ΕΝΤΕΛΩΣ “ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΥΠΟΚΛΟΠΕΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ! “ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ;

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Λίγο πριν τις εκλογές η Πολιτεία, εντελώς συμπτωματικά, αποφάσισε να δείξει την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά των εργαζομένων στο ΕΣΥ στα 40 χρόνια λειτουργίας του. Διοργάνωσε λοιπόν ειδική τελετή το υπουργείο Υγείας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την απονομή τιμητικών βραβείων σε υγειονομικούς και κλινικές.

Η υγειονομική κρίση και η επόμενη μέρα του ΕΣΥ μονοπώλησε τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, δεν θα μπορούσε το ΕΣΥ να τα καταφέρει στην υγειονομική κρίση αν δεν υπήρχε η προσπάθεια των εργαζομένων του. Σημείωσε, ότι η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα και ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός είναι φέτος αυξημένος και ανέρχεται σε 5,2 δις ευρώ όταν το 2019 ήταν 3,8 δισ. Υπάρχουν είπε τα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να υπάρξουν παρεμβάσεις στο ΕΣΥ, τις οποίες σύντομα θα δουν οι πολίτες.

«Το ΕΣΥ δεν είναι μόνο υποδομές, είναι οι άνθρωποι του και εμείς τους στηρίζουμε», είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. «Η βράβευση», τόνισε, «είναι ενδεικτική, καθώς στα πρόσωπα σας θα βραβευτεί το σύνολο των εργαζομένων στο ΕΣΥ». Πρόσθεσε ότι από το Ταμείο Ανάκαμψης θα διατεθούν 1,5 δισ. ευρώ για παρεμβάσεις σε 80 ΤΕΠ νοσοκομείων και 157 Κέντρα Υγείας.

«Βραβεύουμε τη δουλειά που κάνετε κατά την πανδημία και στο πρόσωπό σας όλους τους ανθρώπους του ΕΣΥ», τόνισε από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. «Για πρώτη φορά» όπως είπε «βραβεύονται οι άνθρωποι του ΕΣΥ και θέλουμε αυτό να γίνει θεσμός».

Όπως είπε η πανδημία μας έδειξε ότι το σύστημα υγείας πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κρίσεις και να είναι ευέλικτο. Ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν 800 μόνιμες θέσεις γιατρών, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες προσλήψεις νοσηλευτών.

Ο δε πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους Υγειονομικούς είπε: «Μαζί καταφέραμε και πετύχαμε κάτι εξαιρετικό, όπως κι αν μετρήσει κανείς την απόδοση μας στην πανδημία. Πρέπει να λάβει υπόψη του ότι το ΕΣΥ έβγαινε από μια κρίση υποχρηματοδότησης. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει εάν δεν υπήρχε η προσπάθεια από τους εργαζόμενους της Υγείας όσους πόρους κι αν είχαμε. Εσείς κάνατε τη διαφορά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Θα φατε π@υτσα νουδούληδες στις εκλογες,απο τους υγειονομικους(και οχι μονο),που θα ειναι ολη δικη σας…

  2. ….όλοι οι ψεκασμένοι θα σας βραβεύσουμε κι εμείς με τη σειρά μας με καλεσμένους φίλους , συγγενείς γνωστούς και αγνώστους την ημέρα των εκλογών , γιατί δε θα ξεχάσω δυο μήνες πριν αποστρατευθω με βγάλατε σε αναστολη γιατί δε σας έβγαιναν τα νούμερα στα εμβόλια .Απαξιωσατε ένα έθνος για να κάνετε τα παιχνίδια σας ….. και κυκλοφορείται αμέριμνοι λες και όλα τα αίσχη γινόταν από κάποιους άλλους ….. δε θα ξεχάσω που κάνατε το σκοπιανό Μακεδόνα Δε θα ξεχάσω που κάψατε τον κόσμο στο Μάτι , δε θα ξεχασω γιατι το θέλετε εσείς , δε θα ξεχάσω την ανεμβολιαστη σε αναστολη να δείνει το 20€ της σε συνανθρωπό της σε αναστολή ….

  3. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ…ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ

  4. Οι ξεχυλωμενες λούγκρες τσίπα; Η κούλα δεν είναι αδελφή, όχι

  5. Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για εξαγορά κατεχομένων ακινήτων του Δημοσίου
    Μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση που είχε ξεκινήσει από τις 10 το πρωί, υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
    Το ν/σ φέρει τον τίτλο: «ρυθμίσεις για την εξαγορά κατεχομένων ακινήτων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου και την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές».
    Υπέρ της αρχής του ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ και ΜεΡΑ25, ενώ η Ελληνική Λύση δήλωσε «παρών».

    Στο νομοσχέδιο ενσωματώθηκε και η τροπολογία με βελτιώσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση οφειλών.

    Η τροπολογία υπερψηφίστηκε από την ΝΔ και την Ελληνική Λύση, ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψήφισε «παρών» και το ΚΚΕ μαζί με το ΜεΡΑ25 καταψήφισαν.

    Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.

  6. Bασικα μας θεωρουν μλκες με iq νηπιου.
    Μονο οι εντελως ηλιθιοι και οσοι ειναι βολεμενοι και μασανε θα τους ξαναψηφισουν στις εκλογες.
    Ολοι οι υπολοιποι πρεπει να τους ριξουν τετοιο μαυρο που να το θυμουνται.
    Μαυρο στους απατεωνες !

    1. Σωστά τα λες όμως πρέπει να ξέρεις ότι το 60% τόσα χρόνια έχουν βολευτει από τις κυβερνήσεις. Μην ακούς που κλαίγονται όλοι είναι το χούι του Έλληνα. Ένα 35-40% πληρώνει πάντα το μάρμαρο και πολλές φορές ούτε στην κάλπη δεν πάει γιατί ούτε περιμένει τίποτα ούτε ωφελήθηκε ποτέ από κανέναν. Οι νοικοκυραίοι και οι βιοπαλαιστές είμαστε μια μειοψηφία που αν βρισκόταν ένας ανιδιοτελής πατριώτης να εμπνεύσει και να δώσει ελπίδα σε όλους εμάς θα γινόμαστε μια πλειοψηφία που κάτι καλό θα κατάφερνε. Αλλά δεν.

      1. @Κεφαλονίτης. Έχει βρεθεί αυτός ο ανιδιοτελής πατριώτης, που τον κυνηγάει όλο το σύστημα, αλλά, μέσα από τη φυλακή, δίνει τον αγώνα του, και περιμένει να τον στηρίξουμε: Κασιδιάρης, λέγεται.

  7. Καραγκιοζοκουλα Ουστ! Η υποκρισια σου δεν εχει ορια! Μιλαμε για πραγματικα ανιατο που ουτε ο Υψιστος δεν μπορει να βοηθησει!

  8. 800 θέσεις γιατρών 700 το μήνα με τα νυχτερινά Κυριακές σχολη πάνε 1150 κλπ δεν μας λέει όμως είναι έμπειρο προσωπικό είναι Έλληνες η Αλβανοί που σπούδασαν στα δικά μας πανεπιστήμια και εφόσον καθίσουν 2 χρόνια πάρουν ιδικοτητα αριβεντετσι Ρωμα χορια πόσους θα φάνε αυτό το διάστημα να το πεζουν γιατροί και να ακούμε της παλαιότερες τους κλπ είχαν φέρει και Ρουμάνος μόλις πήραν ιδικοτητα μην είδατε των Παναγή ξέρεις πόσους έφαγαν δεν ήξεραν ένεση να κάνουν

  9. Τιμητικά βραβεία έδωσε για όλους αυτούς που έφαγαν η υγειονομικη μαζί με τα συνεργεία νοσιλευτικη κλπ όπως το είπε και ο Πολακης εσείς είστε ο Αχέροντα ποταμός νομίζω ότι έδωσε το καλύτερο βραβείο σε όλους ανώτερο από όλα ο Κρητικός

  10. Και κάνουν! Άλλος λαός δεν τους έβαζε στην βουλή ποτέ ξανά!

  11. Πολύ καλά κάνει αφού τα γίδια θα τον ψηφίσουν πάλι

  12. Ο Καραγκιόζης πρωθυπουργός!!
    Ο Καραμανλής τον έφτυσε κατάμουτρα κι αυτός λέει οτι βρέχει.

  13. Οι εκδιωχθέντες υγειονομικοί, νομίζεις Μητσοτάκη, Πλεύρη, Γκάγκα, μασάνε με τα πανηγυράκια σας; Που έμειναν ένα χρόνο εκτός και πληρώνουν ακόμη 2 άχρηστα rapid την εβδομάδα, από την τσέπη τους; Τα πρόστιμα ξεχνιούνται; Οι καθημερινοί θάνατοι των νέων ανθρώπων; Αει σιχτιρ, τις εκλογές περιμένουμε.

  14. Δε μας εχουν αδικα για μαλ..
    Ειμαστε.
    Μισον αιωνα ψηφιζουμε τους αρχικλεφτες που εχουν καταστρεψει και ρημαξει τα παντα και μυαλο δε βαζουμε.
    Αν δε θελουμε να μας γαμ.. ας ξυπνησουμε κι ας τους στειλουμε στα τσακιδια.
    Αλλα αφου καθομαστε σα μαλ.. και τους κοιταμε,καλα μας κανουν και να μας παρουνε και τα σωβρακα.

  15. ποια διαφορά τη διαφθορα εννοει ….ετσι ειναι στην ελλαδα σου κουρελιαζουν τη ζωη σου σου αφηνουν αποθεμα τους νεκρους σου και ολα καλα ….η δικαιοσυνη στο ζητημα κυριων εγκληματων θα μας βρει οχι μονο μπροστα τους αλλα στα πιο κυρια σημεια στίξης…κυριως για οτι κρυπτουν απο τις καλπες ……ουτε στη μανα μου δεν κανω τετοια χαρη οχι να κανω σ αυτους…δεν κανω χαρες πανω σε κασες…

  16. Μουνόπανα οι υγειονομικοί δεν θα σας ξεχάσουμε στις εκλογές. Σκοτώνετε κόσμο κάθε μέρα καθάρματα. Οι καρκίνοι κ τα αυτοάνοσα σαρώνουν. Νομίζετε δεν τα ξέρουμε

  17. Επειδή θα φάτε μαύρο από όσους εκβιάσατε να μπολιαστούν για τον κοροιδοιό, πιστεύω ότι οι μοναδικοί ψηφοφόροι σας θα είναι αυτοί που κάνανε το μπόλι για τον πιθηκοιό! Επειδή αυτοί είναι ελάχιστοι, το μαύρο που θα φάτε θα είναι ασύλληπτο και απλά θα σας μείνουν οι μίζες σας από τις φαρμακευτικές και οι κατάρες του ελληνικού λαού να μην τις χαρείτε!

  18. Για τους υγιειονομικους που βγηκαν σε αναστολη ουτε κουβεντα ε;

  19. Ο Αντωνιάδης σε περιμένει στη γωνία αλητάκο.

  20. Με λίγα λόγια δεν έχει βρεθεί ο Τρελός ακόμα που θα καθαρίσει μερικούς από δαύτους για να βάλουν μυαλό η υπόλοιποι εννοώ ιατροδικαστες που γράφουν αυτά τα πορίσματα στρατιωτικοί πολλή

  21. Μας περνάνε για μλκες οι ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ της νδ, αλλά η λούτσα που θα φάνε, δεν θα έχει προηγούμενο!

Comments are closed.