ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ -ΠΗΓΑΝ ΝΑ “ΤΡΕΞΟΥΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΠΗ-ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ – ΦΩΤΟ ΕΜΕΤΟΥ

Κοινοποίηση:
raptimpako

Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Οι Celebrities που έτρεξαν στα 5 χιλιόμετρα

Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Οι Celebrities που έτρεξαν στα 5 χιλιόμετρα

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή του και για μία ακόμη χρονιά, πλήθος από Έλληνες Celebrities έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Συνολικά 21.000 άνθρωποι έδωσαν το “παρών” στην εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον Μαραθώνιο της Αθήνας, με τους Νέστορα Κολιό και Μαρία Κάσσου να είναι οι πρώτοι σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον τερματισμό.

Το σύνθημα στην εκκίνηση έδωσαν ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, οι οποίοι στη συνέχεια συμμετείχαν και στον αγώνα.


Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουρμούρης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άγγελος Μπασινάς

Ο γκαλερίστας Γιώργος Καρτάλος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. τον Γιαννιωτη τον περασα για τον Ταϊλερ αβαφτο

  2. Μεχρι και τον πριβε μπατσο του ο Ντορογιος πηρε μαζι του να τρεξει πολυ λαοπροβλητος τους θαυμασα γιατι ετυχε να τρεχω και εγω

  3. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΑΒΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΨΕΥΔΟΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ ….ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΠΠΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΝΤΡΟΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΞΙ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ ΗΧΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΕΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΑΧΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ………..

  4. αποτυχημένοι καραγκιόζηδες πολιτικοι δικτακτορες της αποτυχημένης φασιστικής χρεοκοπημένης Ε.Ε των ανώμαλων!!!!

  5. αγγελε πως αδυνατισες ετσι?ζαμπονακι πινεις ρε τρελε?

  6. Βγήκε ο κάθε ξεκούραστος τεμπελχανάς δημόσιος υπάλληλος για τρεξιματακι….Τα λύσαμε τα προβλήματα μας…. Όσον αφορά αυτό το σιχαμένο βλαμμένο που το λένε αβερελ Ντάλτον είναι η επιτομή της φλωριάς και της ηλιθιότητας

    1. του πληρωνουμαι και ενα στρατευμα μπατσων να τον πηγαινει και να τον φερνει τον αχριστο

  7. Ρε δεν πάτε στα τσακιδια δύο μέρες τώρα να ταλαιπωρείτε τον κόσμο; Μία μέρα έπρεπε να κλείσουν οι δρόμοι για τον αυθεντικό μαραθώνιο και όχι δύο για τις άλλες τις σαχλαμάρες. Ζώα.

    1. Μονο ταλαιπωρουναι ???που να τοχες το event 200 μετρα απο το σπιτι σου και οι ,καριολαδες να σε ξυπναναι απο τις εξι το πρωη επειδη ετσι γουσταρει το τσογλανι ο Ντορογιος

  8. Φυσικά εχουν γορηγο στοιχηματικη εταιρεία και καμαρώνουν με φωτογραφίες τα σουργελα, αν τους έχουν δώσει και δυο στημένα θα βγάλουν και χαρτζιλίκι…..!!

  9. Ο Κασσέλο γιατί δεν έλαβε μέρος. Που ήταν μπουζουριασμένος!!!

  10. Ψωμι τυρι δεν ειχαμε οι μαραθωνιοι της χρεωκοπημενης ψωροκωσταινας μας μαρανανε χιτλερισκοι! Λιγη ντροπη που να τη βρειτε μασαμπουκαδοροι ?
    Εχετε ισοπεδωσει τη Πατριδα !

  11. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ??????????????
    Ο ΧΙΤΛΕΡ!!!!!!!

  12. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΑΠΙΖΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!!!
    ΟΥΣΤ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

Comments are closed.