«ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΥΜΠΟΥ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΛΜΑΖ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΥΝΑΕΙ… ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Κοινοποίηση:
65014bc0cc805

Την αδερφική σχέση με το Αζερμπαϊτζάν ανέδειξε για ακόμη μια φορά η Τουρκία, μέσω του αντιπροέδρου της που βρέθηκε στο ψευδοκράτος.

Ο Τζεβντέτ Γιλμάζ έφτασε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ευχόμενος να είναι επωφελής η «κοινοβουλευτική ομάδα εργασίας» Αζερμπαϊτζάν – ψευδοκράτους που εγκρίθηκε σήμερα από τη Βουλή του Μπακού, επαναλαμβάνοντας το προκλητικό σύνθημα «ένα έθνος, τρία κράτη» αναφερόμενος σε Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και ψευδοκράτος.

Όπως είπε ακόμη: «Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι, ως Δημοκρατία της Τουρκίας, ως μητέρα πατρίδα και εγγυήτρια χώρα, θα υποστηρίζουμε πάντα τα αποφασιστικά βήματα που κάνουν οι Τουρκοκύπριοι προς ένα επιτυχημένο μέλλον και θα συνεχίσουμε να είμαστε η πηγή στήριξης της «τδβκ». Συγχαίρω όλο τον τουρκοκυπριακό λαό για το Ραμαζάνι, τη Νύχτα της Δύναμης (Kadir gecesi) και το μπαϊράμι».

Ο δε ψευδοπρωθυπουργός Ουνάλ Ουστέλ, που τον υποδέχτηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο τόσο του Ταγίπ Ερντογάν όσο και του Αζέρου προέδρου:

«Πλέον έγινε ένα έθνος, τρία κράτη. Πλέον η ομάδα στη δική μας βουλή θα επισκεφθεί το Αζερμπαϊτζάν. Όπως επισκέφτηκε την μητέρα πατρίδα μας, την Δημοκρατία της Τουρκίας, θα κάνει επίσκεψη κι εκεί (στο Αζερμπαϊτζάν). Και γι’ αυτό είμαστε ευτυχισμένοι. Και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ευχαριστούμε και τον Αντιπρόεδρο, Τζεβντέτ Γιλμάζ. Ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ και τον Αντιπρόεδρό του, τον κύριο Ταχίρ. Γιατί είναι πραγματικά ένα ορόσημο για εμάς. Ευχαριστώ Τουρκία, ευχαριστώ Αζερμπαϊτζάν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΟΤΡΑΒΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ!!!! ΤΡΑΒΕΛΙΑΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ!!!

  2. Ο Μιζοτάκης δεν κουνάει σημαιάκια! Τινάζει την αχλαδιά με κοντάρι το strap-on της Μαρέβας. Αν περιμέναμε το Μιζοτάκη, ζήτω που καήκαμε

  3. Δεν ξέρω για το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος πάντως είναι Ελλάδα και σύντομα θα είναι και πάλι ελεύθερη. Ένα έθνος δύο κράτη 🇬🇷🇨🇾💙…
    Αυτή η αλαζονία δε θα τους βγει σε καλό. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους έλεγε ο Άγιος γέροντας Παϊσιος…

  4. Ανοησίες . Φαντασιώσεις. Δεν υπάρχετε και δεν θα υπάρξετε ποτέ. Προσπαθείτε να καταστρέψετε το νησί . Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

  5. Ότι και να κάνουν, θα είναι το ξένο DNA στην περιοχή μαζί με τους Σλάβους! Οι γηγενείς Έλληνες καθώς και οι γηγενείς παλαιοβαλκάνιοι ζουν μέσω των μοντέρνων Ελλήνων! Εμείς είμαστε οι μόνοι γηγενείς της περιοχής και όλοι οι γύρω μας μας ζηλεύουν χωρίς όριο!

Comments are closed.