ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
IMG-20230824-WA0001

H ακριτική μας Θράκη έχει αφεθεί τελείως στα χέρια των ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΚΩΝ και των λαθρομεταναστών.

Πότε θα ξυπνήσουμε Έλληνες και Ελληνίδες; Όταν πια θα είναι πολύ αργά; Όταν πλέον η Θράκη μας δεν θα είναι ελληνική;

Γιατί όλα τα γεγονότα δείχνουν πως πάμε προς τα εκέι ολοταχώς!

Ποιος περιμένετε να την σώσει; Ο ανθέλληνας Μητσοτάκης “Κούλα” και η συμμορία του;;;;

Δείτε τι έγινε στο Διδυμότειχο. Εικόνες που μας ραγίζουν την καρδιά όλους εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Φιλοτουρκικά συνθήματα στο χωριό Σαύρα. Εδώ είναι Τουρκία έγραψαν:

Ο Ιησούς μας με κομμένα τα χέρια του.

Δείτε τις παρακάτω συγκλονιστικές εικόνες

IMG-20230824-WA0001

IMG-20230824-WA0002 (1)

IMG-20230824-WA0004

IMG-20230824-WA0003IMG-20230824-WA0000 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Γιατι ολοι αυτοι οι λαθ@ρο μεταναστες κατευθυνονται προς την χωρα μας και οχι προς την Βουλγαρια;;;

  2. Έλληνας ακροδεξιός είναι το ζώο που όταν γίνεται σεισμός στην Τουρκία το θεωρεί θειικη τιμωρία κι όταν γίνεται σεισμός στην Ελλάδα, έργο του διαβόλου Γιά νά σηκωθεί ο άνθρωπος όρθιος καί νά περπατήσει μέ τά δυό του πόδια, (homo erectus) χρειάστηκαν εκατομύρια χρόνια. Γιά νά ξαναγίνει ερπετό τετράποδο, χρειάζεται η πίστη σέ μιά θρησκεία καί μηδενικός χρόνος.

  3. Εγώ ξέρω ότι τότε επί μιχαλολιακου που ήταν φυλακή στο σύνταγμα στις πόλεις ήμασταν όπως πρώτα ούτε 40 με 50 άτομα και τώρα λέτε ο καφέ και στοίχημα και Ηλίας κασιδιαρης και πατακος και ότι σας κατέβει όταν ήμασταν εμείς στους δρόμους εσείς που ήσασταν Ε ναι τώρα θα πιω καφέ και στοίχημα όταν έχω χυσει αίμα στους δρόμους και εγώ γλυτώσει άπειρες φορές με στέρηση ελευθερίας εχω ματώσει και με εραβαν απλα και την αλλη μερα ημουν στην δουλεια τώρα μόνο οικογένεια την δουλεια μου και να καεί όλη η Ελλάδα δεν με αφορά και καφέ βασικό μην μου τους κύκλους ταρατε επαναστάτες μου που ξυπνησατε μετά την ολική επαναφορά θυμηθήκατε πατρίδα θρησκεία οικογένεια αφού κάνατε όργια γενικής φύσεως ξαφνικά δεν το παίζω και λίγο εθνικιστής μπροστά από τον καθρέπτη μού αν ήσαστε εθνικιστές γίνε πολυτοφυλακη γίνε εθελοντής πυροσβέστης αλλά να πας όχι στα λόγια αν θες να αλλάξεις την κοινωνία λαξε τον τρόπο σκέψης σου άλλαξε εσύ πρώτα και γίνε μέρος της κοινωνιΕ και παράδειγμα όπου οι άλλοι και θα σεβαστου και θα ακολουθήσουν και εγώ έγραψα αυτό που έγραψα αλλά έχω προσφέρει Πολλά πριν γράψω ότι γράψω χωρίς ν φαίνομαι και να αναρτώ τίποτα σε social media απλά τώρα παρακολουθώ γιατί γιατί δεν με χρειάζεται η ελληνική κοινωνία δεν χρειάζεται την συμβολή μου όπως και του κασιδιαρη εσείς που φωνάζετε κασιδιαρης εσείς θα τον πουλαγατε πρώτοι άσχετα που εγώ ξέρω σε τι είναι μαπας και σε τι όχι όπως είπα κάποτε ήμασταν εμείς και εμείς εσείς ήσαστε απλοί ψηφοφόροι

  4. Οσοι απεχετε απο τις εκλογες…γ@μιεστε!
    Μας γλενταει ο κουλης με 55% αποχη!

  5. ότι γουστάρουν εδώ στην ουγκάντα της Ευρώπης τα μογγολοπιθήκια,η δρακουλίνα έχει γράψει τους Έλληνες στα φρύδια του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι μίζες οι λαμογίες και πως θα κάνει δημόσιες σχέσεις με τα ναζιστοσκουπίδια της Δύσης γίνοντας η τσατσά τους.

  6. ΕΝΑ ΒΟΥΡ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ,,ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ,,,ΕΡΕ ΜΑΛΑ ΚΑ ΕΒΡΙΤΗ…..

  7. Αν είχαμε Παπαδόπουλο θα έβγαινε ο στρατός και η αστυνομία με τα όπλα και τα λαθρό θα στέκονταν σούζα,τώρα,με το δημοσκατικό τόξο,καθήστε να καίγεστε,καμία λύπηση,41% η κούλα

    1. Εγώ θέλω να γίνουμε σαν την Ελβετία, δε γουστάρω δικτατορίες.

  8. δεν είναι γραμμένη στα τουρκικά αλλά στα ελληνικά είναι ,,,

    Ο τούρκος η ο μετανάστης έμαθε δλδ να γράφει ελληνικά ; μόλις πέρασε στο yunanistan, : ) μην τρελένεστε ,

    Καλή η προσπάθεια του φίλου μας του Νίκου που τα έγραψε , η της ζημιές που έκανε, αλλα πρέπει να συνεχίσει στα μαθήματα για τα τουρκικά , στο μάθημα σου Νίκο μου πείρες (3)

  9. Ξυλο, συλληψη και απελαση στα λαθροτουρκοπιθηκια.

  10. Υπηρετούμε την καρέκλα των εκάστοτε βολευτών.

  11. Μηπως το μπασταρδο του εχει ταξει του Ερντογαν και την Θρακη ? Κ για αυτο ειναι χαλαρος κ του παιρνει πιπες ?

  12. ποια ΖΩΑ με 2 πόδια ψήφισαν αυτην την πατσαβούρα -αυτο το σκουπιδαριό ?

  13. Τα χερια του Κυριου ημων δεν κοβονται ουτε απο λαθροποντικια, ουτε απο Βωθρολομαιους ουτε απο κανεναν! Το καταλαβες Κουλαρα πισωγλεντισσα ψυχη τε και σωματι? Μπραβο παιδι μου!

  14. Κικιλια, και οι υπολοίποι ….να κανετε γαμπρους, πακιστανους.

  15. Κατέβω ρε Χριστέ στην γη. Ήμαρτον πια!! Κοίτα τι κάνουν! Κατέβα απλά κατέβα.

  16. Ζητάμε από τον Θεό να μας λυπηθεί…και λίγα παθαίνουμε!

  17. “”” ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;; “”” καλά αυτους δεν τους πατησε το τραινο του τακουλα;;;;; Οπως τσου μαγκες;;;;;;🤣🤣🤣🤣

  18. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Καφεδάκι για τον ελληναρα και “στοιχημαν” στο κινητό από βδομάδα και όλα καλα

  19. Πίστη και πατρίδα έχουν προδοθεί από μέσα. Οικουμενιστές και νεοταξίτες κρατούν τα σκήπτρα σε Εκκλησία και Κράτος. Ο Χριστός και ο λαός ξανασταυρώνεται. Καλή Ανάσταση σε όλους!

  20. ήρθε ο κουλης με το δρεπάνι της λιτοτητας-ακριβειας και της φωτιάς. για όσους κοιμάστε σε κανένα πόλεμο με πυρα( που δε ξαναγίνεται) δε θα υπήρχε τέτοια καταστροφή.

  21. Άμα δε μετανοησετε Έλληνες θα χαθείτε από τον κακό το λύκο…

  22. Βουλευτές μάλλον βολευτές που δεν ρίxνεται τον Κούλη τα παιδιά σας ντρέπονται για εσάς και πλέον θα κρύβονται για να μην τα γιουxάρουν. Όλα αυτά που κάνετε θα έχουν και σε εσάς αντίκτυπο μην θεωρείτε ότι θα περάσετε καλά.Ο κόσμος θα σας κυνηγήσει κάποια στιγμή η οποία είναι πολύ κοντά.Για να κατουρήσετε θα πρέπει να διαθέτετε 200 αστυνομικούς.Θα σας είναι όνειρο το να μπορείτε να πάτε στο περίπτερο.Αναμένετε και η ώρα έρxεται.

  23. Ακόμα και τώρα πού έπιασαν επ αυτοφώρω τους λαθρομετανάστες να βάζουν φωτιές τά αριστερά σκουπίδια βγήκαν νά τούς υποστηρίξουν

  24. Παιζετε κι εεις το παιχνιδακι του Κουλη που θελει να ξεφορτωθει τις ευθυνες.

    1. ποιος εχει ρε ανοητε τις ευθυνες που τα μουσλιμια πρακτορες του Ερντογαν κανουν οτι γουσταρουν στην Ελλαδα και οταν ελληνες πατριωτες τολμουν να τα βαλουν μαζι τους τους στελνει στα δικαστηρια? Ποιος υποτιθεται οτι κυβερναει ο φουφουτος?

  25. Σε ένα κράτος που οι πολίτες του ψηφίζουν δηλωμένους άθεους, αφορισμένους, ποδίτσες και πάσης φύσεως περίεργων γούστων άτομα, περιμένεις να ενδιαφερθεί κανένας για Τον Ιησού Χριστό; Κάθε Κυριακή οι εκκλησίες είναι άδειες, ουδείς φώναξε όταν τις έκλεισαν λόγω του κοροδοϊού, περιμένουν τα κουπόνια του σοβιέτ της κουλας για να βάλουν βενζίνη και να πάρουν 20 ευρώ μακαρόνια και ρύζι και εσύ περιμένεις να ενδιαφερθεί ο ραγιάς. Μόνος Του τότε, μόνος Του και τώρα.

    1. Καλά μη μας το παίζετε και διωκόμενοι διότι εξευτελίζεστε.

      1. Εσύ ρε λούστρο από όλο το κακό που γίνεται και δε βγάζεις άχνα, περιμένεις στη γωνία να πεις την παπαριά σου σε χριστιανό; Τράβα στον βαάλ σου να παίξετε τις κουμπάρες ή καλύτερα πες καμία παπαριά για το θεό των φιλενάδων σου που μπαίνουν παράνομα στη χώρα.

        1. Εγώ απλώς δε γουστάρω να μου το παίζουν θιγμένοι οι χουντικοί και οι θρησκόληπτοι κάθε είδους. Κατάλαβες χουντόσκυλο?

          1. Εσύ όπως και πολλοί άλλοι στοκοι έχετε μπερδέψει τα πράγματα και επίσης δεν έχετε επιχειρήματα για αυτό: Λέτε χουντικό όποιον μιλάει για την Ελλάδα, όποιον σέβεται τη σημαία, ζητά εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, θέλει τα σχολεία με την εικόνα του Χριστού και την σημαία μας, θέλει την οικογένεια ομαλή και όπως ορίζει η φύση του ανθρώπου, και πολλά άλλα. Ε λοιπόν μάθε πώς εμείς δεν είμαστε ανώμαλοι, κοιτάμε το σπίτι μας, θέλουμε να ζήσουμε απλά και όπως μπορούμε καλύτερα και δεν είμαστε χουντικοί αλλά η πολύ δημοκρατία που έγινε ασυδοσία κάνει τον κάθε ηλίθιο, αδιαβαστο,ξερολα να κολλάει εύκολα ταμπέλες στους άλλους γιατί δεν αντέχει την αλήθεια και το μόνο που έμαθε είναι η ατάκα και η βρισιά. Για αυτό αν ξεπεταχτεί ένας Θοδωρής, ένας Γιάννης ή Γιώργης θα ψάχνετε σπηλιά να κρυφτειτε. Άντε πια με την ίδια πιπίλα συνέχεια.

          2. Κεφαλλονίτη, εσύ είσαι στόκος. Από τη στιγμή που ο άλλος γράφει ζήτω η 21η Απριλίου είναι χουντικός. Το ότι η ασυδοσία βλάπτει συμφωνώ, αλλά η χούντα δεν είναι λύση, είναι κατάντια. Και μη μου κάνεις κήρυγμα πατριωτισμού ρε πατριδοκάπηλε ηθικολόγε.

      2. -Ουκο ρούφα το αυγουλάκι σου και όπως σου είπα, σκίσε κανένα βιβλίο των φιλενάδων σου να δω εάν αυτές θα είναι τόσο open-minded σαν και εσένα. Όσο για το ζήτω η 21η Απριλίου, 3 κυβερνήτες γνώρισε η ελεύθερη Ελλάδα. Ιωάννη Καποδίστρια, Ιωάννη Μεταξά και Γεώργιο Παπαδόπουλο. Στη ζυγαριά της ιστορίας μόνο αυτοί έδωσαν στην πατρίδα και ας σε τσούζει -ουκο εσένα και τις όμοιές σου.

  26. Κρεμάλα στους εισβολείς…ή εκτέλεση επί τόπου…

    Βρισκόμαστε σε πόλεμο πιο ύπουλο από της Ουκρανίας….

  27. Να βγει ο στρατός και να συλλάβει κάθε βουλευτή πολιτικά υπεύθυνο που έφερε την χώρα σε αυτό το χάλι.

  28. Κυνηγοι δεν υπαρχουν στον Εβρο? Να βγουν για εκπαιδευση στοχων ? Ετσι κι αλλιως δεν θα το μαθει κανεις. Αστυνομια δεν υπαρχει οποτε καντε ενα καλο εκει στον Εβρο. Οπως επισης και οι ψαραδες στο Αιγαιο. Εμβολειστε καμια βαρκουλα κατα λαθος ιδιως τη νυκτα. Δε χρειαζεται να σας σπρωξει καποιος. παρτε πρωτοβουλιες.

      1. Και εσείς κύριε γιατί ρωτάτε αν δεν το κάνει μπορεί και να τι κάνει αλλά δεν θα το μάθεις δηλαδή αν αύριο λέω εγώ τυχαία κάψω μια πολοικατοικια με εισβολείς θα βγάλω ανακοίνωση εσύ απλά θα μάθεις ότι πήρε φωτιά ένα κτήριο…την ρουφιανιά πόλοι αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς

    1. Απόλυτο δίκιο έχεις. Πονηρή και ωραία ιδέα. Έτσι να δούμε και αντιδράσεις και αν θα μαζευτεί λίγο η κατάσταση. Χρειάζεται λίγο κάτι να κινηθεί έστω και με χτυπήματα κάτω απ’τη μέση αλλιώς πάμε χαμένοι.

    2. Θα βγούνε όλοι οι αχριστεροί χαφιέδες να μας καρφώσουν στην αστυνομία,αφού αυτοί είναι με τα λαθρό 100%

  29. Αν ήταν συναγωγή θα έτρεχε όλο το δημοκρατικό τόξο για συμπαράσταση

Comments are closed.