ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ: SOS ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ –ΤΡΕΧΕΙ ΡΟΖ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Κοινοποίηση:
vrisis

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο φαινόμενο ήρθαν κάτοικοι και επιχειρήσεις σε περιοχές του Γραμματικού και του Μαραθώνα, καθώς από τη Δευτέρα οι βρύσες άρχισαν να τρέχουν…ροζ νερό!

Όπως καταγγέλλεται μετά από διακοπή ρεύματος προκλήθηκε αυτό το φαινόμενο στο δίκτυο υδροδοσίας με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το…ροζ νερό.
Ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Βαγγέλης Σωτηρίου, εξήγησε στο ACTION24 τι συνέβη λέγοντας πως το πρόβλημα προέκυψε μετά από διακοπή ρεύματος.

«Είδαμε τα αντλιοστάσια δεν έχουν παραβιαστεί. Το Γραμματικό είναι από γεωτρήσεις. Ενημερώσαμε τον κόσμο να μην πιει νερό. Και τα σχολεία. Αδειάσαμε τα δίκτυα, δύο φορές κάναμε καθαρισμούς. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Τώρα το νερό είναι κανονικό. Δεν είχαμε συμβάν. Έχουμε στείλει για αναλύσεις στο σημείο», είπε ο κ .Σωτηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. τι μίζα θα πήρε ο κούλης για να δηλητηριάσει τους Έλληνες και να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα ή να πουλήσει εκατομμύρια εμβολίων; ο κατά συρροή παρανοϊκός δολοφόνος;

  2. ροζ νερό όντως έρχεται η ώρα του κασσ3λακι .σωστός .
    ροζ νερό τι μας ρίχνουν άραγε μέσα και δεν το λένε ότι ψεκαζουν και στο ουρανό ?

  3. Ακριβώς το ίδιο, μετά από 2 μέρες διακοπών νερού λόγω έργων δευα, το νερό βγαίνει λάσπη! Όχι για πόση, ούτε για μπάνιο δεν είναι κατάλληλο!

  4. Νωρίς το πρωϊ οι Αγ. Ανάργυροι είχαν διακοπή νερού που κράτησε κάμποσες ώρες.
    Μετά είχαμε το ροζ νερό.
    Ρωτάω λοιπόν:
    Μήπως αυτές οι βλάβες είναι τεχνητές για να απαξιωθεί η Δημόσια παροχή,
    και να προχωρήσουμε στην 100% ιδιωτικοποίηση;;
    Λέω 100%, γιατί το νομοθετικό πλαίσιο ιδιωτικοποίησης έχει ήδη καθορισθεί, εδώ και
    κάποιους μήνες.
    ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ!! Κούλαμ΄ τι συμβαίνει;

    1. ρε φίλε
      ροζ νερό κυλάει είπανε
      δεν ανεμίζουν ροζ κυλόττες!

Comments are closed.