ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Κοινοποίηση:
dimitriadis-grigoris

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε νωρίτερα ο Γρηγόρης Δημητριάδης, πρώην γενικός γραμματέας του Μεγάρου Μαξίμου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών καθώς διετέλεσε σε νευραλγική θέση για την υπόθεση στο Μέγαρο Μαξίμου. Αύριο στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, όπως “υποσχέθηκε” ο Στέφανος Χίος θα υπάρχουν αποκαλύψεις για τα όσα γνωρίζουν για το σκάνδαλο.

Ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αχιλλέας Ζήσης, που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών, καλεί μάρτυρες προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνα του και να συντάξει το σχετικό πόρισμα, το οποίο θα υποβάλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη που θα αποφασίσει τελικά για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Γεια σου Γρηγοράκη σαβουρογάμη! Τι κάνει η Μπάγια που σε παράτησε για έναν γύφτο;; 😂😂😂 Φιλάκια δαγκωτά!

  2. Αν ο δράκουλας πηδούσε όλες τις κόρες του αυτός είναι ετεροθαλής αδερφός και ξάδερφος με τον Κούλη. Της πουτάνας το κάγκελο.

  3. Τους πήρε μόνο 2 χρόνια να τον καλέσουν 😂🤣🤡 Μα δεν έχετε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη;;;;
    ΥΓ.Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε νέα για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου… Όπως επίσης ακόμα περιμένουμε να μάθουμε νέα για την δολοφονία του αστυνομικού από τα πρωτοπαλίκαρα της θύρας 7…

    1. χρειαζόταν ένα καλό ξέπλυμα με την βούλα τού νόμου για νά μας τόν παρουσιάσουν μετά σάν την άσπιλη περιστερά για νά αναλάβει ανώτερα κυβερνητικά πόστα.

  4. Ωραιο ανεκδοτο ρε παιδια μας περνανε για χαιβανια νομιζουν οτι ολοι ειμαστε σαν τους ψηφοφορους τους ψεκασμενοι ποιον πανε να κοροιδεψουν οι ηλιθιοι

  5. τετοιο δουλεμα σε λαο δεν εχουν κανει ολες οι κυβερνησεις μαζι απο την μεταπολιτευση και μετα

  6. καλα κρασια…τωρα που εχουν σβησει τα ιχνη τους; τωρα που περασαν ολες οι εκλογες;
    το κουλη το συστημικο ξερει τι κανει

  7. Μα πόση κοροϊδία..τι μας περνούν τελικά; Από ποιον να δικαστεί και σε ποιον να δώσει λόγο; Από την ελληνική δικαιοσύνη; ΧΑ…ΧΑ..ΧΑ…!!! Πραγματικά εδώ γελάει και το παρδαλο κατσίκι… Ελληνική δικαιοσύνη λέει…ΧΑ…ΧΑ…. και το να συνεχίσω να σχολιάζω τέτοιο θέμα γελοίο είναι..

  8. Ελπίζω να περάσει και το κατώφλι του Κορυδαλλού…….Αφιερωμένο : Στο κελί τριάντα τρία
    μ’ είχαν στον Κορυδαλλό.
    Είχα μάτια δεκατρία,
    μα παιδί χωρίς μυαλό
    μα παιδί χωρίς μυαλό.

  9. γιατί δεν τον έχει θερίσει ακόμα ο καρκίνος ; τι περιμένει ; να μεγαλώσει το παιδί ;

  10. Μολις διαβασα οτι ο ”ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών.” Αχαχαχαχαχα μας δουλεύουν τελικα

Leave a Response