ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΓΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΙΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 – ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση:
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) σε επιχείρηση στην Κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα επί της οδού Αιγιδών. Προειδοποιητικό μήνυμα 112 ήχησε για την προστασία των πολιτών από τους πυκνούς καπνούς.

«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

ekrixi

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς, δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος.

Λόγω της φωτιάς, διεκόπη η κυκλφορία στην Κηφισίας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Η ΠΑΛ όπου έγινε η ισχυρή έκρηξη νωρίτερα στη Νέα Κηφισιά είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1947.

Ειδικεύεται στην κατασκευή σκευών μαγειρικής και σύντομα γίνεται η εταιρεία Παλαμήδης ΑΕ.  Το 1960 εγκαθίσταται νέος εξοπλισμός παραγωγής και το εργοστάσιο στρέφεται στα ανοξείδωτα είδη κουζίνας.

Τριάντα χρόνια αργότερα, το 1990, η εταιρία ΠΑΛ επεκτείνει στα προϊόντα της και ξεκινά την παραγωγή αντικολλητικών προϊόντα κουζίνας και τρία χρόνια αργότερα το 1993 τα προϊόντα της εξάγoνται σε περισσότερες από 10 χώρες.

Τα επόμενα χρόνια και με την επέκταση της εταιρείας, η ΠΑΛ πολλαπλασιάζει τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της και το 2015 η μονάδα παραγωγής κουζινικών ειδών μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Είχε αλλάξει προσανατολισμό με ειδίκευση στη συσκευασία προιόντων τροφίμων και προμαγειρευμένων γευμάτων.
    Πριν ο Γιαννίτσης, σήμερα ο Παλαμήδης. Κάτι ξέρουν οι ημέτεροι και τα καίνε…

  2. Έτσι όλες τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ιστορικές επιχειρήσεις τις καίνε τα ΛΑΜΟΓΙΑ των πολυεθνικών.

  3. Δεν θα προλάβουν τα κολαστήρια συνεχούς λειτουργίας να φτάσουν την 1η Ιουλίου. Θα τα λαμπαδιάσει όλα ο Θεός πριν προλάβει να εφαρμοστεί η διάταξη του Σπύρου.

    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ… Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΓΑΝΙΩΝ…. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΓΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ.. ΑΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΥΧΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΕΡΦΕ.

      1. Σας πονάει η αλήθεια; Να σας πονέσει! Τίποτα δεν θα αφήσει ο Θεός να μείνει μέχρι την 1η Ιουλίου. Οι ευλογημένοι Έλληνες θα προστατευτούν από τα καθάρματα της εργοδοσίας!

        1. Εργατοτεχνίτη, εγω μαζι σου ειμαι. Μεχρι την 1 Ιουλιου θα γινεται τής κόλασης! Ειχε προσωπικό λόγο ο Θεος με τα… ΤΗΓ ΑΝΙΑ τους (!)

Leave a Response