ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ! Ο ζάμπλουτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ προσκυνάει τον Κούλη μπας και βρει καμιά εκπομπή ή καμιά διαφήμιση

Κοινοποίηση:
spiros-papadopoulos

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκαλώντας τουλάχιστον αναγούλα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω, αν θέλω κάτι».

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα, ”αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, πάρ’ τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά” και λέω δεν χάνω τίποτα να τον πάρω. Αργά, 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις: ”Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε”. Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε ότι παραμένει αριστερός στις πεποιθήσεις του, ωστόσο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει πείσει για το έργο της, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η διάσπαση ήταν αναμενόμενη, επειδή «δεν ήταν υγιές το περιβάλλον».

«Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης, δεν του το ‘χα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σπυράκο οι εποχές του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που πληρωνόσουν για να μπεροπίνεις τελείωσαν και τώρα ψάχνεσαι να σου δώσουν καμιά διαφήμισή ή ακόμα κ αλύτερα καμιά εκπομπούλα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ανθελληνας Πόντιος ο λεγόμενος. Τουρκοσπορος λάγνος .μου θυμίζει την ποντια μουτιδου… Άλλη ανθελλην από εκεί…

  2. Τσ!μπούκια με δόσεις ο Θεοδόσης. Μπες στη σειρά και εσύ να πάρεις κανένα ευρώ από την ΚΟΥΛΑ.

  3. Πάντα ένας γελοίος γλύφτης του συστήματος ήταν!
    Πριν 20 χρόνια σε διαφήμιση μας έλεγε “με το ευρώ καλύτερα…”
    Πριν 3 χρόνια σε διαφήμιση μας έλεγε “πλένουμε τα χέρια μας και φοράμε μάσκα”
    Μεγάλος ξεφτίλας

  4. Όταν κάποιοι λέμε ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες και κόμματα όπως πριν χρόνια παρά μόνο δύο πλευρές. Απ’τη μια οι βιοπαλαιστές που θέλουν να ζουν ανθρώπινα με την οικογένεια τους και απ’την άλλη τα λαμόγια,οι μιζαδοροι και ανθελληνες. Κάποιοι μας βρίζουν και μας θεωρούν εκτός τόπου και χρόνου όμως αυτή είναι η αλήθεια και ας αφήσουν τις διαχωριστικές γραμμές τάχα γιατί το διαίρει και βασίλευε είναι η χαρά της εξουσίας. Είμαστε περισσότεροι αλλά δεν το έχουν πολλοί καταλαβαίνει.

  5. Ο Παπαδόπουλος πρόσφατα αναφέρθηκε υποτιμητικά στον Κασσελάκη επειδή αν και ‘άγνωστος’ ανέλαβε ένα κόμμα. Ο Μητσοτάκης τι επί πλέον προσόντα από του Κασσελάκη είχε όταν ανέλαβε, το όνομα της οικογένειας; Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος όταν ανέλαβε στην ΕΡΤ πριν από 40 χρόνια και έτρεμε από το άγχος όταν παρουσίαζε ντοκιμαντέρ για τις μπεκάτσες, τι προσόν είχε; ξανά το όνομα του πατέρα του, ο οποίος ήταν αγωνιστής και φίλος του Μίκη Θεοδωράκη;

  6. Μεταξύ συντρόφων είναι αυτοί οι δύο! Κουμουνιστες!

  7. Χα χα πλακα που χεις ρε αριστερε της μασας, σε ολα μεσα εισαι, πως γινεται αυτο το θαυμα με σας τους ευαισθητους προοδευτικους να σας φευγουν τα τσισα απο χαρα οταν γλειφετε με το αζημιωτο την νεοταξιτικη φιλελεφτ ληστοσυμμορια και νασαστε και αντισυστημικοι επαναστατες μονο ενας Θεος το ξερει.

  8. Ο λουμπινας μεχρι και τον καρκινο χρησιμοποιησε για να μην χασει την εκπομπουλα του.

  9. ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΌ ΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΈΞΗ….
    …..
    Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ο Σ

  10. Στο σήριαλ Κάνε ότι κοιμάσαι η παρουσία αυτού το χαλάει,δεν κολλάει με τίποτα εκεί μέσα (πόσο μάλλον για πρωταγωνιστής) Ατάλαντος όπως είπε κάποιος φίλος πιο πάνω. Βαγγέλης Μουρίκης ή Σταμουλακάτος θα ήταν οι κατάλληλοι για πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά.

  11. Θα συμπληρώσω στα σχόλια των υπολοίπων αναγνωστών. Μην ξεχνάμε την διαφήμιση που είχε κάνει παλιά για τραπεζικό προϊόν,κάρτα visa μέσω δανείου διακοπών για να πάει να δει αγώνα της αγαπημένης του Ρέαλ Μαδρίτης στο Μπερναμπεου. Μάλιστα στο θέμα της διαφήμισης, έχει κάνει λάθος την ημερομηνία του αγώνα και εμφανίζεται στο τέλος της να είναι, φυσικά,μόνος του στις εξέδρες. Ωραία ομάδα διάλεξε για φανατικός(😂😂😂😂) αριστερός και ωραία μυνηματα έδινε στον κόσμο και κυρίως σε νέες ηληκιες κυρίως. Αθάνατη αριστερά, ΠΑΝΤΑ με δεξιές τσέπες.

  12. ο ίδιος με τα σποτάκια το 2002 “με το ευρώ καλύτερα παιδιά …” ο ίδιος με το “Μένουμε σπίτι…” ο ίδιος με τα χιλιάρικα βροχή από κρατικά και ιδιωτικά κανάλια για τη δήθεν θολοκουλτούρα …και τώρα υπερ του κούλη… εμετός

  13. Ξευτιλισμένος! Μαλακισμένο σίχαμα! Και ατάλαντος!

  14. Τελικα ποσο μα@@κας ειναι ο ρωμαι’ι’ικος λαος που τωρα επηρε ,αν το επηρε,ειδηση τ’αρχ@@ι ??????

  15. Όπως όλες οι χουντες και οι κατοχικες δυναμεις εχουν τους ρουφιάνους τους ,τους σπιούνους τους και τους λαδωμένους,Μητσοτάκη γαμιεσαι

  16. Ο (γελοίος) πρωθυπουργός μας πήρε τφ και έδωσε αναφορά στον ηθοποιό. Μάλιστα

  17. Τόσα πήρε επί κοροδοιού για να κάνει το σποτάκι να λέει μείνετε μέσα , και αυτός έκανε εκπομπές στην υγειά μας ρε παιδιά . ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ θέλει και άλλα το σκουπίδι ;

  18. Ο Παπαδόπουλος έκανε και διαφήμιση για το λοκντάουν του κούλη επί κοροιδοιού, τα ξεχάσατε; Εννοείται ότι στηρίζει τον κούλη τώρα που νομιμοποιεί και όλους τους λαθραίους! Αλλά παρότι αριστερός παρουσιάζει εκπομπές στα κανάλια των εφοπλιστών και καλοπληρώνεται από το …κεφάλαιο των εφοπλιστών! Ο …αριστερός!

Comments are closed.