ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Ορδές έξω από κάστινγκ για πορνό ταινία

Κοινοποίηση:
πορνο

Στο δεύτερο casting φέτος νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής η συμμετοχή ξεπέρασε σε μόλις μία εβδομάδα τις 6.851 αιτήσεις, χιλιάδες περισσότερες από τις περίπου 1.000 υποψηφιότητες που δηλώθηκαν το 2019.

Η διαδικασία της πρώτης φάσης έχει ολοκληρωθεί και η πρώτη επιλογή έχει ήδη γίνει για όσους πέρασαν στη δεύτερη φάση.

Κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση, η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, αποφάσισε να ανοίξει με ελληνικές παραγωγές, σπάζοντας το μονοπώλιο μιας εγχώριας εταιρείας και τονίζοντας το νέο αίμα των ελληνικών και των ελληνικών πορνοστάρ, δίνοντας νέα ανάσα στην εγχώρια βιομηχανία ενηλίκων.

espresso48

Πολλά από τα άτομα που βρέθηκαν στο πρώτο cast είναι τώρα γνωστά ονόματα στον χώρο, τα οποία φυσικά προσελκύουν ακόμη περισσότερους υποψήφιους σύμφωνα με τη μεγάλη αύξηση των αιτήσεων.

Το κάστινγκ διοργάνωσε σε γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, η παραγωγή του site sugarbabes πριν από λίγες μέρες και οι επίδοξοι πορνοστάρ έκαναν ουρές.

Οι επίδοξοι πρωταγωνιστές ταινιών για ενηλίκους πρόκειται να αρχίσουν σύντομα γυρίσματα.

espresso69

Πριν από λίγες μέρες μία εκ των κριτών της επιτροπής, η Έλενα Χατζή δήλωνε πως «Οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 6.000. Από αυτές, διάλεξα περίπου 600, και σήμερα θα δούμε γύρω στα 150 άτομα. Τα υπόλοιπα, τις επόμενες ημέρες. Οι υποψήφιοι ανεβαίνουν στη σκηνή, μας δείχνουν τα προσόντα τους, μας λένε λίγα λόγια για εκείνους, τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν στις ερωτικές ταινίες, αλλά και τις προτιμήσεις τους» εξήγησε στην «Espresso». Αφού συμπλήρωσαν μία φόρμα ενδιαφέροντος μέσω ίντερνετ, οι υποψήφιοι έλαβαν e-mail με τη διεύθυνση, την ώρα και τη μέρα του κάστινγκ, στο οποίο μάλιστα έπρεπε να πάνε με αρνητικό self test!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ταινίες έχουν πάντα ζήτηση σε όλλο τον Κάδμο τα χριμΑτα που κερδίζουν οι εταιρίες φέρουν ιλιγκο τότε τη κακό κάνουν

    1. Το κακό είναι ότι από τη θέαση των ταινιών κάποιοι δεν μαθαίνουν ορθογραφία !

  2. αλλο ενα σχεδιο της μασονιας με σκοπο να εξοντωσουν την ορθοδοξια αντι οι νεοι να ακολουθουν το ΧΡΙΣΤΟ που σταυρωθηκε για τις δικες μας αμαρτιες προωθει τ ιδιο τ κρατος την νεολαια στην πορνεια και την σαρκολατρεια ανοχυρωτη η νεολαια πλεον ηθικα και πνευματικα ανημπορη να επιβληθει στον εαυτο της επιβαλεται στις σαρκικες ορεξεις και απολαυσεις με καταληξη πρωτα στον πνευματικο θανατο γης ψυχης και μετα στο βιολογικο ο θεος να σας ελεησει να.βρειτε τον δρομο σας ΑΜΗΝ

      1. όταν σε κάποια φάση της ζωής σου νοιώσεις μαυρίλα μέσα σου και η κατάθλιψη χτυπήσει κόκκινο , ίσως καταλάβεις ότι εκτός από γιατρό θα θες και καλό ιερέα να σε εξαγνίσει. έχει δίκιο ο παραπάνω σχολιαστής αλλά συνήθως οι άνθρωποι μαθαίνουν κατόπιν εορτής. και μη βάζεις το Έλλην σα ψευδώνυμο, μας προσβάλεις.

        Η σαρκολατρεία όντως πάει σε στεναχώρια και απώλεια ψυχής μακροπρόθεσμα. Στην αρχή δε το καταλαβαίνεις μετά τα κατώτερα ένστικτα αρχίζουν να σε κάνουν κουμάντο και αρχίζουν οι στεναχώριες μέχρι που ….. ένας καλός ιερέας κάνει τη δουλειά του ,πολλές φορές σε συνδυασμό με έναν καλό γιατρό. Στο λέω συμβουλευτικά , όχι ειρωνικά.

  3. Δουλειά είναι και αυτή, ούτε για να κλέψουν πάνε ούτε για να σκοτώσουν.

  4. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    1. Και μετά άλλαξες τη βότκα με τζιν… έτσι για πιο καλοκαιρινό ρε παιδί μου.

Comments are closed.