(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ – XEIΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ – ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ! ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
KOLO

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος της εταιρείας που είχε μεταβεί στον χώρο εντόπισε μέσα σε ένα μπαούλο φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια, χειροβομβίδες, γεμιστήρες. Παράλληλα βρέθηκαν 500 σφαίρες στον χώρο.

Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Τα όπλα πρόκειται να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καθαρά ή αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως πρόκειται για οπλισμό πολλών ετών ο οποίος παραπέμπει στον Α’ και τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Όλα τα όπλα και τα πυρομαχικά θα μεταφερθούν σε εργαστήρια ώστε να εξεταστεί η προέλευσή τους. Παράλληλα, θα κληθούν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές του κτηρίου προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Κολωνάκι: Η στιγμή που βγάζουν τον βαρύ οπλισμό από την αποθήκη – Δείτε φωτογραφίες

Προηγουμενη ενημέρωση:

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην αποθήκη – μέσα σε μπαούλο – εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός και για λόγους ασφαλείας έχει αποκλειστεί το τετράγωνο

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην οδο Νεοφυτου Δούκα στο Κολωνάκι καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει εντοπιστεί ολόκληρο οπλοστάσιο σε αποθήκη εταιρείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην αποθήκη εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός και για λόγους ασφαλείας έχει αποκλειστεί το τετράγωνο.

Στο κτήριο που βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός θα στεγαζόταν γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας και τα όπλα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ανάμεσα σε όσα εντόπισαν οι Αρχές υπάρχουν χειροβομβίδες και καραμπίνες.

Ο οπλισμός εντοπίστηκε από έναν άνδρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στον ΖΕΛΕΝΣΚΙ θα καταλήξουν και με στοίχημα….

  2. αυτό σημαίνει τώρα οτι ελληνες ειναι πιο…ασφαλείς και τα τα δημοσιο- αστυνομικακια, απότομα, θα σεβονται και τους πολίτες.
    Σας πιστευουμε – οχι δεν ειμαστε εγκληματοφοβικοί, εσας τα μπλογκς και τα δημοσιοαφεντικακαια σας σας….πιστεύουμε.
    Αντε να πεταχτεί τώρα και κανας ρουφιανοδημοσιος, να…σχολιάσει ….αυθορμητα

Comments are closed.