ΕΛΕΟΣ! Ποιοι Τούρκοι και ποιοι Αλβανοί; Αρματαγωγό του ΠΝ έγινε ξενοδοχείο για ΛΑΘΡΟ…

Κοινοποίηση:
armatagwgo

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.

Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.

Τέλος, στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου δυο αρματαγωγά αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ.

Ποιοι Τούρκοι που πάνε να μας πάρουν όλο το Αιγαίο; Ποιοι Αλβανοί που θέλουν να φτάσουν στα Γιάννενα; Οι Ένοπλες Δυνάμες έχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν όπως το να γίνουν φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙ;
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η΄ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

  2. Eίναι σε όλους γνωστό ότι οι αξιωματικοί του Ναυτικού είναι μακράν οι πιο υποτακτικοί

  3. Κε Μητσοτακη τα πλοια του πολεμικου Ναυτικου τα εχει πληρωσει ο Ελληνικος Λαος για αλλο σκοπο και οχι για να γινουν ξενοδοχεια για τους λαθροεποικους!!!!!!!! Στειλτε τους στις πατριδες τους και σταματηστε επιτελους τον εποικισμο της χωρας με ισλαμιστες!!!!!!!!! Φτανει πια η αλλοιωση του πληθυσμου!!!!!!!!

  4. Πνιξτε τους τους σκατομουσουλμανιους…ειναι καλυτερα….αν θελουν να πανε στα μουσουλμανοκρατη τους …γιατι απλα δεν τους γουσταρουμε….

Comments are closed.