Ανατροπή στην υπόθεση θανάτωσης του χάσκι στην Αράχωβα: Ο Όλιβερ τελικά έπεσε θύμα…

Κοινοποίηση:
XaskiArahova

Τα στοιχεία που συνέλεξε η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας έφεραν την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα.

Όπως φαίνεται από το υλικό από κάμερες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, το άτυχο σκυλί έπεσε θύμα αγέλης αδέσποτων που του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.

Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε.

Επίσης είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκταφή του σκύλου και τις νέες καταθέσεις της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι.

Οι μαρτυρίες για την αγέλη

Αυτό που βοήθησε σημαντικά τους αστυνομικούς αρχικά να σχηματίσουν και μια δεύτερη υπόθεση εργασίας και τελικά να καταλήξουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ήταν οι μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής για αγέλη σκύλων που βρέθηκε στο ίδιο σημείο με τον Όλιβερ.

Έτσι οι αστυνομικοί ερεύνησαν διεξοδικά βίντεο από κάμερες ασφαλείας και εντόπισε τις κινήσεις του Όλιβερ και της αγέλης των σκύλων που επιτέθηκε στο άτυχο χάσκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Από ποτε σε μια συμπλοκή ζώων δεν υπαρχουν δαγκωματα εξωτερικά,αλλά βλάβη κατά τη γνωμάτευση της κτηνίατρος στην περιοχή του πρωκτου;και μάλιστα στοχευμενη με αιχμηρό αντικείμενο

  2. Λυθηκαν ολα τα θεματα στο Ελλαδισταν και εμεινε το τελευταιο . Ποιος πηδαει τα ζωα και απο το πολυ γαμ@σι τα σκοτωνει κιολας. Ενταξει δε θα ξαναγινει . Με το μπουρδελο Αραχωβα θα ασχολουμαστε ολοι ? Και τα αδεσποτα ? Τι κανουν οι φιλοζωικες ? Ας τα μαζεψουν η ας αφησουν τους Κινεζους να το κανουν. Ξερουν αυτοι.

  3. Ο/Η ας περάσουμε στο αληθινό σενάριο και όχι της φαντασίας λέει:

    Αν είχε πέσει στα δόντια της αγέλης θα τον είχαν ξεσκίσει και δε θα γύριζε πίσω.Εδώ δύο κοπρόσκυλα , καταμεσής του δρομου, δαγκώνονται και ματώνουν

    1. πάνε για συγκάλυψη … στην αράχωβα κυκλοφορεί κτηνοβάτης τέλος … να φορέσουν τσίγκινα σώβρακα στα σκυλάκια τους εκεί στην αράχωβα

  4. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ !!!
    ΨΥΧΑΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΜΙΛΑΜΕ….. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ Κ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΖΩΟΦΙΛΟΙ…. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Κ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…..
    ΝΕΑ ΤΑΞΗ

  5. Ρε μάγκες,εσείς δεν θα σχολιάσετε κάτι…
    Έτσι αμάσητο θα το κατεβάσετε το πόρισμα;;
    Ε βέβαια ο Όλιβερ,δεν είναι Σύψας!

  6. Η προσπάθεια για κουκουλωμα αποτυχημένη.Δεν σας πιστεύει κανείς.

  7. Και κατάγματα πλευρών οι σκύλοι προκαλούν;
    Μπράβο!!! Θα γνώριζαν καράτε!
    Μας δουλεύετε κι εσείς ρε παιδιά!

  8. Χμμμμ… Μάλλον κολλητός ο ζωόφιλος και γι`αυτό θα μεταμορφωθεί σε αγέλη τελικά….

Comments are closed.