ΕΚΤΕΛΕΣΗ κ’ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΣΤΑ 9 ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΤΗΝΗ, ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Η εφημερίδα μας και το makeleio.gr ανοίγουν από σήμερα το τεράστιο θέμα “επαναφορά θανατικής ποινής ΔΙΑ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΥ”. Γιατί να ταΐζουμε ανθρωπόμορφα θηρία που καλύπτουν τα κυβερνητικά κατακάθια; Τα έσχατα τερατουργήματα Ρούλας Πισπιρίγκου, Λιγνάδη, Μπάμπη φονιά, “γονέων” γουρουνιών στον Άγιο Παντελεήμονα και του Ρουμάνου που έκαιγε και βίαζε το παιδάκι του, φέρνει την κοινωνία στα κάγκελα

Κοινοποίηση:
exofillo9-4

teaser9-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ Σαββατοκύριακου 9 και 10-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.opisthofyllo8-4

 

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo9-4 

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΧΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΥΝΙΣΗ ΣΤΙΝ ΜΑΝΤΑΜ ΔΙΚΑΣΤΗΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΗΣ PHIZER ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΗΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ……..

  2. Οποιος Αποτυγχανει ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ

  3. Αν είναι έτσι ΣΤΕΦΑΝΕ, πρέπει να εκτελεστεί διά τουφεκισμού πρώτα απ’ όλους, όλη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τα Εγκλήματα Πολέμου που διέπραξε και διαπράττει σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας.

  4. ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΗΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΛΕΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

  5. Στεφανε η θανατικη ποινη να επιστρεψει αλλα οσο για το τροπο διαφωνω προτεινω θανατηφορα ενεση ειμαστε & Ευρωπαικο πολιτισμενο κρατος δεν ειμαστε βαρβαροι το δια τουφεκισμού ειναι χοντροκομμένο για την εποχη μας δε νομίζεις;

  6. Για αυτόφωρα ειδεχθή εγκλήματα σίγουρα απαιτείται θανατική ποινή. Αλλά να μην την εκτελεί το κράτος, αλλά οι συγγενείς του θύματος, παρουσία Εισαγγελέα.

  7. Διαφωνω καθετα! Εκτελεση εξ επαφης στο Δοξα Πατρι! Για να δουμε θα κουνηθει μετα καμμια ανωμαλαρα εγκληματιας?

  8. Εγώ πιστεύω ότι είναι τόσο ψευτομαγκιες και τόσο θρασύδειλοι κάποιοι που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα που στο άκουσμα ότι επανέρχεται η θανατική ποινή θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε ξανά βιασμούς, φόνους, παιδεραστές κ.τ.λ.. Απλά τώρα με την πολύ δημοκρατία, με την χαλάρωση των ισοβίων και με το τρελλοχαρτο ο άλλος σου λέει θα κάνω ότι κάνω και σε λίγα χρόνια θα είμαι έξω. Για να ξέρει ότι τον περιμένει η σφαίρα Κο Κο Κο Κο Κο ….

  9. 1. Η θανατική ποινή πρέπει να εφαρμοστεί εφόσον είναι απόλυτα βέβαιο στο ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει το κάθε έγκλημα.
    2.Στις ΗΠΑ προβληματίστηκαν όταν μετά από χρόνια ταυτοποίησαν ότι κάποιοι όντως ήταν αθώοι και εκτελέστηκαν χωρίς κανένα απολύτως λόγο.
    3.Η κίνηση αυτή τρομοκρατεί τον πολίτη όλα αυτά μετά από μελέτες που έχουν γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πώς θα συμβεί το ίδιο μέχρι και αν περάσει με κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αυτοκτονίες με την ιδέα αυτή.

  10. Στέφανε στά 9 μέτρα καί όλους τούς εθνοπροδότες καί τούς υπεύθυνους πού έκαναν τήν ελληνική Βουλή κέντρο προπαγάνδας τού ναζισμού.
    Γιάννης Λάκων

  11. Χαίρετε φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες. Προσωπικώς, σας εύχομαι ολοψύχως ό,τι το άριστον. Εξ αφορμής του παρόντος δημοσιεύματος, θέλω να σας επισημάνω κάποια βασικά δεδομένα.
    (1) Η θανατική ποινή, πρέπει να επιβάλλεται μόνον σε όποιον η ενοχή του είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε αμφιβολία περί της ενοχής ενός ανθρώπου, είναι υπέρ του, διότι ο ανθρώπινος βίος είναι μοναδικός.
    (2) Η θανατική ποινή, πρέπει να συζητηθεί, περί των περιπτώσεων, ως προς τις οποίες θα πρέπει να επιβάλλεται.
    (3) Η θανατική ποινή, πρέπει να συζητηθεί, ως προς το πώς θα εφαρμόζεται, καθώς διαχρονικώς υπάρχουν πλείστοι τρόποι εφαρμογής της.
    Σχετικώς, όσον αφορά τα σημεία (2) καί (3), έχω δύο εργασίες μου από ετών, με τους τίτλους “Διαχρονικά είδη της Θανατικής Ποινής” καί “Επιβεβλημένες περιπτώσεις της Θανατικής Ποινής”, τις οποίες μπορώ να σας τις αποστείλω, εάν το επιθυμείτε, χάριν κάποιων γονίμων προβληματισμών σας.

Comments are closed.