ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΠΑΡΝΗΘΑ: ΕΣΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ – ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ – ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ;; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot 2023-08-24 200125

Φωτιά τώρα: Στα δύο μεγάλα μέτωπα της χώρας, τον Έβρο και τη Βοιωτία επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών

Στάχτες και αποκαΐδια άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα με κόπους ετών και περιουσίες, σπίτια και οχήματα, να καταστρέφονται ολοσχερώς, ενώ την ίδια στιγμή στρέμματα γης αφανίστηκαν.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της αναζωπύρωση στο ρέμα Γιαννούλας και το Κάστρο φυλής

Ειδικότερα, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:
Στην οδό Πάρνηθος από το ύψος της ταβέρνας με την επωνυμία «Αίγλη»

Στην οδόι Πάρνηθος από την οδό Φιλίας των Λαών

Οι αποκαρδιωτικές φωτογραφίες από το μέτωπο μαρτυρούν την ανυπολόγιστη καταστροφή που έχει συντελεστεί ενώ η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

5953000
5952998

 

5952997
5953003
5953002
5953012
5953013
5953014
5953015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ

Εν τω μεταξύ συνελήφθη τελικά ο 45χρονος πρώην δικηγόρος στον Αυλώνα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται να έβαζε τις φωτιές.

Παράλληλα ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος ο οποίος επίσης είχε προσαχθεί νωρίτερα στον Αυλώνα, ενώ είχε στην κατοχή του κιάλια και τσακμάκι.

Επίσης ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπρησμό στο Μενίδι.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επιχειρήσεις σε Βοιωτία και Εβρο. 

Παράλληλα τρομακτικό είναι το συμπέρασμα της ευρωπαϊκής υπηρεσίας Copernicus που καταγράφει τα θλιβερά αποτελέσματα από τις φωτιές στη χώρα μας.

Όπως υποστηρίζει, έχοντας ήδη κάψει 72.333 εκτάρια (178,7 χιλιάδες στρέμματα) είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί σε ευρωπαϊκό έδαφος εδώ και χρόνια! Το πόση έκταση τελικά θα καεί είναι άγνωστο καθώς η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

 

59523125952999

 

5952990

5952995

5952998

5953013

 

 

5953010

5953017

Φωτογραφίες του Reuters από την πύρινη λαίλαπα στην Πάρνηθα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Δεν σταματούν οι αναζωπυρώσεις

Αποκαρδιωτικές εικόνες από τα καμένα

5952400

5952447

5952455

5952415

Σε Έβρο και Ροδόπη, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία, οι περισσότερες αναζωπυρώσεις στη Δαδιά, στην Αισύνη και στο Σουφλί αντιμετωπίζονται ακόμη και αυτή τη στιγμή.

Υπό έλεγχο είναι το μέτωπα στα Κασσσιτερά, στον δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στα όρια με τον νομό Έβρου, στη Γρατινή του δήμου Κομοτηνής, όπου χθες (σ.σ. 23.08.2023) είχε σημειωθεί αναζωπύρωση και στην περιοχή της Κερασιάς, στο Παπίκιο Όρος.

Στη Βοιωτία υπάρχουν αναζωπυρώσεις στην Υλίκη, στην περιοχή της Ζάλτσας, αλλά και στο Στείρι στο Δίστομο Βοιωτίας και στο Κυριάκι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. 44,18% δωσανε στη Μαφια στις 25 Ιουνιου.
    44,18%.
    Και σεις γραφετε να ξεσηκωθουν κιολας ;
    Εχετε παρει χαμπαρι οτι εχετε να κανετε με ηλιθιους ;
    Θα τους ριξουν μερικα ψιχουλα με κανενα pass και σε ενα μηνα θα ταχουν ξεχασει ολα.
    Αυτοι ειναι οι ραγιαδες νεοελληνες…

  2. Τό 50% τού οξυγόνου παράγεται από τά φύκια τών ωκεανών, αυτά δέν μπορούν νά τά κάψουν, αφήστε τή θεωρία τών πνευμόνων. Τόσα στρέμματα έχουν καεί στήν Αττική, τί διαφορά έχετε δεί στό οξυγόνο;

  3. θα κατακαψει ολη την παρνηθα ο δουλος του μπαφομετ και της καμορας και θα ειναι αργα. ξυπνηστε ελληνες

  4. Δυστυχώς θα έχουμε και ένα θλιβερό χειμώνα…με τις πρώτες καταιγίδες δεν θα υπάρχουν δέντρα να κρατήσουν το νερό..

  5. Άσχημα νέα για την Ελλάδα προσοχή Έλληνες Ελληνίδες από αύριο 25 09 2023 οι κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τέλος ο φραπέ στα ελληνικά νοικοκυριά όσο και στα καφέ όσο και στα σούπερ μάρκετ όπως επίσης τέλος πι αγώνες ποδοσφαίρου πανελλαδικά οπως και τα ντελιβερι θα απαγορευθουν δια ροπάλου…έτσι γίνονται επαναστάσεις στην Ελλάδα

  6. πως να ξεσηκωθουμε δηλαδη? να στηριξουμε τον τηλεπλασιε φελοπουλο? ή μηπως το φυλακοβιο με τη σβαστικα στον ωμο του? Οσο δεν εχει αντιπαλο ο κουλης θα πρωθυπουργευει ατελειωτα

  7. Όταν έχεις για πορδηπουργό έναν αφορισμένο κρετίνο ψυχοπαθή γουρλομάτη,μην περιμένεις κάτι καλύτερο,επόμενο στάδιο,πτώση μετεωρίτη ή σεισμός άνω των 9 ριχτερ

  8. Να μην ακούσω κανέναν κερ..ά υποψήφιο δήμαρχο ή υποψήφιο δημοτικό κέρ..ο να μιλά για πράσινη Αθήνα.

  9. Οι Ελληνες, τελος πάντων οσοι έχουν απομείνει στο Φέουδο της Ε.Ε αιχμάλωτοι σε ελληνόφωνους πολιτικάντηδες και σφουγκοκωλάριων πολιτων του συστήματος, αν δεν αποφασίσουν πως πρέπει να πεθάνουν για να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους και την Πατριδα τους πείσω στα δικα τους χερια δεν γινεται τιποτα, δάκρυα, αναθέματα, κλπ δεν έχουν νοημα, διοτι κατ’ αυτόν τον τρόπο αντιδράσεως, η Ελλας δεν θα είχε επιβιώσει επι τουλάχιστον 6000 χρονια.!!

  10. Ο καπνός λέει από την φωτιά τις Δαδιάς έφτασε μέχρι τα Ιόνια νησιά , ποίος μπορούσε να φανταστεί ότι ένα τέτοιο οικοσύστημα τροφοδοτούσε με φρέσκο οξυγόνο τόσο μακριά,εάν το ήξεραν οι κάτοικοι των νησιών αυτών τι έχασαν τα το διαφύλαταν οι ίδιοι .τώρα τέλος.

  11. Αυτοί είναι ικανοί να αρχίσουν εισαγωγή οξυγόνου άμεσα. Μην χάνετε η μίζα…

  12. “” ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! “” Ουτε το πρωτο και ιδιως ουτε το τελευταιο…..οσο τα ελλαδιστανικα ζωα κατοικουν το -σταν…….και οχι μονο το κατοικουν αλλα περνουν και βαρυγδουπες αποφασεις των οπισθιων , οσο τους το επιτρεπουν “” Ο Ι Α Λ Λ Ο Ι “”……

  13. Δυστυχως καποιοι, οπου και αν βρισκονται, οποιοι και αν ειναι, δυο δεκαετιες απο το 2007 προσπαθουν να καταστρεψουν την χλωριδα της Παρνηθας, εχουν ακουστει φωτοβολταικα, ξενοδοχειακα συγκροτηματα, αυτο που δεν καταλαβαινουν αυτα τα διποδα ειναι ο αερας μολυνεται και γινεται βλαβερος και για τους ιδιους, δεν κατοικουν στον Αρη, τα κεντρα διοικησης και οικονομιας της χωρας ειναι στην Αθηνα και η πολη αυτη αναπνεει απο τα γυρω βουνα της διποδα ανεγκεφαλα οντα.

  14. Ποιος να ξεσηκωθει;
    Αυτοι που τους ειχε ο Κουλης με απαγορευτικα και καραντινες κλεισμενους μεσα;
    Αυτοι που τους δινει 100 και 200 ευρω και λενε…τι καλος ο Κουλης;
    Αυτα τη 10ετια του 90 δεν μπορουσαν να συμβουν. Θα επεφτε η κυβερνηση.
    Οι σημερινοι νεοι…δεν ξερω τι να πω…πολυ σταρχιδισταν!
    Ευτυχως υπαρχουν και λιγες εξαιρεσεις.

  15. Τι να δούνε την επόμενη 50% και ο συριζα μην πειράξουμε του λαθρομετανάστες που μας καίνε ποιος να ξεσηκωθεί

  16. Θα σας σφάζουν κ θα λέτε ευχαριστώ.Εχουμε ακόμα ηλ.πλειστηριασμους ψηφιακό νόμισμα ψηφιακές ταυτότητες κ πολλά αλλα

  17. Δωστε τους 100% , τα κλειδια των σπιτιων σας κ τον κωλο σας ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

  18. ΡΕ κάθαρμα τσατσά μξμ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ σατανιασμενε. αφορισμενε.εωσφορε. πάνε στα τσακιδια μήπως κ. σωσουμε κάτι.
    οι κωλοχαζαροαγελαδαρηδες στην αλεξ/πόλη γιατί δεν βοηθούν;;;;;;
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΟΛΚΗΣ. ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. νομίζω ότι βάζουνκ. αυτοί τα ξερά τους κ. κτυπουν παντού με λειζερ σε συνεννόηση με τα πρακτόρια του σόρος από Τουρκία.

    1. τρελοφασιστες χαιρεστε για τις πυρκαγιες, το ξερουμε. Κι εσεις να ξερετε οτι οι ελληνες δημοκρατες σας γλενταμε

Comments are closed.