ΕΝΑΝ ΧΡΟNΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ – ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΧΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ: “ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!”

Κοινοποίηση:
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Σε κώμα παραμένει εδώ και έναν χρόνο ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Στις 28 Φεβρουαρίου, 23:30 το βράδυ ο χρόνος σταμάτησε για τους 57 επιβάτες του Intercity (εκ των οποίων οι περισσότεροι φοιτητές) και τις οικογένειες τους. Έναν ολόκληρο χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη οι οικογένειες των θυμάτων που ήρθαν αντιμέτωποι με προσπάθειες συγκάλυψης και συσκότισης, εξακολουθούν να μάχονται για να βγει στο φως η αλήθεια.

Τη μεγαλύτερη μάχη όμως εξακολουθεί να δίνει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του μοιραίου τρένου, ο οποίος παραμένει σε κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη, με τους συγγενείς του να προσεύχονται να τους χαμογελάσει ξανά.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η γιαγιά του 21χρονου φοιτητή ανέφερε ότι ο Γεράσιμος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, όμως οι γιατροί έχουν ελπίδες ότι θα τα καταφέρει:

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά» ανέφερε η γιαγιά του Γεράσιμου  και πρόσθεσε:

«Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον» περιέγραψε η γιαγιά του νεαρού φοιτητή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Περιμένω να δω ποτέ θα πληρώσουν επιτέλους τα παλιοτο…..ρα που ευθύνονται για τον άδικο χαμό των αθώων παιδιών ,στα Τέμπη,όπως επίσης και για το Μάτι.
    Κανονικά ούτε δική .

  2. The notorious winner , εσύ είσαι πραγματικά παγκόσμιος πύραυλος, είσαι δύσκολη περίπτωση , δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάς γενικώς

  3. Οι γιατροί γνωρίζουν πολύ καλά οτι δυστυχώς ο νεαρός θα πεθάνει.Τον συντηρούν όμως για να βγάζουν λεφτά.Αν τον βγάλουν απο τα μηχανήματα,πάνε και τα φράγκα.Ό,τι κάνουν και με τον Σουμάχερ.Του οιποίου η οικογένεια πουλάει τα πάντα.Σπίτια,αυτοκίνητα,εκμετάλλευση δικαιωμάτων,προκειμένου …να γίνει καλά.Περιμένουμε το θαύμα λένε οι γιατροί.Αλλά μέχρι τότε,ο παράς να πέφτει.Δυστυχώς κύριοι.Έτσι είναι ο κόσμος.Αγγελικά πλασμένος!

  4. Αφού έχει δύο γραμμές για τα τρένα πως είναι δυνατόν να τράκαραν ??
    Μας δουλεύουν..
    Ποιος ξέρει τι έγινε και τουμπαρε η αμαξοστοιχία.

  5. Να γίνει καλά το παλληκάρι ο Γεράσιμος.
    Καλό Κουράγιο στην Μητέρα, στον Πατέρα, στην Γιαγιά του Γεράσιμου, στους ανθρώπους που τον αγαπούν & στα φιλαράκια του Γεράσιμου.
    Άγιε Γεράσιμε, βοήθησε τον νεαρό Γεράσιμο, να βγεί από το κώμα & να σταθεί πάλι στα πόδια του.
    Οι πολιτικάντηδες να βγάλουν τον απόλυτο σκασμό & ας δείξουν επιτέλους έστω & τον ελάχιστο σεβασμό σε όλα τα θύματα.

  6. α μην ξεχασουμε και καλα εμφανιστηκε μια μητερα ενος κοριτσιου που πεθανε στα τεμπη και καλα…και εδωσε ομιλια σε πανεπιστημιο!ε φυσικα,ποσες μαναδες οταν χασουν τα παιδια τους δν πανε να κανουν διαλεξεις…εντωμεταξυ το διδυμο-μπαζο καρυστιανου τσαγκλη,δν εχει χυσει 1 δακρυ ουτε για πλακα!ολο βουρκωνουν και καλα αλλα ποτε δν κλαινε!χαχα…ναι εχουν δικιο,οπως λεει και το σοφο ρητο…η μανα του φευγατου δν εκλαψε ποτε!
    οι αλλοι 55 δηθεν χαροκαμμενοι γονεις πουναι?α ναι….κλαινε σιωπηλα οπως ειπε και ο τραγος!οι 180 δηθεν τραυματιες?πουντοι πουντοι οι τραυματιες…νατοι νατοι δν θα τους βρεις!1-0!
    φατε στη μαπα καρυστιανου-μαγδα φυσσα αγγαλια να γελανε επειδη σας δουλευουν+πληρωνονται αδρα!

  7. χαχαχα…πιο πιθανο ναναι σε κωμα απτη πολυ ζαμπον η κοκορι παρα απτο μουφα δηθεν ατυχημα!ουτε καν ξερουμε αν υπαρχει αυτο το παληκαρι…απλα εδειξαν μια φοτο και ειπαν οτι εφυγε για γερμανια…η πλακα ειναι οτι τονομα του ειναι ελληνα μεταναστη στη γερμανια…αρα το πιο πιθανο να μενει εκει μονιμα!δν θα ξυπνησει ποτε,οπως δν θα ξυπνουσε ο και καλα τραυματισμενος αστυνομικος απτα επεισοδια στου ρεντη γτ πολυ απλα ηταν ηθοποιος!κανεις απαυτους που ειναι πρωταγωνιστες στα προβοκατσια δν θα μιλησει ποτε…τι να πουν οτι πηραν λεφτα να κανουν τους ηθοποιους?απτη ψευτοδολοφονια του αλιεξη το 2008,στη ψευτοδολοφονια του χυσσα,στην ψευτοσυλληψη των 2 στρατιωτικων απτους τουρκους(εξαφανιστηκαν και αυτοι μολις αφεθηκαν ελευθεροι),στο ψευτονεκρο μπατσο στου ρεντη-κολο,στους ψευτονεκρους στο ναυαγιο της πυλου,στον μηχανοδηγο του τρενου(μεσα και αυτος και καλα για να μη μιλησει ποτε)…αναφεραμε 6 δηθεν τυχαια και αναπαντεχα ατυχηματα με 0(μηδεν) αυτοπτες μαρτυρες πουχουν δωσει καταθεση…οτι ξερουμε ειναι απτα καναλια που λενε μονο ψεμματα!
    1 χρονο σε κωμα,ουτε μυγα τσε τσε να τον τσιμπησε…ας κανει παρεα στον αλλο ψευτοτραυματια μικαελ σουμαχερ!

    1. Πόσα εμβόλια έκανες; Μην κάνεις άλλο φάνηκαν τα αποτελέσματα Κούλη χρυσέ ρουφιανακο

  8. 41% κολυμβήθρα Σιλωάμ. Μόκο ραγιάδες. Και στα δικά σας. Θέμα χρόνου….

Comments are closed.