ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Επήλθε η εκπούστευση στα λημέρια του Πολάκη – Οι Σφακιανοί έβγαλαν την… “Αρετούσα”

Κοινοποίηση:
polakis2

Δείτε τι έβγαλε η κάλπη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στα Σφακια των Κρητίκαρων… στα λημέρια του Πολάκη

IMG-20230917-WA0000

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. πετρος μανη εχετε πουληθει εδω και χρονια σε αυτους που σας πηδαγαν στον β.παγκ.πολεμο γερμανους τι κανει το χρημα

  2. Του φαινοταν του Πολάκη …οτι είναι φουστης, αλλά οι σφακιανοί δεν κατάλαβαν ότι τους εξέθεσε….

    Και θα τους γίνει δύσκολο να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους….

    κατά τα άλλα αποδεικνύεται ότι είχε γερές αμερικάνικες πλάτες όταν ξεφτίλιζε τον ΣυΡιΖα ως υπουργός και βουλευτής χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί….

    ΕΥΓΕ …πουλάκι μου !!

  3. Λεβεντογέννα Κρήτη, παλικάρια οι Σφακιανοί.

  4. Η αίσθηση μου είναι ότι οι Κρητίκαροι και μάλιστα εκεί στα ορεινά Σφακιά στόν καθαρό αέρα που δεν τους έχει ζαλίσει η αιθαλομίχλη των πόλεων και η μανία με τα πληκτρολόγια καταλαβαίνουν πως η πατρίδα τελικά τα κατάφερε να πιάσει πάτο με τα τζάκια.Όλοι κράζουν τόν Κασελάκη αλά κανένας δεχ έχει εναλακτική με παράσταση νίκης.Και κανένας ενώ φωνάζει για πουλημένα ΜΜΕ [που είναι] και για πουλημένη δικαιοσύνη [που είναι] βλέπε πλειστηριασμούς δεν ανοίγει τα ξερά του να δει τι έρχεται.Μα τόσο πάτο πια!!!!!!!!!!!

  5. Όλα αυτά (μαζί και οι πανδημίες του κώλου) είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσει τελικά η ήρα από στο στάρι όπως λέει και ένας παραπάνω ότι είπαν οι γέροντες…. εγώ δεν ξέρω τι είπαν οι γέροντες αλλά είναι προφανές ότι μετά τις τελευταίες περιπέτειες που υποστήκαμε των νεοταξιτών τα ποσοστά εδώ, στην Ελλάδα έχουν ως εξής; ένα 68% περίπου είναι “υπάκουο” σε φασίστες και θα έκανε τα πάντα όχι μόνο εμβόλια , για να μην έχει “μπελάδες”, τώρα μάθαμε ότι τουλάχιστον 50.000 είναι οι καταγεγραμμένοι, οι φανεροί π@@στηδες και λεσβίες, υπολογίζω σύμφωνα με αυτό το νούμερο και άλλους περίπου 300.000 κρυμμένους σε όλη την Ελλάδα, και μένει να μετρηθούν και οι …. “πατριώτες” ή τέλος πάντων όλοι αυτοί που είναι αντινεοταξίτες αλλά δεν το αφήνουν να γίνει γιατί έχουν διασπάσει το χώρο σε 10 κομμάτια!

  6. Γεια σας κρητικαροι κρυφουλες. Ετσι εξηγητε η δηθεν μαγκια σας

  7. Να σας ζήσει ο πούστης. Εύχομαι να το διαλύσει το πουστροκόμμα ο νέος σας αρχηγός.

  8. Παιδιά μην ταρασεστε έρχεται σιγά σιγά η ώρα που λέει το Ευαγγέλιο θα χωριστεί η ήρα από το σιτάρι… θα τους μαζέψεις όλους μαζί δεν θα ξεφύγει Ούτε μισός…

  9. Να κλάψεις ή να γελάσεις καημένε Έλληνα;;;;;

  10. Απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Κασσελάκης είναι η προσωπική επιλογή του Πολάκη.

  11. Ο μεταλλαγμένος γιαλαντζι αριστερός παλιάτσος λάτρης της χλιδατης ζωής και των πούρων Αλέξης στήριξε υπογείως την ψαροκασελα.

  12. Εδώ χάσαμε τα παληκάρια μας στην Λιβύη.Εχεσθημεν για την ψαροκασελα στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας είπε ποιος και ποιος είναι ο σύζυγος και η σύζυγος.

Comments are closed.