ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ – ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ – ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
nikaia_thitis

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στη Νίκαια σε βάρος ενός άντρα o πεθερός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος δράστης πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα τον 40χρονο γαμπρό του την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος στη ζωή του. Το σημείο, Κυζίκου και Μηδείας, έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει με την σύζυγό του και η γυναίκα έμενα με την κόρη της και τον γαμπρό της στο σπίτι τους στην Νίκαια. Ο πεθερός, που έμενε στην Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα για να βρει την σύζυγό του και να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση καθώς θεωρούσε ότι το ζευγάρι ήταν υπαίτιο για τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα από τα δύο παιδιά βγήκε στο μπαλκόνι και είδε με τα ίδια του τα μάτια το φονικό. «Μαμά, μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά» φώναξε. Αμέσως η γυναίκα βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει  “βοήθεια μην τον σκοτώσεις, βοήθεια μην τον σκοτώσεις”.

 Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε και ο πατέρας του θύματος, που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.
6134216

Δολοφονία 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Η δολοφονία συνέβη λίγο πριν τις 8 το πρωί ότον ο 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με δίκαννη καραμπίνα τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε έξω από το γκαράζ του σπιτιού, στην οδό Κυζίκου.  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Δολοφονία 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Η δολοφονία συνέβη λίγο πριν τις 8 το πρωί ότον ο 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με δίκαννη καραμπίνα τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε έξω από το γκαράζ του σπιτιού, στην οδό Κυζίκου.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Οι πεθεροι είναι χειρότεροι, στις πεθερες απλά βγήκε το όνομα.

  2. Τρέξτε κάντε εμβόλια πρόβατα οι ραγιάδες των εμβολίων είναι και οι ψηφοφόροι των 300ων πολύ απλό.

  3. ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Α ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ.

  4. Ο μόνος που δεν κινδυνεύει από πεθερικά είναι ο Ψαροκασέλας, αποκλείεται να χωρίσει την κορούλα τους.

  5. ….ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ…..

  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΕΩΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΕΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΘΕΟΥΣΟΣ” ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΟΟΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΡΑΝΗ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

  7. Η γυναίκα του τον χώρισε (και εκ του αποτελέσματος είχε δίκιο), τον γαμπρό του σκότωσε!!!
    Κάποτε στο λύκειο υπήρχε το μάθημα της ΛΟΓΙΚΗΣ. Θα πρέπει να επανέλθει άμεσα, γιατί έχει χαθεί κάθε ίχνος ορθολογικής σκέψης.

    1. Η ορθολογικη σκεψη σε μαρανε εσενα!!!!!!!αλλου γι’αλλου εισαι.ο,τι θυμασαι χαιρεσαι.Χριστος μας λειπει οχι ορθολογικη σκεψη,αλλα για να μιλας ετσι θα’σαι πολλα κιλα αθεος.

  8. Τις πεθερες φοβομασταν και κακολογουσαμε,απο πεθερο θα τη βρουμε!!

  9. Όλοι οι “καλοί” άνθρωποι είναι στη Θεσσαλονίκη. Αρκεί κανείς να δει που γίνονται όλα τα στυγερά εγκλήματα και να δει τον πληθυσμό της. Δυσανάλογα πολλά σε σχέση με άλλες πόλεις. Αυτό και μόνο κάτι δείχνει για όσους έχουν κρίση…

  10. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της αθε’ι’ας.

  11. Κι άλλη γαμπροκτονια? Που ναι οι γαμπροί να ξεσηκωθουνε κι αυτοί..ντροπη

  12. Τι στην ευχη τους επιασε τωρα τελευταια. Κουκουτσι μυαλο δεν τους εμεινε….

  13. Πρέπει να επηρεάστηκε και αυτός από τις ειδήσεις των ΜΜΕ του παρακράτους. Είδε τον άλλο πεθερό που το έπραξε και είπε να τον ακολουθήσει…
    ΑΠΟΡΙΑ: Εδώ ενήλικες επηρεάζονται επειδή έχουν αποτρελαθεί από τους προσωπικούς τους δαίμονες και έχουν χάσει τελείως την ικανότητα να διά-κρίνουν το σωστό από το λάθος …. Τα παιδάκια στο σχολείο που δεν έχουν καν αναπτύξει κριτική σκέψη δεν θα επηρεαστούν από τις πουστροδιδασκαλίες Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΣ ΔΙΑ ΝΌΜΟΥ ΤΗ ΠΟΥΣΤΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..

  14. Κάθε μέρα έχουμε και απο ένα τέτοιο περιστατικό.

    1. Και που να δεις ακομα τι εχει να γινει μολις δυναμωσουν το 5g θα χορευει το εμβολιο μεσα στο σωμα.πρεπει να γινει ερευνα αν σε ολα αυτα τα σημεια που εχουν γινει δολοφονιες τον τελευταιο καιρο και τις τελευταιες μερες,εχουν εγκατασταθει κεραιες 5g.

Comments are closed.