«ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ BIONTECH, PHIZER, ASTRAZENECA – ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ – «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΡΟΓΧΟ, ΚΟΙΜΟΤΑΝ. ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ» – ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Κοινοποίηση:
teaser22-5

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ». Αποκάλυψη για τα δηλητήρια BioNTech, Pfizer, AstraZeneca. Το εφιαλτικό ερώτημα και η απάντηση του ποινικολόγου, Νίκου Αντωνιάδη, για τον αιφνίδιο θάνατο της πανέμορφης Δάφνης. «Λοιπόν, δολοφόνοι; Στον εισαγγελέα αυτόν ήμουν σήμερα. Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ…». ΓΟΝΕΙΣ: «Το παιδί μας έκανε έναν βρόγχο, κοιμόταν. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε»

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΤΟΜΑ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ…

  2. Στέφανε στην πόλη μου πέθαναν 3 άτομα μια 21 μια 29 και ένας 43 γίνετε γενοκτονία

  3. Έκανε καταγγελία η οικογένεια; Είναι σίγουρο ότι φταίει τ εμβόλιο; Γνωρίζω πολλούς ανεμβολίαστους που πέθαναν ξαφνικά. Κάτι άλλο συμβαίνει ίσως κυκλοφορούν ιοι που δεν γνωρίζουμε κ μας σκοτώνουν

  4. Οι ίδιοι που θέλουν την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού προωθούσαν και τα εμβόλια. Όπως ο Bill Gates.

  5. Στη μάνα μου τα πρόστιμα ακόμα υπάρχουν, δεν διέγραψαν τίποτα.

  6. Το αρχαιοκάπηλο και η εγκληματική οργάνωση πρέπει να πάνε φυλακή. Άπειροι λόγοι……….

  7. Παιδιά αυτοί έσπερναν τον φόβο τότε εκείνη την σκοτεινή εποχή, ο φόβος του θανάτου, της απώλειας της ελευθερίας ο εγκλεισμός, η τρομοκράτηση, οι παράλογες αποφάσεις, οι εκβιασμοί, η σατανική τους σκέψη και ψυχή!!! τι να πρωτοθυμηθεί κανείς!!!! Μέσα σ αυτόν τον κικαιώνα παρά τον εκφοβισμό και την σύγχυση που επικρατούσε ήταν αυτοί που από την αρχή ήξεραν τα σχέδιά τους και τι σημαίνουν αυτά τα εμβόλια(βλέπε και καθηγητής ιολόγος νομπελίστας Μοντανιέ), ήταν άλλοι που ο φόβος τους οδήγησε στην πλάνη(και πολλοί γιατροί και επιστήμονες) και άλλοι που γι αυτούς πέρα έβρεχε για διάφορους λόγους!!!!

  8. Όταν ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έλεγε “Από εδώ το εμβόλιο και από κει ο τάφος” !!!! Να πάνε στον τάφο όλοι αυτοί που προέτρεπαν το λαό να κάνει τα θανατηφόρα εμβόλια!! Ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί!!!

  9. εννοεί “ρόγχο”, αυτά που λέμε ότι τα εμβόλια προκαλούν πνευμονικές εμβολές από θρομβώσεις και όλα γενικά τα συμπτώματα οργανικής ανεπάρκειας και βαρειάς αναπνευστικής νόσου, αν ζητούσατε να σας ενημερώσουν στο εμβολιαστικό κέντρο με τα έγγραφα Παγιάτη θα σας είχαν απαλλάξει

  10. ήθελαν να παίρνει το κράτος τα παιδιά από τους γονείς Α και Β που δεν ήθελαν να τα εμβολιάσουν

  11. Ζητώ συγνώμη για τα σχόλια που έγραφα υπερ του εμβολιου, είχε τότε πεθάνει μια θεία μου ανεμβολίαστη απο τον κορονοιό, όμως αργότερα η σύζυγος μου και ένας ανηψιός μου είχαν αρρυθμίες και άλλες παρενέργειες απο τα εμβόλια

    1. Εσύ άνθρωπε τουλάχιστον έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη γιατί έστω και μετά κατάλαβες. Αλίμονο σε εκείνους που επιμένουν ακόμα ότι ήταν “σωτήρια” ενώ καθημερινά φεύγουν τόσοι νέοι άνθρωποι!! Τον παππού και την γιαγιά είπαν τότε να προστατεύσουμε αλλά εγώ βλέπω όλους τους παππούδες εδώ και τα εγγόνια στον άλλο κόσμο…. Θλιβερό αλλά κυρίως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.

    2. Σίγουρα πέθανε από κορονοιο ή την πέθαναν στο νοσοκομείο όπως ήταν στο σχέδιο πρωτόκολλο που εκτελούσαν? έτσι προέκυψαν οι πολλοί νεκροί από κορονοιο

  12. Οχι να μην ξεχναμε ομως τι γινοταν…Τωρα κλαιγεστε ενω βαζατε τα παιδια σας τοτε να τρυπιουνται και βριζατε τις αλλες οικογενειες που δεν ηθελαν, τους διωχνατε απ τη δουλεια, τους κοροιδευατε χαζους, συνομωσιολογους, ψεκασμενους… Παρτε τα π@π@ρια μου τωρα

  13. τα λεγαμε τοτε!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ!! θελατε να μας βαλετε και φυλακη!!μας διωξατε απο τις δουλειες μας!!ειμασταν οι χειροτεροι τοτε…και ακομα μεχρι σημερα!! αλλα..ο τροχος..παντα γυρναει…ΠΑΝΤΑ!! τωρα ας γευτειτε..την σωτηρια επιλογη σας!! υπαρχει σχεδιο που εκτελειται..απο την αρχη του κορονοιου…οι νεοταξιτες σατανιστες..το εκτελουν βημα βημα..!!

  14. Πρέπει να πληρώσουν για αυτό το φρικτό γεγονός που συνέβη σ’αυτό το άμοιρο κορίτσι, και σε τόσους άλλους ανθρώπους καθημερινά σ όλο τον κόσμο, όλοι οι υπεύθυνοι,που μισούν την ανθρωπότητα και το μυαλό τους είναι μόνο στο χρήμα και την εξουσία!!!!!

  15. Ας μην το έκανε. Βρέθηκαν όλοι οι γονείς ξαφνικά να κλαίγονται όταν οι ίδιοι έσπρωχναν τα παιδιά τους να τρυπιούνται.

  16. Δεν είδα ποτέ μου τέτοιο πράγμα είναι μία πραγματική Κόλαση.Τα κοιμητήρια ήταν πραγματικά τεράστια με απίστευτο χώρο και γέμισαν με ανθρώπους ιδίως νέας και μέσης ηλικίας που φεύγουν απότομα.Τώρα φτιάχνουν δεύτερα ως καινούρια σε άλλο μέρος ώστε να διαθέτουν μέρος για τις ταφες.Τα κηδειοχαρτα γέμισαν τις κολώνες ανά δεκάδες κάθε μέρα.Και δυστυχως είναι τέτοιος ο τρόπος που φεύγουν ξαφνικά και δεν γίνεται τίποτα ώστε να προλάβουν κάτι κοινώς ανακοπή και τέλος.Σας λέγαμε μην το κάνετε επιμεναμε μην το πράξετε και λέγατε ότι είμασταν ψεκασμενοι.Τωρα ο Θεός να βάλει το χέρι του να σας προσέχει αν και αυτός όπως φαίνεται δεν έχει διάθεση να βοηθήσει.

  17. Τους παγίδευσαν όλους για να κερδίσουν υποτίθεται την ελευθερία τους κάνοντάς τους το εμβόλιο του θανάτου μικρούς και μεγάλους, υπεύθυνοι οι πολιτικοί, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, οι δήθεν ειδικοί επιστήμονες του κώλου και το μεγαλύτερο μέρος των γιατρών, συνεργάστηκαν όλοι και τα άρπαξαν για να παίξουν το έργο που αφορούσε μόνο Έλληνες όχι τους χιλιάδες+++ λαθρομετανάστες που ήδη υπήρχαν στη χώρα και συνέχιζαν να εισέρχονται όλο το διάστημα της ψευτοπανδημίας

  18. Έπρεπε ήδη πολλά παπαγαλάκια γιατροί ας πούμε γιατροί γιατί για μένα δεν είναι γιατροί αυτή που επηρέασαν τον κόσμο Και τους έστειλαν στο θάνατο έπρεπε ήδη να ειναι στη φυλακή μαζί με τον ηθικό αυτουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι να γυρνάνε και να Παριστάνουν τους μάγκες όλη τους Όλα αυτά τα κάνουν γιατί χρόνια τώρα κόσμος κοιμάται στο λίθων του και ούτε πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ μας έχουν κάνει ρομπότ να μη σκεφτόμαστε μόνο να δουλεύουμε και να τους τα σκάμε Είναι αμαρτία τόσα χρόνια να τυραννάνε έναν λαό υπερήφανο επειδή δεν μιλάει .

  19. Τα μπόλια δεν θέλατε ; εεεεεεεεε; τώρα μήπως σας φταίνε οι ανεμβολίαστοι ; εεεεεε; Μπορεί να το πούνε και αυτό. Μετά από τα όσα είπαν στα Ελληναράδικα <> και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που αναγκάστηκαν να το κάνουν λόγω τρομοκρατίας αλλά στους άλλους τους οπαδούς των κομμάτων που ήταν στην εξουσία…. ψοφήστε τώρα ήσυχα και αφήστε μας , εμάς τους ανεμβολίαστους να χαρούμε λιγάκι περισσότερο διότι το μπούλινκ που φάγαμε δεν είχε προηγούμενο….. και από φίλους και από συγγενείς.!
    Τώρα καλό ψόφο.

    1. Πείτε τα..!.αλλά η αλήθεια δεν τους αρέσει…έχουν τσακωθεί εδώ και καιρό μαζί της..Εμένα οπαδοί του κόμματος με ρωτούσαν κάθε εβδομάδα αν έκανα το εμβόλιο και πότε θα κλείσω ραντεβού.

  20. αφου μετα απ αυτο το μαζικο εγκλημα που πλεον ειναι προφανες και στον πιο χαζο νεοελληνα ο νεοελληνας δεν αντιδρα, θα πει αυτος ο λαος δεν αξιζει τιποτα, Περαν ενος μπολυ μικρου ποσοστου μερικων χιλιαδων ελληνων οι υπολοιποι ειναι ζωα διποδα, δυστυχως αυτη ειναι η ωμη διαπιστωση

  21. Αυτο τι σημαινει? Μας ποτισαν δηλητηριο αυτοι? Θανατος ζωντανους την κουλα και τα φιλαρακια της μπροστα στα ματια σας σας εκτελεσε και ακομα να κανετε κατι. Ταρακουνηστε λιγο το συστημα? Αυτον τον Μητσοτακη που σκωτωσε τοσους Ελληνες και που ειστε ακομα. Αυτη η κρητικια λεπρα που εσεις φερατε στην εξουσια. Θανατος στον σατανα εξαερωστε τον.

  22. Και ενώ διαγράφηκε το πρόστιμο των ανεμβολίαστων που δεν το πλήρωσαν, σε όσους το πλήρωσαν ΔΕΝ επιστρέφεται. Ωραία δικαιοσύνη!!! Και μετά περιμένουν να τους ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές. Αμ δε!!!!!!

    1. Λάθος κάνεις … ΤΙΠΟΤΑ δεν διέγραψαν, προεκλογικό ψέμμα ήταν και αυτό !!

      1. Κι εγώ τους σιχαίνομαι όσο τίποτα αλλά ρε μεγάλε ωπα… για ψάξου λίγο καλύτερα. Τώρα εσύ γίνεσαι χειρότερος κι απ’ αυτούς!! Διεγράφησαν λέμε. Στη μάνα μου τουλάχιστον και τα 2 πρόστιμα τα έσβησαν. 170€ περίπου και τα δύο. Ψαξτο καλύτερα. Δεν ξέρω αν σε κάποιους έγινε συμψηφισμός αν είχαν χρέη, πάντως δύο ή τρεις μέρες μετά το σκάνδαλο με την παραδοχή της αστραζένεκα, τα πρόστιμα διεγράφησαν. Κι εγώ δεν το περίμενα αλλά όντως έγινε. Με τον δικό μου κύκλο που έφαγαν πρόστιμο όλοι το ίδιο είδαν στο taxisnet – έγινε Διαγραφή

        1. Στη μάνα μου τα πρόστιμα ακόμα υπάρχουν, δεν διέγραψαν τίποτα.

  23. Η ιστορία δυστυxώς δεν μπορεί να αλλάξει.Πλέον το παραδέxονται και οι ίδιες οι φαρμακευτικες εταιρείες τι πράξανε εφόσον φυσικά πήραν τα τρισεκατομυρια ευρώ που ήθελαν.Τους μπόλιασαν με εκφοβισμό με πρόστιμα με απειλές κτλ τους βάλανε μέσα τους δηλητήριο στην ουσία και περιμένουν έτσι ξαφνικά να φύγουν Από αυτό και μόνο έπρεπε να ξεσκίσουν και τους 300.

  24. Στο Ρέθυμνο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κηδειόχαρτα ανθρώπων 40-45 χρόνων,που τη μια μέρα είναι στα χωράφια και στις δουλειές τους και την άλλη μέρα στο χώμα .

    1. και το χειρότερο δεν μιλάει κανείς από αυτές τις οικογένειες, δεν ξάχνουν καν….. και τα βοθροκάναλα μούγκα

    2. Όλοι ήταν εμβολιασμένοι δηλαδή; Γιατί εγώ βλέπω ότι φεύγουν κ ανεμβολίατοι

  25. Παντού μίζες, παντού. Περισσότερα από Τραγκα. Τρέμει και τσιρίζει

Comments are closed.