ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΥΠΕΒΑΛΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! TΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ;

Κοινοποίηση:
Α3

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο 22χρονος υπάλληλος εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, σε βάρος του οποίου ο πρώην υπουργός προκάλεσε βίαιο επεισόδιο, την περασμένη Παρασκευή.

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο διώκονται κατ’ έγκληση, απαιτείται δηλαδή μήνυση από τον παθόντα.

Ο νεαρός υπάλληλος είχε ενημερωθεί από τους αστυνομικούς που είχαν επέμβει στην υπόθεση την περασμένη Παρασκευή ότι είχε το δικαίωμα να κάνει μήνυση, εκείνος είχε επιφυλαχθεί για την άσκηση του δικαιώματός του και εν τέλει προχώρησε σήμερα στην υποβολή της έγκλησης.

ΜΠΟΞΕΡ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: “ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;ΕΧΩ ΑΣΥΛΙΑ!” ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΑΣΥΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ …..
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗ ΒΡΩΜΕΡΕ …

  2. Τον παχυλό μισθό του θα τον παίρνει κανονικά το ρεμάλι. Εκεί τα 300 κοπρόσκυλα της βουλής γιατί δεν επεμβαίνουν να του κοπεί ο μισθός και ας κάθετε στα έδρανα όσο καιρό θέλει.

  3. Απορώ με όσους ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση ομαλότητας σε αυτόν τον απόπατο.

  4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΟΥΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ.

  5. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??? ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ….

  6. Φραγκατο ειναι το κοπελι Αυγουλακη οποτε στα τετοια του! Μονο να συμβουλευτει το σεριφη Μιχαηλ μπας κι αλλαξει χτενισμα!
    Ευγε παντως της Κουλαρας που καθε μερα κατι θα γινει για να αποσπαται η προσοχη του..λαου!

  7. Να συλληφθεί ο υπάλληλος για συκοφάντηση και να επανέλθει ο τίμιος κ. Αυγενακης στην κυβέρνηση

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΚΑ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Leave a Response