ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ! ΖΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΑΜΕΛΕΙΑ! – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ “ΚΡΕΜΑΣΕΙ” ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;

Κοινοποίηση:
ΛΙΒΥΗ

ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ…

Η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων, όπως ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή από αμέλεια αποτελούν το αντικείμενο έρευνας που θα διεξάγει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκληματών κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη στις 17 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μελών της Ελληνικής Αποστολής Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

Την παραγγελία για έρευνα στο ΥΔΕΖΙ έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις.

εξωφ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ: «ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ» – ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΦΛΩΡΟΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Η ελληνική αποστολή που είχε επιχειρήσει στην Τουρκία αποτελουνταν από πυροσβέστες της 1ης και 2ης ΕΜΑΚ … για ποιο λογο έστειλαν κομαντος εκει;;; και όχι την ΕΜΑΚ ;;;

  2. χαχαχαχαχα η δικαιοσύνη θα ψάξει κ οταν βρεί ευθυνες σε δενδια -χαζοφλώρο – κουλη…
    θα τους στείλει στο δικαστήριο …και μετά ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ

  3. Ρε Μαλάκες, ακόμα με Ελλάδα ασχολείστε; τελειωμένο κάτι σαν χώρα.

  4. μην ψάχνετε για στροτο-εισαγγελέα κλπ εισαγγελείς στο Φέουδο Κ Λ χανειο … πολλά ζητάτε

  5. εισαγγελικη παρεμβαση δλδ θα ζητησουν στοιχεια και καταθεσεις απο τις αρχες της λιβυης; χαχαχα.

  6. Γιατι δε βγαινεει ενας απο τους τραυματιες να το επιβεβαιωσει ? Οτι μας τρακαρε ενα φορτηγο και μας κατεστρεψε στον καροδρομο.Οτι πηγαιναμε με 120 εμεις και ατο φορτηγο με 100 στο κατσικοδρομο και μας χτυπησε πλαγιομετωπικα. Δε βγαινει κανεις απο τους πατριωτες που λες και εσυ Στεφανε να πει την αληθεια. Ποια αληθεια δηλαδη και χαζος να εισαι το βλεπεις. Υπαρχουν αλλοι 15 επηζωντες με γονεις και αδελφια. Κανεις δε μιλαει ? Τους φημωσαν ολους?

  7. Και αυτοι που πηγανε ζαβα ητανε? Να μη σου πω οτι βαλανε και μεσον λητους και δεμενους για να πανε .Εκτος εδρας ,εφημος μνεια κλπ κλπ τα ζαβα. Δεν εισαι καθολου υποχρεωμενος να πας .Ιδιως αν σου το λεει ο φλωρος. Θες και το χειροτερο ? Αν ξαναστειλουν ουρα θα εχει απο αλλα ζαβα για να πανε στο στομα του λυκου. Δε φταει και ο καθε Φλωρος παντα μη νομιζετε. Υπαρχουν ζαβοι ηρωες εκει εξω χιλιαδες με καλο στον εγκεφαλο. Κανανε και διαφημιστικο σποτ οι βλ@κες. Πως και δεν ειδαμε και τιποτε αποκεφαλισμους τυχεροι παλι ηταν. Την αλλη φορα αντε.

  8. Τους έστειλαν συνειδητά στο θάνατο, ξυπόλητους στ’ αγκάθια. Το αδικοχυμένο αίμα των αθώων θυμάτων που βοά από τη γη προς τον Θεό να πέσει στα κεφάλια τους και τα κεφάλια των παιδιών τους.

  9. Τους καθάρισε ο Σουλτάνος και δεν θα γίνει τίποτα όλα αυτά περί Ελληνικής δικαιοσύνης είναι μούφα διότι αν υπήρχε δικαιοσύνη έπρεπε να ήταν και οι 300 στην φυλακή.

  10. Θα φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο, οπως συμβαίνει κάθε φορα στην Ελλάδα, χαχα.

  11. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε ρε παιδιά; αυτή που παίρνει εντολές απ’την εκάστοτε κυβέρνηση; οπότε ακούω εισαγγελική παρέμβαση και έρευνα γελάω και ταυτόχρονα σιχαίνομαι που βρίσκομαι σ αυτό το σάπιο και σαθρό ως τα θεμέλια κράτος.

  12. Πιστεύετε ότι ο διορισμένος εισαγγελέας θα κάνει την δουλειά του όπως είναι το σωστό και το δίκαιο; Μήπως είναι ακόμη μία φωτοβολίδα επικοινωνίας και εντυπωσιασμού της κυβέρνησης μέχρι να του πουν που θα σταματήσει, γιατί αλλιώς από εδώ πάνε και οι άλλοι; Μακάρι να κάνει την δουλειά του όπως του το επιβάλει η δουλειά του, μα πρωτίστως η συνείδηση του.

  13. Φλωρε ….καλο μαγειρεμα των στοιχειων και μετα τα δινεις στην εισαγγελια! Χτεσινοι ειμαστε “γαλονα” της πλακας?

  14. Η κυβέρνηση λέει ότι ξέρει τι έγινε και ότι ήταν τροχαίο. Οπότε τι διερευνούν; δεν πιστεύουν τον Κούλη;

  15. Ο Φλωρος τους εδωσε στεγνα με τη φωτογραφια που ανεβασε πριν φυγουν

    1. εντολές εκτελούσε … ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ … αλλιώς οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΑΤΑΚΟΥΛΗΔΕΣ δεν μπορούν να στρώσουν το ακριβό μεταξωτό τραπεζομάνδηλο στον Τιμημένο Πολυχρονεμένο Σουλτάνο στο δείπνο με το ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΙΡΑΣΙΑ .. τι δεν καταλάβατε ΠΡΟΒΑΤΑ … ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΤΕΕΕ!!!!!!

Comments are closed.