(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ή ΟΧΙ – ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ

Κοινοποίηση:
Ένταση κατά την μεταφορά στα δικαστήρια του Πύργου του 37χρονου καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, Τρίτη 11 Ιουνίου 2024. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου στην προσπάθεια μεταγωγής του δολοφόνου στον εισαγγελέα.

ilia

Μόλις έγιναν αντιληπτά τα οχήματα της αστυνομίας, συγγενείς του θύματος και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, σε αγροτική έκταση του οικισμού Καταράχι στην Ηλεία.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, ενώ και η μεταγωγή του δράστη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό την φόβο του λιντσαρίσματος.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

Oι φρικιαστικές αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι στην Ηλεία συνεχίζονται. Ο 37χρονος θείος της ομολόγησε στις Αρχές πως την σκότωσε αφού της είχε πει να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη αρνήθηκε. Ο δολοφόνος της 11χρονης περιγράφοντας τι συνέβη προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του. «Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Εκείνη όμως αντέδρασε και αρνήθηκε. Στη συνέχεια είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Τότε την σκότωσα με ένα κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο. Κατόπιν πέταξα το κατσαβίδι στο βάλτο», είπε κυνικά ο δράστης.

Της κάρφωσε το κατσαβίδι στην πλάτη, τα πλευρά και το λαιμό – Έσυρε την σορό της για 45 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα έρχονται από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δράστη. Συγκεκριμένα, όταν η 11χρονη αρνήθηκε την αρρωστημένη πρόταση του 37χρονου, εκείνος την έριξε στο έδαφος και της κάρφωσε το κατσαβίδι πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. καταρχάς δεν έχουμε θανατική ποινή στην χώρα μας

    δεν εφαρμόζεται η ισόβια κάθειρξη

    στις φυλακές (σωφρονιστικά ιδρύματα) βάζουν τους βιαστές σε συγκεκριμένες φυλακές και απομονωμένους για ευνόητους λόγους.

    άρα ο συγκεκριμένος θα κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από λίγο καιρό μέχρι να βιάσει ξανά κάποιο ανήλικο παιδί ή να το σκοτώσει εκτός αν κάποιος πάρει τον νόμο στα χέρια τους και τον σκοτώσει.

    επίσης δεν συμφωνώ ούτε τον να τον σκοτώσει κάποιος με μια σφαίρα
    ούτε να τον αυτοκτονήσουν
    ούτε να τον βιάσουν
    σε τέτοια τέρατα μια τιμωρία τους αρμόζει (την εφαρμόζουν στο ισλαμ) κόψιμο τα γεννητικά όργανα αργός βασανιστικός θάνατος
    για να το εφαρμόσουν σε κάμποσους βιαστές ανήλικων παιδιών αυτό ή σε βιαστές γυναικών
    και ελάτε να μου πείτε μετά θα τολμάνε να ξανά κάνουν κάτι τέτοιο?

  2. Στο ΙΡΑΝ τον τελευταιο μηνα ειχε 50 δημοσιους απαγχονισμους (στην πλατεια) 7 μονο την τελευταια εβδομαδα για ναρκωτικα και βιασμους Δεν υπαρχει αλλη λυση και μια καλη αρχη θα ειναι να ξεκινουν απο το ναμοθετη του μπουρδελου

  3. Άντε, ρε Μακελειό, ας τον ….καμαρώσουμε, λοιπόν. Ήθελε να κάνει και οικογένεια το κάθαρμα αυτό. Και έκανε όχι ένα και δύο, αλλά έξι παιδιά. Με τι πρόσωπο θα αντιμετωπίσουν την κοινωνία αυτά τα παιδιά και πώς θα τα βγάλει πέρα μόνη της η γυναίκα του, αφού τα περισσότερα θα είναι ανήλικα; Δεν τα σκέφθηκε αυτά το κατακάθι της κοινωνίας;
    Η δήθεν φιλάνθρωπος δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα σκουπίδια, όπως είναι για τα σκουπίδια και η συνέχιση αυτής της δικαιοσύνης από την Ν.Δ. και όλους τους πολιτικούς. Ουσιαστικώς τιμωρούνται τα θύματα, όταν διαπιστώνουν ότι την βγάζουν καθαρή οι θύτες τους και με το άθλιο σκεπτικό της διόρθωσης του χαρακτήρα τους και της επανεντάξεως, τους βγάζουν μία ώρα αρχύτερα.
    Το καλό μας κράτος και η ανοιχτομάτα δικαιοσύνη θα τον βάλουν για 17 χρόνια (τα λεγόμενα …ισόβια) – ίσως και λιγότερα – εντός ενός ….ευαγούς ιδρύματος και ύστερα όξωωωωωωωωωωωω, για να ξανακάνει, ενδεχομένως, τα ίδια ή κάτι παρόμοιο. Θα επικαλεστεί ο δικηγόρος του ότι είναι ψυχασθενής και άλλα τινά, λες και πονά λιγότερο άμα σε σφάξει ψυχασθενής.
    Δεν θέλει λύπηση, παρ’ όλο που έχει 6 παιδιά. Ας το σκεφτόταν νωρίτερα. Δεν έκλεψε. Σκότωσε. Και μάλιστα σκότωσε ανήλικο πλάσμα και συγγενή του. Δεν μπορώ να φανταστώ τη σκηνή. Ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι την απόγνωση της μικρής.
    Είναι υπότροπο το άτομο αυτό. Δώστε τα όργανά του για μεταμόσχευση, να χαρούν τουλάχιστον 6-7 οικογένειες και να ξαναζήσουν. Ο απλός θάνατος εξυπηρετεί μόνο τα σκουλήκια, που θα τον φάνε.
    Έχω άδικο κ.κ. βουλευταί και νομικοί, να θέλω την εξόντωσή του;
    Όσο για το ότι είναι γύφτος, και σε αυτό φταίει η Πολιτεία. Ας τους κόψει τα επιδόματα, διότι ΟΥΔΕΙΣ σώφρων άνθρωπος προχωρεί σε απόκτηση τέκνων, εάν δεν έχει στέγη και εργασία εξασφαλισμένη. Οι γύφτοι έχουν τα επιδόματα και την κλεψιά ή την κάθε είδους απατεωνιά. Στη γειτονιά τους δεν λειτουργεί το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας, διότι είναι παγκοσμίως οκνηροί, ακαμάτες, τουρκιστί: τεμπέληδες. Κοινώς κωλόφαρα με την ως τώρα βιοτή τους. Εάν θέλουν να μην τους κατηγορούμε, ας βάλουν μυαλό, να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, να εργασθούν και να ενσωματωθούν. Και όμως υπάρχουν ελπίδες να γίνουν σωστοί, αλλά θα πρέπει η Πολιτεία να τους μάθει γράμματα με το ζόρι και να τους κόψει τα επιδόματα, βάζοντάς τους σε εργασίες. Έχετε δει γύφτο να κάνει εξαρτημένη εργασία; Έχετε δει γύφτο συνδικαλιστή; Τι λέω τώρα;

  4. Έχουν μιλήσει για 19 χτυπήματα με κατσαβιδι και στην αρχή η Τατιανιδου έλεγε για δύο άντρες. Αν θυμάστε στη Κω λέγανε για πέντε κ μετά για έναν κ έκτοτε μουγγα. Εγώ από το 19 σε πολλά εγκλήματα πιστεύω υπάρχει κουκουλωμα για να μη ξεσηκώνεται ο λαός. Όσο για το Καλλιακμαν κ τον άλλο τον αυτό προσκαλούμενο αστυνομικό που συγχαίρουν το τμήμα πύργου βρε παιδιά τον ξέρανε αφού έδινε το παρόν…Το πιο θλιβερό είναι βέβαια ότι ήταν έξω κ ποιος ξέρει πόσα άλλα τέρατα σεσημασμενα αλλά κ εισερχόμενα . αταυτοποιητα. Στην αρχή επίσης έλεγαν ότι εξ όψεως το παιδί φαινόταν διαλυμένο κ λέω δέκα εννέα κατσαβίδιες χωρίς τη πράξη; Μάλλον ψεμα

  5. Ουρακοτάγκος κτηνοβάτης γιδοβοσκός. Η επαρχία πρέπει να εξαϋλωθεί με πολλά πυρηνικά.

  6. OI ΓΥΦΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΟΡΩΝΑΤΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ . ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ .ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΤΕΧΝΗ” ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΞΑΝΕΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΠΑΙΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΙΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ? ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ, ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ.

  7. Δε βλέπω να αναφέρεται πουθενά στο άρθρο ότι είναι γύφτοι… Τόσο πολύ τους φοβάστε πλέον που ούτε τη λέξη αυτή δε μπορείτε να ξεστομισετε ρε αγγελικουλες της δημοσιογραφιας; Οι γύφτοι τα μαλώματα, τα χουνε πανηγύρα, έλεγε ο σοφός λαός. Τι βιασμούς και πιπες μπλε αραδιαζετε, αυτοί πηδιουνται μεταξύ τους οικογενειακώς από τα 8 τους… Απλά θα είχε πιει ο τύπος τίποτα καριολια απ αυτά που διακινούν ελεύθερα υπό την προστασία της περίφημης αστυνομίας και θα είδε τίποτα δράκους, οπότε και την κατσαβιδιασε. Δε βλέπω να αναφέρει πουθενά το άρθρο ότι σήμερα στα δικαστήρια του Πύργου εσκασαν μυτοι πόσοι γύφτοι για μπούγιο, με εκτεθειμένα όπλα στα χέρια και οι μπάτσοι έκαναν τα στραβά μάτια!

    Είμαστε ένα ρδελομπου….

  8. Θανατική ποινή με οποιοδήποτε τρόπο.
    Προς γνώση και συμμόρφωση. ….

  9. ΑΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ………ΠΙΣΣΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ..ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ….ΧΘΕΣ,,,,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ…ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ……

  10. Οι βαρυποινίτες ήδη αναμένουν το νέο τους κοριστάκι. Ξέρουν ακριβώς πως να τον… δικάσουν. Μόνο αυτοί αποδίδουν δικαιοσύνη αποδεκτή από την υγιή κοινωνία.

  11. Eλπιζω σε όποια φυλακή πάει, να μην τον βάλουν σε καμια πτέρυγα με τιποτα λαμόγια που εχουν καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη στην εφορία. Να τον βάλουν μαζί με τους ποινικούς, οι οποίοι θα του φερθπουν όπως του αρμόζει..Ξέρουν ακριβώς αυτοι τι θα κάνουν..

    A, και κάτι άλλο΄. Επειδή ο νόμος αυτός ήταν ξεφτιλισμένος, εδω και τώρα να γίνει έλεγχος σε ποιές περιπτώσεις,σκουπίδια σαν και αυτόν τον εμεταλέυτηκαν και κυκλοφορούν αναμεσά μας ελεύθεροι. Τώρα. Ειναι πάρα πολλοί.

    1. Sugnommi de thelo na erto se antiparathesh alla, Kai enas Mish mpaza Pakistanos Pou apopeirathike na biasei Mia kopela petagontas sth sta braxia kiapo tote einai sxedon anumporh ton eixan fulakh, gnorizo tas pios einai Mish fapa antropos Kai paristane to Tarzan Ära otan ekeino to xoano perase etzi th fulakh, h dikaiosuni Tha vriskotan pistevo apo tous suggeneis Ola ta alla stories Gia agrious,kai parhgoria elpida xoris nohma.

  12. Γύφτοι εναντίον γύφτων. Όταν τα παντρεύουν από τα 12 όμως, τότε δεν είναι παιδοφιλία; Κωλόπανα.

  13. Όσο βλέπουν τέτοια οι εν δυνάμει εγκληματίες. Δηλαδή αν τυχών τους “πιάσουν”οτι θα προστατευονται με αλεξίσφαιρα, συνοδεία και θα τους χαϊδεύουν τα αυτια στα δικαστήρια … Πάντα θα έχουμε τέτοια εγκλήματα. Είπαμε, η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του κάθε παραβατικου.

  14. Παλιοτομαρο από την φάτσα φαίνεται. Οι άλλοι που τον καταδικασαν με αναστολή της ποινής, να τα αποτελέσματα.

  15. Το καθίκιιιιι το προστατεύουν κιόλας.Ου να χαθούνε ολοι τους.
    Το κοριτσάκι τι τράβηξε Θεέ μου…..Ειναι δυνατόν;Ο σκατόψυχος,να καεί στην κόλαση επι γής,μόνο ετσι θα αναπαυθεί το κοριτσάκι!!!

  16. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΌΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!

  17. Καθαρίστε τό κάθαρμα άν έχετε τά κότσια καί αφήστε τίς εκφράσεις αγανάκτησης γιά τό στυγερο έγκλημα !

  18. ομορφα στο δραστη μην τον λιντζαρει κανεις,αν ηταν το παιδι κανενος βουλευτη θα σου ελεγα εγω,κακομοιρη ελλαδα πως σε καταντησαν να προστατευουν τους φονιαδες!Αρε μπαρμπαγιωργη που δεν κουνιοταν φυλλο

  19. Περιμένουν οι γυφταραιοι για σοου… Οι ίδιοι ωθούν τα παιδιά τους στο να ξεκινήσουν από νωρίς τη σεξουαλικη τους ζωή, τα παντρεύουν από μικρά.. Τα έχουν ελεύθερα χωρίς εποπτεία… Και φυσικά οι μισοί γυφτοι πάνε με ανήλικα, με τις αδερφές τους, με τις μάνες και τις γιαγιάδες τους κτλ.. Κτλ

Comments are closed.