ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ: ΚΑΡΑΒΑΝΙ 80 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ!

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες 80 λαθρομετανάστες, στην πλειονότητά τους Αιγύπτιοι εντοπίστηκαν στην περιοχή Τρεις Εκκλησιές του Νομού Ηρακλείου.

Το πλοιάριο, με το οποίο φέρονται να κατέφτασαν οι λαθρομετανάστες στα νότια της Κρήτης δεν έχει εντοπιστεί καν από τους άνδρες του Λιμενικού.

Τα 80 άτομα μεταφέρθηκαν προσωρινά στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην αίθουσα των Λιμενεργατών, έως ότου αποφασιστεί το πού θα οδηγηθούν. Το βέβαιο είναι, ότι δε θα καταλήξουν εκεί που προβλέπεται με βάση και τις διεθνείς συνθήκες. Στην πατρίδα τους δηλαδή, η οποία ούτε σε πόλεμο βρίσκεται, ενώ θεωρείται και από τις φιλικά προς τη Δύση και την Ελλάδα προσκείμενες αραβικές χώρες, με κοσμική κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. αυτοί οι άνθρωποι που πηγαίνουν??? δεν ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα με πάρα πολλούς ανέργους??? που θα δουλέψουν? εκτός αν κάθονται και τους ταίζουν…αλλά ποιος θα τους ταίσει ο φτωχός ελληνικός λαός??? έλεος…

  2. Παράσιτα παντού, σε όλη την Ελλάδα.
    Καλά ξεμπερδέματα, διότι όταν οι Λαθραίοι ξεπεράσουν το 3% του πληθυσμού, δεν παλεύεται η κατάσταση.
    Πόσοι μετανάστες έχουν έρθει νόμιμα στην Ελλάδα? Σχεδόν κανένας.
    Αν δεν γίνουν μαζικές απελάσεις και ΑΜΕΣΑ, η Ελλάδα είναι τελειωμένη.

  3. Έχουμε 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και άλλα 2 εκατομμύρια κοινοτικούς που όμως είναι κυρίως παραβατικοί! Στα πόσα εκατομμύρια αλλοδαπών καιγόμαστε;;;

  4. πω [πω δουλιτσες ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΦΕΡΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΟΡΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΜΜΜΜ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΚΩΣΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ

  5. Αυτός ο καιριδης…….τι σκατα κανει????
    Δεν έχει λύσει το πρόβλημα????
    Ο κουλης μας που θέλει να βλέπει μαύρους να τον περιτριγυρίζουν???τι κάνει χαίρεται????
    Η βουλτεψη……Η υπουργαρα…..τι κάνει Δεν έχει λύση στο συρτάρι????
    Ακουστε λοιπόν όταν όλους εσάς θα αρχίσουν να σας πήραμε….Τότε θα δείτε ότι είναι αργά…..
    Τότε λοιπόν θα σας κηρύξουμε και εμείς..!!!!!

  6. Πως ονομάζουμε τα πολιτικά κόμματα που δεν νοιάζονται για την εθνικη μας ασφαλεια…ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  7. Πως τους ονομάζουμε τα πολιτικα κόμματα που δεν νοιάζονται για την εθνικη μας ασφαλεια…ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  8. Μην φοβάστε θα σας σώσουν τα ΟΥΚ.Με λίγα λόγια οι άxρηστοι προδότες που άφησαν να μπούνε μέσω θάλασσας πάνω από 3.000.000 εκατομμύρια λάθρο εxθροί της Πατρίδος κρυφοί Commandos της Τουρκίας και πράκτορες και οτιδήποτε μπορεί να φανταστείτε.Θα τους αφήσει ο Σουλτάνος με την κιλότα στον ώμο όπως στα Ίμια που ανέβηκαν οι Moγγολοι στην 2η βραxονησίδα και τα τούβλα δεν πήραν xαμπάρι με αποτέλεσμα να xαθούν τρείς ήρωες της αεροπορίας εντελώς άδικα.

    1. Συνυπολογισε και 2.5 μυρια αλβανους!!!
      εχουμε γινει μειονοτητα εμεις οι ελληνες.

  9. Χαμπαρι δεν πηρανε στο Λιμενικο!! Οποιος γουσταρει μπαινει σε μια βαρκα και ερχεται και απιβιβαζεται στο Ξεφραγο Αμπελι , δηλαδη στην γνωστη Μπανανια , που ο καθε λαθρο κανει οτι θελει ανενοχλητος!!! Αλλα ως γνωστον , Κατα την σαλα και τα επιπλα , Κατα τον λαο και οι κυβερνητες του!! Λουστητε τους τωρα Κοι του 41% !!

  10. Αντικατάσταση πληθυσμού μου λέγεται αυτό. Κι εμείς;;;;;;καθοοοομαστε! Όταν θα μας κυνηγάνε όλοι αυτοι για είτε να φύγουμε είτε να μας αποκεφαλίσουν, τότε να δω τι θα κανουμε. Να φύγουμε να πάμε που; Ποιος θα μας δεχτεί και με ποιους ορους; Θα δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί. Εκεί θα μας καταντήσουν. Εμείς θα γίνουμε μετανάστες κι αυτοι κυρίαρχοι στην πατρίδα μας. Αλλά ουτε κι αυτοι θα ειναι κυρίαρχοι ουσιαστικά, αααλλοι θα είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι και κληρονόμοι η μάλλον κλέφτες της κληρονομιάς μας. Για να κλέψεις την κληρονομιά κάποιου, πρέπει να βγάλεις τον νόμιμο κληρονόμο από την μέση. Και νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδας ειμαστε εμείς. Αυτοι, οι λαθρομεταναστες, δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην Ελλάδα, όποτε εύκολα θα τους χειραγωγήσουν.
    Αλλά τέτοια ζώα που γίναμε, καλά να πάθουμε.

    1. Ηλεκτρα θα γινει αυτο που γινεται στην Γαζα οι εβραιοι θελουν να τους διωξουν απο εκει που και το ισραηλ ηταν πατριδα των παλαιστηνιων τωρα το σχεδιο ειναι να φυγουν τελειως απο εκει ε λοιπον το ιδιο θα γινει και στην χωρα μας ολοι αυτοι οι παρεισακτοι που τους κουβαλανε στην χωρα μας εναντι αμοιβης βεβαια γιατι τα λαμογια οικονομανε και στο τελος θα μας σφαζουν τους ελληνες για να αναγκαστουμε να φυγουμε απο την χωρα αλλα στους ελληνες δωσε φραπε και καινουργιο κινητο και δεν τον απασχολει τιποτα αλλο ειμαστε τελειωμενοι με τα δημοκρατικα αποβλητα που μπλεξαμε τοσα χρονια περαστικα μας

  11. Καλε μου Κουλη ριχτους αμεσα στις ελιες να φτυνηνει και το λαδακι!
    Να….ριχνουνε και τζαμπα λιπασμα στα δεντρακια!

    1. ΘΒ δεν πας εσυ και η κούλα να γ@ιθείτε, που αντι να βάλετε Ελληνες να μαζεψουν τις ελιές ζητάς λάθρο; (Εκτός και εαν γουσταρεισ ….;)

  12. Έμαθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι. Έτσι λέει η παροιμία, τώρα αν στο γα@@@ πάει η λέξη Κούλη αλλάζει το θέμα αλλά η ουσία η έννοια είναι η ίδια.

Comments are closed.