ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ Ο ΔΕΔΔΗΕ! Εν μέσω καύσωνα άφησαν πολίτες χωρίς ρεύμα ένα 24ωρο – Σοκάρει η καταγγελία αναγνώστη

Κοινοποίηση:
makelioonly

Δείτε τι συμβαίνει σήμερα στον Εύοσμο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αναγνώστης του makeleio.gr. Ο ΔΕΔΔΗΕ άφαντος στο μεταξύ:

Καλησπέρα, στέλνω αυτό το email για να κάνω την εξής καταγγελία.

Περιοχή του δήμου Eυόσμου είναι χωρίς ρεύμα από τις 10 το πρωί σήμερα (Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024) και σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ θα αποκατασταθεί αύριο Σάββατο στις 10:30 ΠΜ
Η περιοχή είναι πολύ μεγάλη, αν δεν κάνω λάθος από πληροφορίες που μετέφεραν οι γείτονες δεν υπάρχει ρεύμα σε όλη την περιοχή του Ευόσμου κάτω από την Καραολή και Δημητρίου. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να κατέβουν και να ανέβουν τις σκάλες στις πολυκατοικίες(αφού δεν δουλεύουν τα ασανσέρ), υπάρχουν εγκυμονούσες και άτομα με προβλήματα υγείας που πέρασαν όλη την ημέρα με 40 βαθμούς Κελσίου στο σπίτι και το ίδιο θα κάνουμε όλοι μέχρι τις 10:30 πμ αύριο, και αν έρθει το ρεύμα τότε. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως σε τόσο μεγάλη περιοχή τα τρόφιμα από τα ψυγεία και τους καταψύκτες μας θα έχουν χαλάσει. Ήδη το ψυγείο το δικό μου θα πάνε για πέταμα 100 ευρώ πράγματα. Δεν μπόρεσα να δουλέψω όλη την ημέρα (εξ αποστάσεως) αφού, δεν έχω ίντερνετ ούτε άντεξε το λάπτοπ μου πάνω από 2 ώρες και δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι γιατί έχουμε πατέρα με καρδιακή ανεπάρκεια και υπάρχει ο φόβος να μπει κάποια άλλη ευπαθή ομάδα στο σπίτι και να τα κλέψει όλα αφού δεν δουλεύει ούτε ο συναγερμός πλέον.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι συνεχώς κατειλημμένος από το πρωί.
Στον αριθμό για βλάβες απαντάει μόνο ρομπότ και λέει απλά πως για δήμο Ευόσμου υπάρχει μια βλάβη που θα αποκατασταθεί στις 10:30 ΠΜ το Σάββατο 20 Ιουλίου
Έχω ψάξει στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες σχετικά με ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ μπορούμε να πάρουμε από ΔΕΔΔΗΕ και βλέπω πως δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα. Όλα τα τρόφιμα από κατάψυξη και ψυγείο θα πάνε στα σκουπίδια, δεν μπορέσαμε να δουλέψαμε, λιώσαμε στη ζέστη με 40 βαθμούς όλη μέρα και φυσικά δεν έχουμε ρεύμα ενώ το πληρώνουμε. Σε άλλες χώρες που είναι πολιτισμένες και δεν είναι τριτοκοσμικές το δίκτυο διανομής θα είχε χρεοκοπήσει από τέτοιες διακοπές. Επίσης αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν άτομα στην περιοχή με μηχανική υποστήριξη και τι κάνουν σε όλο αυτό.

Πάλι καλά που αύξησε τις προμήθειες ο ΔΕΔΔΗΕ και μπορεί να αποκαταστήσει μια βλάβη σε εν δυνάμει >= 24 ώρες.

Τώρα το βράδυ χωρίς κάμερες , φώτα και συναγερμούς με ανοιχτά τα παράθυρα θα περιμένουμε να κάνουν επιδρομή όλων των ειδών οι εγκληματίες στα τα σπίτια μας.
Ελλάδα 2024

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: