ΕΚΤΑΚΤΟ – Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά την ομιλία του Τραμπ

Κοινοποίηση:
aytoktonia-oplo

Δύο άτομα εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυρών έξω από το Γκολφ Κλαμπ του Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα New York Post, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρέθηκε σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το New York Post, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν βρέθηκε ποτέ σε άμεσο κίνδυνο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου περιστατικού πυροβολισμού, το οποίο σημειώθηκε σε περιοχή κοντά σε γνωστό κλαμπ, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας. Το γεγονός αυτό έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά τον πυροβολισμό του Τραμπ από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς σε μια πολιτική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια στις 13 Ιουλίου, όπου ο πρώην πρόεδρος τραυματίστηκε στο αυτί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύτηκε με ασφάλεια από τη μυστική υπηρεσία, αφού πράκτορες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε με ένα όπλο, ενώ ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν στους συνδέσμους, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου. Ο άνδρας συνελήφθη.

“Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή” δήλωσε ο σύμβουλος του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο πυροβολισμούς ο ένας εναντίον του άλλου. Ωστόσο, πηγές ανέφεραν ότι οι ερευνητές πιστεύουν τώρα ότι ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας ήταν ο μόνος πυροβολητής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response