ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – Βούλγαρος επιχειρηματίας έχτισε ξενοδοχείο στη Θάσο σε χώρο με… αρχαία (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
thasosgrand

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Βούλγαρος επιχειρηματίας, σύμφωνα με καταγγελία, έχει χτίσει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Ιωάννη της Θάσου. Ως εδώ, όλα καλά.

Μόνο που μέσα στην έκταση που έχει αγοράσει, βρίσκονται και αρχαία (3.500 π.Χ). Κάτι που σημαίνει ότι ένας απλός πολίτης δεν μπορεί να μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο, αφού η είσοδος απαγορεύεται σε όσους δεν διαμένουν ή δεν εργάζονται στο ξενοδοχείο.thasos

Μάλιστα στο παρελθόν υπήρχε και καταγγελία ότι εργαζόμενοι είχαν πετάξει στη θάλασσα τα πράγματα ενός λουόμενου που ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει το μπάνιο του σε μια άκρη της παραλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτή η ιστορία με τους Βούλγαρους βρωμάει πολύ. Κάποιοι χορεύουν στην πλάτη μας. Θα βρεθούμε χωρίς σπίτια.

  2. Το πιθανοτερο να μην το δημοσιεύσετε αλλά διαβάστε το σχόλιό μου. Δοκιμάστε να πάτε στον ναό του Απόλλωνος εντός της πλαζ Βουλιαγμένης και γράψτε κάτι και για αυτό δίπλα είναι μπορείτε να κάνετε πλήρη δημοσιογραφική έρευνα μπας και ξυπνήσουν τα ντουβαρια που πληρώνουν έναν σκασμό λεφτα για να κολυμπήσουν δίπλα σε αρχαιολογικό χώρο. Και αν δεν κάνω λάθος τα φιλέτα στην περιοχη ανήκουν στην εκκλησία. Αυτά.

  3. Στην βόρεια Ελλάδα έχουν κατέβει οι Βούλγαροι παίρνουν γη και ακίνητα και κάνουν μπίζνες, έχω ακούσει πολλά και για Χαλκιδική

    1. Το ερώτημα είναι πώς μπορούν οι βουργαροι και ανταπεξέρχονται σε άδειες, φόρους, αυξημένα κόστη υλικών και εργατικών, εφκα, κλπ. ! Είναι τόσο ματσωμένοι; Τους έκανε νεόπλουτους το μόρφωμα της ΕΕ; Γιατί βουργαράκια μαζέψαν τη γη και όχι Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι κλπ; Κάποια συμφωνία πρέπει να παίζει από πίσω.Μπορεί και να επιδοτούνται για να αρπάξουν τη γη των Ελλήνων.
      Ας κάνει ένας Δημοσιογράφος ρεπορτάζ, τί παίζει με τις πολεοδομίες, τους μεσίτες, τη βρωμοδεξιά και τα βουργαράκια.

      1. Έχουν πολύ μαύρο χρήμα κ γαμανε κ δέρνουν

  4. Και ξαναλέω…ο μακαρίτης έβγαζε οικοδομικές άδειες εν μια νυκτί σε “φιλέτα” της Μυκόνου.. ήξερε πολλά και προς τα πάνω κ προς τα κάτω τι δεν καταλαβαίνετε τώρα

  5. ΠΟΣΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

  6. να επέμβει αμεσα …
    λέμε καμια @αλακία να περνάει η ωρα …

  7. ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

  8. Ποιός φούστης έδωσε την άδεια. Σε Ελληνα ποτέ δεν θα έδιδαν. Είναι εύκολο να τους βρείτε. Ξεσκίστε τους και ανακοινώστε τα ονόματα τους. Δεν πάει άλλο!!

  9. ΝΔουλοσυριζοσκούπιδα μακάρι αφανισμός

  10. Ο αειμνηστος Παπαδόπουλος μισες δουλειες έκανε

  11. Την Θάσο εδώ κ χρόνια την κατέχουν ρουμανοι ,Σκοπιανοί,Βούλγαροι…
    Το καλοκαίρι ελληνας τουρίστας είναι είδος υπό εξαφάνιση…..ποια εθνική ανεξαρτησία κ πράσινα μπλε φούμαρα λέτε βρωμοπολιτικαντηδες…….

  12. Απ’ οσο θυμαμαι, δεν θεωρειται παρανομο, μεσω των υπογραφεντων στο Μνημονιο και του ξεπουληματος του ΤΑΙΠΕΔ! Εαν βρω το αρθρο, θα το ανεβασω!

  13. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ?
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ???

  14. Πολιτικοί και ρα φράγκα.
    .
    Κολοκοτρώνη, ΜΕΤΑΞΆΣ, ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
    .
    ΠΑΡΤΕ κουλης, τσιπρα,

Comments are closed.