης. «Λοιπόν, δολοφόνοι; Στον εισαγγελέα αυτόν ήμουν σήμερα. Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ…». ΓΟΝΕΙΣ: «Το παιδί μας έκανε έναν βρόγχο, κοιμόταν. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser22-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22-5-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

 free the presss

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. άφησα εργασία στην Αγγλία έπαιρνα ένα σωρό χρήματα ,όσα δεν πήρα Ελλάδα τα πήρα εκεί σε 4 χρόνια .γιατί δεν έκανα το μπόλι
    .προτίμησα να ζω στην φτώχεια που λέγεται κου λι
    πάρα να πεθάνω στο δρόμο όρθιος .
    με κατέστρεψαν αλλά το μπόλι δεν το έκανα εννοείται πως δεν πρόκειται να κάνω και στο μέλλον τίποτα .
    κου λι σε χαιρετώ ρε κουφαλα .
    μην λέτε όλο ναι ναι ναι

  2. Καλή ξαφνικούα φολιασμένα γίδια νεοέλληνες ραγιάδες,δεν σας χρειαζόμαστε,είστε ανίκανοι γενικώς.Με λίγη πίεση,ξεπουλάτε και τη μάνα σας

  3. ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΖΑΒΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΞΟΡΙΑΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ Η COVID ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ

  4. Ο Κοπελούζος ως επιχειρηματίας είναι κατασκεύασμα των Γερμανών.
    Σύμφωνα με την διήγηση του το 1960 και σε ηλικία δέκα ετών πωλούσε με τον αδελφό του Μανώλη στυλό διαρκείας έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
    Το 1972 αναφέρει ότι η μητέρα του, το εδώρησε ένα βιβλιάριο καταθέσεων ταμιευτηρίου με μισό δις δρχ.!!!
    Οι Γερμανοί του έδωσαν άδεια να συναρμολογεί ένα λεωφορείο μάρκας SETRA παρωχημένο μοντέλο του 1964.
    Το 1977 υποψήφιος βουλευτής της Ενώσεως Κέντρου με θορυβώδη προεκλογική εκστρατεία. Δεν εξελέγη.
    Το 1981 εξελέγη με την Ν.Δ. αλλά σταμάτησε το 1985.
    Στο παρασκήνιο με επιχειρήσεις και με Σοβιετική Ένωση.
    Το 1999 ο Σημίτης του παραχωρεί την εκμετάλλευση της μαρίνας της Ζέας.
    Το 2006 ο Κωστάκης Καραμανλής του παραχωρεί την εκμετάλλευση των διαφημίσεων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία Interbus Α.Ε.
    Προσφάτως στην έπαυλη των Μητσοτάκηδων στα Χανιά με άλλους ομοίους του…

  5. Στοιχηματιζω πως αν ξαναπουν για εμβολιο θα αρχισουν να πλακωνονται παλι ποιος να το πρωτοκανει.
    Τι συζηταμε λοιπον τωρα?
    Μετανοιωσε κανεις τους;
    Δε νομιζω

  6. Έχω φίλο που έφυγε μετά από 50 χρόνια από Αυστραλία και άφησε πολύ καλή δουλειά όταν τον υποχρέωσαν να κάνει τα εμβόλια.
    Και αναρωτιέμαι ρε ραγιάδες ψηφοφόροι,δε σκέφτεστε την υγεία σας ούτε καν των παιδιών σας και κάνετε ότι παπαριά σας λέει ο κάθε εβραίος.
    Άκουγα κάτι μπαρμπάδες να λένε θα πληρώσω πρόστιμο 150€ θα μου τα δώσεις εσύ?
    Χαχα βάζουν τη ζωή τους πάνω από τα 150€ γραικύλοι ψηφοφόροι ποιόν να λυπηθείς και γιατί.
    Ο άλλος 54 χρονών άφησε πίσω μία ολόκληρη ζωή και εργασία με καλά χρήματα για να μην κάνει το χατήρι των εβραίων και οι άλλοι πάνε να κλάσουν και χέζονται.

  7. ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ,ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!! ΠΟΤΕ!! ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ,ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!ΤΩΡΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ!!

  8. Να μας πουν οι γονείς, αν ψήφισαν τους δολοφόνους της κόρης τους, δηλαδή καμόραΝΔ

  9. Ζούμε τη μεγαλύτερη γενοκτονία που έγινε ποτέ με τον πιο ύπουλο τρόπο και με τους υπαίτιους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι σαν να μην τρέχει τίποτα.
    Μητσοτάκης & ΣΙΑ κυβερνητική εγκληματική οργάνωση

  10. ΓΉΙΝΟΣ, πράγματι έχουν σταματήσει τις μαλακίες. Έχει χεστεί το φυλλοκάρδι τους.

  11. Θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί από τις τύψεις ο γενοκτόνος μπάσταρδος, τόσα νέα παιδιά που έχει σκοτώσει. Μαζί με την ποντικομαϊμού.

    1. Σώθηκες! Αυτό προϋποθέτει συνείδηση, που ποιός την έχασε για να τη βρει το ρεμάλι!

  12. Εγω δε βλεπω κανεναν εδω μεσα να με πει ψεκι που δεν εμβολιαστηκα. Που ειστε χαμενοι ? Ελα καντε μας λιγο μπουλινκ ακομα το αντεχουμε γατακια. Η κουρνιασατε και περιμενε τη σειρα σας ? Θελατε να λαβετε μερος στο πειραμα ε ?

  13. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗς ???
    Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ???

Comments are closed.