ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΤΑ «ΑΚΟΥΣΑΝ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ! ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

“Οχι” στη στοχοποίησή τους ως φοροκλέφτες και στα οριζόντια και ως εκ τούτου άδικα μέτρα λένε οι επιστημονικοί και οι επαγγελματικοί φορείς της χώρας, που διοργάνωσαν δυναμική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας απαιτώντας να αποσυρθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Με πανό και πλακάτ στα χέρια εκατοντάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, έμποροι αλλά και αυτοκινητιστές ταξί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοραή και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ελεύθεροι επαγγελματίες
Ελεύθεροι επαγγελματίες
Ελεύθεροι επαγγελματίες ταξί

Ιδιαίτερα μαζική ήταν η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των δικηγόρων.

Δικηγόροι
Δικηγόροι

Στην κινητοποίηση έλαβαν μέρος οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς: Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών. Συμβολικά θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. H μόνη και αποτελεσματική λύση είναι να πληρώνετε τους πάντες μόνο με κάρτα ακόμα και τους παρτάκηδες ταξιτζήδες με κάρτα. Και αν κάποιος λεχρίτης πχ γιατρός ή ηλεκτρολόγος ή βοθρολόγος,σας προτείνει με μετρητά και έκπτωση τιμής για αντάλλαγμα(το καινούριο κόλπο), μη δεχτείτε. Η Κυβέρνηση το παραμέλησε το θέμα. Τώρα έτριξε τα δόντια η Ε.Ε. Οχι να καμαρώνουμε ως Ευρωπαίοι και από πίσω τριτοκοσμικοί.

  2. Ψήφισαν το αρχαιοκάπηλο για να τους παρέχει φορολογική ασυλία και τώρα κλαίνε.

  3. Άντε ρε τραβάτε γ@μ…τε, αλήτες. Το πιο έντιμο -φορολογικά- γιατρουδάκι δηλώνει 900 ευρώ / μήνα. Ο πιο έντιμος… ταρίφας δηλώνει 400 ευρώ / μήνα. Οι δεκεγόροι που είναι πιο γάτες, δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη απόδειξη. Ουστ. Μόνο που ξέχασαν… οι ταρίφες να μας πούνε πόσο πάει… μαύρα… μία κρατική Άδεια; Αλήτες. Σαπίλα παντού. Οι Δ.Υ. πληρώνονται και κάθονται, οι Ε.Ε. κλέβουν, οι συνταξιούχοι είναι οικονομικά ανενεργοί, ποιος έμεινε… να παράγει τελικά; Κανένας. Μην πιάσω… την εστίαση και την νύχτα… Απόδειξη ούτε για πλάκα. Νύχια, μαλλιά, μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μάστορες, αμαξάδες, όλα μαύρα… Και λίγα σας κάνουν.

  4. μακακα λαε η δύναμη σου είναι μεγάλη
    εμπάργκο στα καπνικά προϊόντα από
    1-15 Δεκεμβρίου και θα γονατίσει το
    κράτος

  5. Στα πανώ να γράψετε ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Αυτό διεκδικείτε.
    Να γράψετε επίσης: ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ (που δεν μπορούν να τα κρύψουν)

  6. Δηλαδή όλοι αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματιες που δηλώνουν κατω απο 9000 λένε ΟΛΟΙ αλήθεια? …. ΝΤΡΟΠΗ να διαδηλώνεις για να μην φορολογείσαι.
    Ντροπή και μόνο.

  7. δικηγοροι, γιατροι, ταριφες, που δεν κοβουν ποτε αποδειξεις.

  8. ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ .ΔΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΕ .

  9. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΩΡΑ??????????????????????????????????????????????????????????
    ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑΞΙ!!

  10. Ε ρε γλεντια φορους ακριβεια θα σας χορεψει στο ταψι ο μητσοτακης.

  11. ΑΥΤΟΙ…ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΕΣ….. ΑΥΤΟΙ… ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ‘ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ’.. ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ… ΤΑΣΗ…. ΕΥΡΩΧΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ….

  12. ΨΨΨΨΨΨ
    ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ….ΔΕΞΙΟΠΛΕΥΡΑ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ…. ΦΟΒΕΡΟΝΝΝ!!!

  13. Ολοι αυτοι εχουν ψηφισει τον ηλιθιο και θα τον ξαναψηφισουν μεχρι να ψοφησουν.
    καλα να παθουν

  14. συστημικές μλκ ες, ολο το κόλπο ειναι η κοινωνική εκτόνωση … κοίτα στις ευρωεκλογές τι θα συμβεί ξανα … η μονη λύση ειναι η απελευθέρωση απο ολη αυτή την πολιτικη δικτατορία … οι Ελληνες να ξαναφτιάξουν απελευθερωμένοι κράτος/έθνος ισχυρό, αυτό θα συμβεί μέσα στο 2024-2025 όταν ο φυλακισμένος ΗΓΕΤΗΣ κληθεί να αναλάβει την πρωθυπουργία … στην πρώτη ελεύθερη Ελληνικη κυβερνηση και θα είναι Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΝΡΗΤΗΣ της ελευθερης Ελλαδος μετα απο Καποδίστρια, Μεταξά.!!

  15. Χαχα δυναμικη κινητοποιηση… σιγα μη σπαστε τ αυγα ρε αχαχα… θα του κλαστε του μητσουλα μια μαντρα, ελατε με την οπισθεν

  16. Αφού και θα τα πληρώσουν με το παραπάνω και θα τους ξαναψηφήσουν όπως έγινε και στις τελευταίες εκλογές κάθε φορά έτσι γίνεται δεν βαρέθηκαν να κάνουν συνέχεια ανώφελες πορείες ? 🤔🤔

Comments are closed.