ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ! ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΛΑΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ντου

Μακελειό σε νοσοκομείο της Γάζας μετά από βομβαρδισμό που προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 300 με 500 νεκρούς.

Την ίδια ώρα επικρατεί σύγχυση για το ποιος ευθύνεται για το χτύπημα με τις παλαιστινιάκες αρχές να το αποδίδουν στους Ισραηλινούς και τον IDF να κάνει λόγο για αστοχία στην εκτόξευση πυραύλου από τη Χαμάς.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Δείτε το βίντεο από το ΝΤΟΥ στο σιωνιστικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη


Εκατοντάδες άνθρωποι κατευθύνονται προς τη βάση Kurecik στο τουρκικό κρατίδιο Malatya, όπου είναι παρόντες Αμερικανοί στρατιώτες.

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΑΡΑΒΕΣ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΛΑΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ- ΗΠΑ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΞΥΛΟ, ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΩΝ/ ΠΟΛΗ, ΤΕΧΕΡΑΝΗ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ξέρεις ότι η Κωσταντινουπολη είναι πρώτη στην λίστα για επιθέσεις κλπ όχι ότι εμείς πάμε πίσω για αυτό τα μέτρα δεν πρεπι να χαλαρώνουν ποτέ

  2. Μην χρησιμοποιείτε τα hazard lights (αλαρμ) όλοι μαζί στον αυτοκινητόδρομο. μπορεί να φανεί απ’το διάστημα και να το πάρουν οι εξωγήινοι σαν σήμα πρόσκλησης

  3. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ?ΜΑΛΙΣΤΑ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΥΔΙ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ

  4. εντυπωσιακο.!!!! αγελες απο τουρκοαλλαουαρπαρηδες γεμισαν τους δρομους!!!!!

  5. Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή είναι η ίδια εδώ και 2.000 τουλάχιστον χρόνια … Και όπως φαίνεται, δεν προβλέπεται ούτε ενδέχεται να αλλάξει … Ο όχλος που σταύρωσε τον Χριστό, φώναζε : “Το αίμα Του, πάνω μας και στα παιδιά μας” … Αυτά πληρώνουν έκτοτε τα παιδιά τους …

  6. Αλήθεια, γιατί είναι παρόντες Αμερικανοί στρατιώτες….;;;;; Τι δουλειά έχουν να προστατεύουν ξένα προξενεία;;;; Άραγε, θα έκαναν το ίδιο και με το Ελληνικό η άλλης χώρας, σε παρόμοια κατάσταση;;;;;;;; Ασφαλώς και όχι.!!!! Τα Εβραϊκά σκουπίδια έχουν επικρατήσει παντού, δυστυχώς.!!! Όχι πως οι άλλοι είναι τίποτα καλύτεροι. Όπως αναφέρει και η παροιμία, ότι τα σκατά είναι και το φτυάρι 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  7. Το πολιτικο καθεστως στην Ελλαδα βεβαια ειναι full υπερ του Ισραηλ ενω μιλανε για κοινες αξιες με τον “εβραισμο” και το Ισραηλ. Που τις ειδαν αυτες αραγε? Το Ισραηλ ειναι ενα μιλιταριστικο εβραιο – θρησκευτικο σιωνιστικο καθεστως. Οι μουσουλμανοι ξερουμε τι αντιληψεις εχουν αλλα και οι εβραιοι δεν διαφερουν θρησκευτικα και πολιτιστικα σε πολλα απο τους μουσουλμανους (περιτομες, φανατισμος, θρησκοληψεια, προκαταληψεις, σωβινισμος, καταπιεση γυναικων, κοινες θρσηκευτικες πεποιθησεις κλπ). Ναι υπαρχουν και μοντερνοι εβραιοι / ισραηλινοι αλλα ειναι μια μειονοτητα ακομα και μεσα στο Ισραηλ. Οι αρχαιοι ελληνες (και αρχ ρωμαιοι) ειχαν παντα μεγαλα προβληματα και αντιθεσεις με τους εβραιους που κατοικουσαν στην Αλεξανδρεια και στη Ρωμη και αλλου. Δεν υπαρχουν λοιπον και πολλες κοινες αξιες μεταξυ μας.

  8. Θα μπερδεψουν ολη την γη Πρεπεινα τα βρουν τωρα για να ηρεμησει η κατασταση

Comments are closed.