“ΕΜΕΤΟΣ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ…ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
5555

Η Σοβιετική Ένωση ωχριά…


Όπως είδαμε νωρίτερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αντιτάσσονται στον υποχρεωτικό διαγνωστικό ελέγχου (self test) νόσησης από COVID-19.

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ;;; Επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος!!!
Το ίδιο συνέβη χθες, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πυροσβεστών, καθώς δεν έγινε δεκτή από το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η αίτηση υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού του εν λόγω σώματος.

Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ΚΑΙ ΕΔΩ πως επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι συνίστανται στην ανάγκη διασφάλισης της αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση καταστροφών επιβάλουν τον εμβολιασμό τους.

Μάλιστα σε τηλεοπτικό σταθμό η δημοσιογράφος ζήτησε να κρατηθεί αυτή η φράση, επειδή είναι το νομικό χαλί-επιχείρημα, στο οποίο πάτησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και είπε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την ΕΜΑΚ, ενώ με αυτή την φράση θα δικαιολογείται η οποιαδήποτε απόφαση του Κράτους, που θα παραβιάζει το Σύνταγμα και θα αγνοεί ακόμα και το Συμβούλιο της Ευρώπης

Δείτε:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Τι περιμένατε ρε παιδιά από το Συμβούλιο της “Δικτατορίας” (κατ επίφαση επικράτειας); Τώρα θα μάθετε τον βρώμικο ρόλο που παίζει αυτό το δικαστικό όργανο; Έβγαλε νόμιμα τα μνημόνια 10 χρόνια τώρα. Τώρα βγάζει νόμιμο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Είναι το όργανο αυτό που επίσης επί κας Σακελλαροπουλου προέδρου είχε βγάλει παράνομες τις νομικές πρόσφυγες που είχαν γίνει από πατριώτες για να κριθεί άκυρη η προδοτικη συμφωνία των πρεσπων. Να μη θυμηθώ ότι επί ναζιστικής κατοχής είχε βγάλει νόμιμη τη δράση των κατοχικων στρατευμάτων στην ελληνική επικράτεια! Μόνο τους καναλαρχες είχε δικαιώσει τότε στο διαγωνισμό με τις άδειες που βγήκε εν τέλει άκυρος. Τίποτα…μονο τσεκούρι και φωτια. Όσο για τα μπαζα του σκαι αυτό το σκιάχτρο του δικαστικού ρεπορταζ και την άλλη τη σοβατισμενη τη ντορονυφη αυτές επίσης όπως και το στε όλοι μαζι παίζουν γραμμή κουλη γιατί τα έχουν πιάσει χοντρά. Τιποτα άλλο.

  2. Σιχαμενοι παραδοπιστοι ξεπουλημενοι ΑΡΔ.Τις πειραματικες ενεσεις μεταλαξης να τις βαλετε στον πατο σας σιχαματα!!

  3. Μην περιμένετε απο κανένα δικαστήριο να βρείτε το δίκιο σας, η δικαιοσύνη δεν είναι δίκαιη αλλά κατευθυνόμενη από το ναζιστικό καθεστώς που μας κυβερνά.

  4. Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ 35% ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΟΤΕ Η ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 65% ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΑΠ’ ΟΤΙ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ Η ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ & ΔΩΣΗΛΟΓΟΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠ’ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ , κ.λ.π.

  5. Για ποιο λόγο πήγαν στο ΣΤΕ και όχι στην Ε.Ε;

  6. Θα παιρνουν και προμηθειες (“μιζες”) απο τις εταιριες εμβολιων οι πολιτικαντηδες.
    Γιαυτο τετοια μανια να εμβολιαστουν ολοι ενω δεν υπαρχει κανενα ωφελος.
    Οι εμβολιασμενοι παλι κολλανε και μεταδιδουν το κορωνοιο. Τα εμβολια ειναι πειραματικα και κανεις δεν ξερει εαν θα προκαλεσουν σοβαρες παρενεργειες σε καποια χρονια, δεν εχουν κανει σοβαρες ερευνες. Ηδη υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες θυματα με παρενεργειες ακομα και θανατους. Αλλο ζητημα ειναι οτι ο κινδυνος απο το κορωνοιο ειναι πολυ πιο μικρος απο το κινδυνο των εμβολιων. Και υπαρχει και το θεμα των τεστ και τι πραγματικα αυτα εμφανιζουν. Τα τεστ αυτα δεν ειναι ακριβειας, το ελεγε και ο δημιουργος τους νομπελιστας Karry Mullis

  7. εχουν σαλταρει να μας εμβολιασουν με το ζορι ολη την ημερα αυτο λενε ,, γκαντεμοσαυρε θα φας καλα στις εκλογες ενα 6% και πολυ σου ειναι χουντοκαριολες φασιστες .

  8. δεν εμβολιαζομε στις εκλογες θα τα πουμε γκαντεμοσαυρα οσο παει θα το τραβηξω αυτοι θα γαμηθουνε οχι εγω .

  9. Λοιπόν παιδιά τα ψέμματα τελείωσαν, αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι, ή θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και θα τους γαμ…..ε ή θα μας αφανίσουν.
    Λοιπόν ΜΑΚΕΛΕΙΟ ανέλαβε την ευθύνη να μας οργανώσεις, αυτό θα είναι και το τέλος τους.
    Είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι. Στέφανε Χίο περιμένουμε αντίδραση.

  10. Ξυλο σε δικαστικιυς και πολιτικους και ολα θα στρωσιυν …παρτε τα λεφτα σας απο τις τραοεζες και μην πληρωνετε τιποτα…και θα γινουν αρνακια ..επισεις αγοραστε με μετρητα χωρις αποδηξη και θα στρωσουν τα πουστρονια….απλα οραγματακια και το εμβολιο να το βαλουν στον λοκο οι φασιστοδημοκρατες

  11. Εδω και 50 χρονια βγαζουμε ψευτες, κλεφτες και απατεωνες, που μαλιστα πολλοι καταληγουν σε υψηλες θεσεις στην ευρωπη, με αποκλειστικη ευθυνη και στηριξη μερικων δημοσιογραφων που μας κανουν πλυση εγκεφαλου! Χωρις αυτους κουλης, τσιπρας, σαμαρας κλπ δεν θα ειχαν ισοπεδωσει την χωρα!

  12. Η μεγαλύτερη οχιά της ελληνικής δημοσιογραφίας με τη κυρία μεγάλου περιπάτου.
    Προπαγάνδα από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη.
    Η αλαζονεία έχει το ίδιο τέλος σε όλους που τη φορούν.
    Θα λογαριαστούμε σύντομα χωρίς την προστασία των αφεντικών σας.

  13. Βασικά, έχει πάει περίπατο η ελευθερία της Ιατρικής Πράξης στον Άνθρωπο (Δίκη της Νυρεμβέργης).
    Άρα, η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ υπερισχύει της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;;
    Και επομένως: μας έχουν αλλάξει Πολίτευμα, αυτοί που Δημοκρατικά Εκλέξαμε εμείς οι Πολίτες και τελικώς εμείς απλώς τους παρακολουθούμε σαν σε σήριαλ;;
    Δηλαδή, χρησιμοποίησαν και ΒΙΑΣΑΝ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στον ίδιο τον τόπο όπου συνελήφθει ως ιδέα;;
    Μήπως ήρθε ο καιρός να σταματήσει το δούλεμα;;

  14. Άρα, “Επιτακτικοί Λόγοι Δημοσίου Συμφέροντος” είναι ΑΚΥΡΗ έννοια, διότι δεν έχετε ΙΔΕΑ για το αν ο “Εμβολιασμός” είναι ασφαλής για τη Δημόσια Υγεία ή ΟΧΙ.
    Βασικά, είστε άσχετοι.
    Είδαμε και την Πρόεδρο που είχατε ….

  15. Συμβούλιο της Επικρατείας: και που ξέρετε εσείς οι Ανώτατοι Δικαστές μέλη του ΣτΕ, ότι το “Εμβόλιο” είναι πραγματικά και ουσιαστικά αποτελεσματικό ως προς την Covid-19, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία, νούμερα και στατιστικές πέρα από 10-12 μήνες;;
    Είστε εκτός πραγματικότητας.
    Στο ΣτΕ: το έκαναν ΟΛΟΙ οι Ανώτατοι Δικαστές το “Εμβόλιο”;;

    .

  16. ΠΑΙΔΙΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 150,000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ LOCKDOWN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΤΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η’ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΤΛ.

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ BLOCKCHAIN ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ.
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

  17. Με εναν εμεσο τροπο εχει γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος….
    Εκτος αμα εχει καποιος φραγκα να σκαει καθε εβδομαδα 20 ευρα για rapid τεστ για να παει καπου….και για το αλλεργικος και χαρτι απο γιατρο να εχεις παλι rapid τεστ θα σου ζητανε..συνεχεια εμποδια θα βαζουν ακομα και στο μετρο και στα λεωφορεια με scan του QR θα μπαινεις.

  18. Ειρηνικά δεν λύνεται πλέον και πρέπει να καταργήσουμε το ΣΤΕ.
    Χρειαζόμαστε Συνταγματικό Δικαστήριο, όχι παπάτζες που είναι σαν να ρωτάς τον Κούλη να αποφανθεί αν είναι παράνομος.
    Μακριά από το ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ποινικά δικαστήρια.

  19. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!! ΡΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΒΕΡΚΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;

  20. Η ναζιστική προπαγάνδα των βοθροκάναλων καλά κρατεί. Έτσι με το ζόρι εμβολιασμός.

  21. Τώρα μάλιστα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  22. δηλαδή το εμβόλιο σκοτώνει ή ο κορωνοιός ;;;; θα μας τρελάνεις τρέλα πουλάει

  23. Το Παγκόσμιο ερπετό βρυχάται ,
    τα δουλικά του “χορεύουν”,
    και ο κόσμος υποφέρει και διαλύεται .

    Λίγο ακόμη

  24. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΔΙΑ

  25. Μία είναι η απάντηση στα υποχρεωτικά εμβόλια:
    “Είμαι αλλεργικός (με χαρτί από γιατρό).
    Οπότε απαγορεύεται να εμβολιαστώ. _”

  26. Εεεε δε πάει άλλο,παρακαλώ τη Singular logic να αναλάβει τη καταμέτρηση επί του συνόλου ψήφων του δημοψηφίσματος!!!!
    Χαχαχαχαχα

  27. Μήπως τα παιδιά θέλουν ομαδική επίσκεψη; Μήπως;

  28. Μόνο οι ανόητοι κάνουν δικτατορία με τανκς, αφού υπάρχουν τα κανάλια

  29. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟΥ !!!!

  30. Ετοιμαστείτε πνευματικά μόνο με καθαρό μυαλό και σωστά αντανακλαστικά θα τους αντιμετωπίσουμε.

  31. Να τους χαίρεστε όλοι εσείς που τους ψηφίσατε. Και μην ξεχάσετε όταν γίνουν εκλογές να τους ξαναψηφίσετε και αυτούς και το ΚΙΝΑΛ που βγήκε προ ημερών και είπε ”ναι στα προνόμια των εμβολιασμένων”.

  32. Από το πρωί έχουν ξεσαλώσει στον ΣΚΑΙ. Πως θα γίνει η ζωή δύσκολη στους ανεμβολίαστους έλεγαν, και τσιγκλούσαν τον Βασιλακόπουλο να ξεσπαθώσει, αλλά αυτός σε αντίθεση με άλλες φορές ήταν πιο μαζεμένος. Είδε κι απόειδε ο Πρωτοσάλτε κι έκανε υποδείξεις μέτρων μόνος του. Πως θα πάει έλεγε να φάει στο covid free εστιατόριο και δεν θα είναι όλοι οι εργαζόμενοι εμβολιασμένοι! Τώρα γιατί τον ενδιαφέρει ενώ η μάσκα έχει κολλήσει στη μούρη του κι όλοι οι άλλοι μέσα στο στούντιο άνετοι, μόνο ο ψυχίατρος γνωρίζει.Εκεί όμως που ήταν η αποθέωση ήταν εκεί που έλεγε να μην γκρινιάζουμε γιατί όλοι κλείνουμε τραπέζι πια όπου κι αν πάμε και μας υποδέχονται λέμε όνομα κι άλλες ασυναρτησίες. Η νύφη το βράδυ έπρεπε να δώσει ρέστα. Παρέα με την κακιασμένη καρακάξα που συχνάζει στα δικαστήρια κι έγινε νομικός. Η “δεν την τεμάχισε”… Όχι πάτος. Απόπατος.

  33. Έχει και απαράδεκτο στόμα , λεπτό, ένδειξη κακού ανθρώπου, σουφρωμενο σα της μαϊμούς .
    Ούτε για πεοθηλάστρια δε κάνει

    1. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Εβραίων. Χωρίς πάνω χείλος οι γυναίκες. Και εδώ στο γιουνανιστάν υπάρχουν πάμπολλες.

  34. Η μάνδρου ονειρεύεται πως την έχει στα 4 ο Μπάμπης…

  35. Το αφεντικό τους έχει λυσσάξει και τους έχει ταράξει στη φάπα. Αυτό το αφεντικό μπορεί να είναι και ο αντίχριστος. Θα δείξει. Το εμβόλιο ακόμα και αν τους πιστέψουμε τελείως ενέχει ρίσκο. Και ο οποιοσδήποτε κάνει το εμβόλιο πρέπει να συναινεί συνειδητά και με επαρκή πληροφόρηση με αυτό το ρίσκο. Αλλά το θέμα είναι ότι για να λυσσάξουν έτσι το εμβόλιο περιέχει κάτι το οποίο το θέλουν οπωσδήποτε μέσα μας. Και όχι δεν είναι για τον ιό. Και το θέλουν τώρα. Δεν μπορούν να περιμένουν καθόλου.

  36. Αυτή στην οποία αναφέρεστε θεωρείται δημοσιογράφος ή πεοθηλάστρια;;;

  37. Δημοψήφισμα άμεσα!!!
    Δημοψήφισμα για το αν πρέπει να είναι υποχρεωτικό το πειραματικό εμβόλιο δηλητήριο. Και αν επικρατήσει το ΟΧΙ ( που θα επικρατήσει) άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Τέλος ο φασισμός. Τώρα μιλάει ο λαός.

    Στέφανε Χίο βάλτο πρωτοσέλιδο αδερφέ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ γιατί αυτοί οι αλήτες έχουν βαλθεί να αφανισουν τον Ελληνικό λαό!!!!

    1. Σωστός αν επικρατήσει το οχι.Αν επικρατήσει το ναι? Θα σεβαστείς τη βούληση του λαού κ θα εμβολιαστείς?

    2. Αδερφέ δεν χρειάζεται δημοψήφισμα…… Εφαρμογή του Συντάγματος χρειάζεται……..Και το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο…….. Τέλος……….

  38. Με το σκεπτικό αυτής “μορφονιάς” με τη γερακίσια μύτη μπορεί να εγκατασταθεί μία ναζιστικού ή σοβιετικού τύπου κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει και ο λαός να υποκύπτει.
    Μπράβο σας . Ωραία Δημοκρατία θα έχουμε από τώρα και πέρα.

  39. στη βόρεια κορέα ειναι λίγο πιο διασκεδαστική η παρουσιάστρια ομολογουμένως με τη θεατρικότητά της.

Comments are closed.