ΕΛ.ΑΣ.: Ζήτημα χρόνου η σύλληψη των τεσσάρων εμπλεκομένων με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο από το ΚΤΕΛ Κηφισού όπου συνεχίζεται η κίνηση των εκδρομέων για τις μέρες του Πάσχα. Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των τεσσάρων εμπλεκομένων στο περιστατικό με πυροβολισμούς που έγινε χθες το απόγευμα στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα τα οποία και αναζητούνται. Πρόκειται για εκείνον που πυροβόλησε στον αέρα και ακόμη έναν που επιτέθηκε στον οδηγό ταξί.

“Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί, όπως και το θύμα. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται” είπε στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί. “Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα” εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και να κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν δύο οδηγοί στην πιάτσα των ταξί διαπληκτίστηκαν για μια κούρσα.

Στη συνέχεια, ο ένας οδηγός έφυγε από το σημείο αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα μαζί με ακόμη τρία άτομα.

Οι δράστες επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον οδηγό ταξί ηλικίας 28 ετών, ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Κατά τη διαφυγή τους, ο ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στον αέρα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης του πυροβολισμού είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. το σοβαρο θεμα ειναι οτι 50 χρονια δεν υπαρχει αστυνομευση σοβαρη στα κτελ και στο λιμανι και ο καθε ταξιτζης κανει οτι θελει πραγμα απαραδεκτο και οχι μονο

  2. Ορκισμένοι ψηφοφόροι του Σύριζα αν και αρκετοί είναι με το ΚΚΕ όταν ρώτησα έναν.

  3. Τα χρήματα που τα βρήκε ο βρομά και αγόρασε άδεια και όχημα,που σίγουρα είναι μερσεντές γιατί δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο,μήπως πουλώντας ναρκωτικά εκεί χαμό στις Αχαρνές,άνω Λιόσια και ζεφυρι?!

    1. Αφού το κράτος επιτρέπει να πωλούνται… μαύρα… κρατικές Àδειες μεταξύ ιδιωτών και έχει κλειστό το επάγγελμα, τι περίμενες να γίνει με τους κίτρινους βολεμένους της νδ; Ξέπλυμα από τα χασίσια και τις κλοπές κάνουν οι πακιστανογύφτοι.

  4. Θα τους πάρεις και την ταριφοάδεια Μιχαλάκη; Δεν νομίζω. Η νδ πάντα τα είχε καλά με τους γύφτους.

Comments are closed.