ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΣΕΣ! “ΜΙΛΗΣΑΝ” ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΕΤΣΙ ΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
vdvsdvsdv

Απόπειρα εισβολής από εκατοντάδες βορειοαφρικανούς και ασιάτες απέτρεψαν οι πολωνικές δυνάμεις στα σύνορα με την Λευκορωσία.

Οι πολωνικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ στον αέρα φωνάζοντας στους εισβολείς να μείνουν μακριά όπως και τελικά έγινε. Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο ώστε να καταλάβετε τι συμβαίνει όταν υπάρχουν σοβαρά κράτη και όχι μπουρδέλ@ όπως η Ελλάδα του Μητσοτάκη, ο οποίος όλους αυτούς τους λ@θροεισβολείς που θα δείτε, θα τους υποδεχόμασταν και θα τους ταίζαμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Όλοι εσείς οι αριστερούληδες και ευαισθητούληδες ξυπνήστε όταν οι μουσουλμάνοι γίνουν 50%+1 σου λένε “δημοκρατία δεν λέτε ότι έχετε; στην δημοκρατία κυβερνάει η πλειοψηφία εμείς είμαστε πλειοψηφία θα κυβερνήσουμε εμείς”. Αν νομίζετε ότι όταν οι Έλληνες θα είναι 7 εκατομμύρια και οι μουσουλμάνοι θα είναι 10 εκατομμύρια ότι θα κυβερνάνε οι Έλληνες και όχι οι μουσουλμάνοι καλά κρασιά. Η Αίγυπτος και ο Λίβανος ήταν χριστιανικές χώρες πλακώσανε οι “δυστυχισμένοι” πρόσφυγες και σήμερα είναι μουσουλμανικές.

    1. Αφού εσείς οι ακροδεξιουληδες ομοφοβικοί θέλετε τους μουσουλμάνους κατά βάθος ,ίδιες απόψεις έχετε

  2. Καποτε συζητουσαμε εναν πολωνο για τους λαθρο και μου λεει οχι εμεις δεν μπορουμε να τους δεχθουμε γιατι δεν ειναι χριστιανοι λες κι εμεις ειμαστε μαου μαου και πρεπει ολοι τους να μας κατσουν στο σβερκο.

  3. Ο Tusk της Πολωνίας δεν είναι ένα αστείο υποκείμενο, όπως ο Μητσοτάκης της Ελλάδας. Θα δούμε σε λίγες ημέρες τι θα συμβεί αν η κ. Ursula (συγγνώμη δεν θυμάμαι το επίθετο της) δεν επανεκλεγεί. Φίλος που ζει στην καρδιά του Βελγίου μας είπε ότι την θεσούλα της θέλει ο Μητσοτάκης, άσχετα αν αυτός λέει πως δεν ενδιαφέρεται.

  4. Επίσης, οι Πολωνοί έδωσαν απάντηση στις απειλές πούτιν, εμείς είμαστε σούζα στις απειλές ερντογάν. 100 F-35 θα αγοράσει η Πολωνία, μαζί με εκατοντάδες ΑΙΜ-120-D.

    1. Ε βέβαια νά μήν τούς στείλουν τούς Πολωνούς μόνο με τόξα καί ακόντια οι Αμερικάνοι νά πολεμήσουν τούς Ρώσους δεν θα είχε νόημα.
      Έπεσε η Ουκρανία σειρά τώρα έχουν άλλες ευρωπαϊκές αποικίες νά εναντιωθούν στους Ρώσους, ζελεδες υπάρχουν πολλοί (χρήσιμοι ηλίθιοι) στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

  5. αν οι εισβολεις ηταν ρωσοι, οι ελληνες χουνταιοι θα εβριζαν τους πολωνους

  6. ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΕ …ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΚΕΙ …ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΣΑΤΙΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!!ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ!!!!!

  7. Απορω πως δεν εστειλε ακομα ο Κουλης 2 C-130 να τους προστατεψουμε απο τους αγριους Πολωνους.Να τους δωσουμε νερο και φαι τους ανθρωπους.

  8. 1 COMMENT
    Ο/Ηπιτ12|07|2024 στις 23:52
    ειπε κανεις οτι ο μητσοτακης ειναι πατριωτης? οτι ειναι δεξιος? οτι ειναι Ελληνας?

    Απάντηση
    Leave a Response
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΣΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥΣ– ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩ ΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΟΛΕΞΕΙΑ ….. Ο Χ Ι ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ….ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ —ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ Γ Ι Α Τ Ι ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ……… ΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Λ Υ Σ Η ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ .. Η Ε Λ ΛΑ Δ Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…….

    ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

    gt2141967@gmail.com

  9. Στην Πολωνία είναι χερσαίο έδαφος και όχι θάλασσα όπως έχουμε εμείς.

    1. Ίσα ίσα που στην θάλασσα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί εκεί τους αφήνεις να πνιγούν και δεν τους μαζεύεις. Και δικαιολογείσαι ότι είχε ομίχλη και δεν τους είδα.

      1. Αν τους αφήσεις να πνιγούν κάνεις παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

        1. Αν κάποιος το δει και το πει……..
          Δεν λές τίποτα και τους πνίγεις μαζί με τα σκουπίδια της αριστεράς που τους βοηθάνε….

        2. Ποιο διεθνές δίκαιο πλάκα κάνετε; Το δίκαιο του ΝΑΤΟ Αμερικανών βαφτίστηκε έτσι

  10. σατανιστης εβραιος μασονος αφορισμενος γιος ντορας εξερευνητριας το χαζο ηλιθιο παιδι που χαιρεταει μαννεκεν στα μαγαζια πρεπει να τον εκτελεσουμε στην πλατεια συνταγματος με συνοπτικες διαδικασιες

  11. 1ον. Αυτα ειναι μεμονομενα περιστατικα ( φανταζομαι ) και δε ξερω αν ειναι αυτη η λυση… , θα επρεπε να υπαρχει νομος που να γυριζουν πισω… αλλα δεν υπαρχει γιατι η Ε.Ε. μεσα στην οποια ειναι και η Πολωνια… θελει τους λαθρομεταναστες ( ετσι χτιζουν την Παγκοσμια Κυβερνηση που ερχεται συντομα ) . 2ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… .

  12. ειπε κανεις οτι ο μητσοτακης ειναι πατριωτης? οτι ειναι δεξιος? οτι ειναι Ελληνας?

Comments are closed.