ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

Κοινοποίηση:
1700258033466

1700258156478

Γενική αστυνομική κινητοποίηση αργά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο των εγκαταστάσεων της εφημερίδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, μετά από υποψίες για ύπαρξη μηχανισμού δολιοφθοράς των γραφείων του δημοσιογραφικού  μας οργανισμού και της εκδοτικής εταιρείας.
Εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις έβγαινε το Μακελειό του Σαββατοκύριακου και στο κτίριο, υπήρχαν εργαζόμενοι.
Η αστυνομία μετά από ενδελεχή έρευνα και κλείσιμο του δρόμου, εξήγαγε και τα ανάλογα συμπεράσματά της. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η νομική μας υπηρεσία αλλά και η ιδιοκτησία της εφημερίδος, έχει καταγγείλει με επίσημη μηνυτήρια αναφορά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ  ότι εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθείται συνεχώς το κτίριο όπως και ο δημοσιογράφος της, Στέφανος Χίος, ο οποίος ως γνωστόν έχει πέσει θύμα ανεξιχνίαστης δολοφονικής ενέργειας, η οποία δεν έχει εξιχνιασθεί εδώ και τρισήμιση χρόνια και εξακολουθεί να είναι στόχος του καθεστώτος.
Στην ίδια μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλεται πως τρία πρόσωπα- το καθένα σε ανάλογη και περίεργη χρονική στιγμή- βιντεοσκοπούσαν τις εγκαταστάσεις μας ενώ ο τρίτος, επιχείρησε να “διαρρήξει” ως ποντικός τα γραφεία μας αλλά “συνελήφθη” από τις κάμερες της εταιρείας. Το υλικό έχει προσκομισθεί αρμοδίως.
Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως εδώ και καιρό, η οικογένεια Μητσοτάκη- και κυρίως η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ο υιός της και η κόρη της, Αλεξία Μπακογιάννη- καταφέρονται εναντίον της εφημερίδος μας με καταχρηστικές, ανυπόστατες και συκοφαντικές αγωγές που στόχο έχουν να σταματήσουν τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μας. Κάτι για το οποίο επιφυλασσόμαστε.
1700258033455
1700258221582
1700258156478
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο Μητσοτάκης, κατά τη συνήθη του τακτική προσπαθεί να φιμώσει οποιαδήποτε αντίθετη φωνή.

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.

    Υ.Γ. Οκτώ χρόνια, καταστολής κάθε ελευθερίας. Μπάτσοι, καραντίνες και περιοριστικά μέτρα.

  2. “στοχος του καθεστωτος” δε μπορει να εισαι. Εσυ εξυπηρετεις το καθεστως

  3. Στεφανε συγχαρητηρια για το γερο σας στομαχι, εφημεριδα σαν την δικια σας στην μπογκοτα της ευρωπης δεν υπαρχει και το ξερουν ολοι, το θεμα ειναι οτι στα δυσκολα εισαστε παντα μονοι.

  4. οι αληθειες τους πονανε στα κολαρακια τους

  5. Αν το συστημα τολμησει να αγγιξει τονΣτεφανο μας θα γινει της κορεας, δεν εχουν ιδεα τι θα συμβει τα καθικια του κερατα. Ας πανε καλυτερα να συλαβουν τα αμετρητα λαθρομαιμουνια τους και τη κλεπταποδοχη κυβερνηση τους που εναι βουτηγμενηστις κλεψιεςκαι πολλα ακομα. Μια μερα των ημερων θα σας εξαυλωσουμε ολους σας.ρεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσσττττ

  6. Αυτους οταν τους πονανε οι αληθειες πιανουν τα κουμπουρια. Εμας που μα κανουν χιλια μυρια αυτοι γιατι … κοιμομαστε ;;;;

  7. …..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!…..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!…..ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ!!….ΛΙΓΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΡΕ!!!…..ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…..ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΖΑΜΑΡΙΑ……ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΑΣ…!!!!

    1. χα χα χα τι λες ρεεει…. οι χουντικοι ειστε λιγοι και αστειοι

  8. Πρόσεχε Χίο.Το ξέρεις καλύτερα από όλους το που μπορούν να φτάσουν αυτοί.

  9. …αφήστε ήσυχη την εφημερίδα να μαθαίνουμε αλήθειες, έχουμε δημοκρατία!!! μη τολμήσετε και πειράξετε το Στέφανο είμαστε όλος ο λαός μαζί του!!!

  10. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ?!? ΚΑΝΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ

  11. ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Τι κάνουν τα παρατράγουδα ⁉️Προφανώς έχουν λυθεί όλα τα υπόλοιπα θέματα (ναρκωτικών, ληστειών, συμμοριών, κτλ) και ήρθαν να μαζέψουν τον φονιά των ψεματων. Δηλαδή εσενα Στέφανε! Γιατί, για να ήρθαν να σε προστατεύσουν από τους επιδοξους εκτελεστές σου, δεν νομίζω….. Περιμένουμε ενημέρωση Στέφανε!

Comments are closed.