ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ: ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΦΥΡΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΤΣΑΝΣΚ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ – Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΧΑΡΤΗΣ)

Κοινοποίηση:
w15-113512w23120411w20155051w2070531russia

Οι Ρώσοι κατέλαβαν όλα τα ψηλά κτίρια στο κέντρο του Βόλτσανσκ, τα οποία τα χρησιμοποιούσαν οι Ουκρανοί ως φρούρια και πλέον ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Αυτή την στιγμή διεξάγονται εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο νότιο τμήμα της πόλης και όπως φαίνεται από την τακτική κατάσταση οι Ουκρανοί έχουν εξαντληθεί και δεν διαθέτουν σοβαρές οχυρές τοποθεσίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. επειδη εισαι ψευτης λαικιστης και μαλλον πρακτορας, ο Πουτιν δεν πολεμαει ορθοδοξη χωρα, πολεμαει εβραιοναζι κυβερνηση ουκρανιας. πολεμο εχουμε των μασονων της αμερικης και ευρωπης εναντιον των λαων . το κοβιντ ηταν ενα οπλο τους .

  2. Να πουμε 2 πραγματα για οποιον δε θελει το ”σανο” ( γενικα ) και θελει λιγο να σκεφτει τι παιζει στη γη που ζει το ”2024” . 1ον. Τα ψεματα οτι ο Πουτιν ειναι ηγετης της Ορθοδοξιας επεσαν για παντα ( τετοια ελεγαν εδω μεσα παλιοτερα , ελεγαν ψεματα στον κοσμο δηλαδη… ) γιατι ο Πουτιν πολεμαει Ορθοδοξη χωρα και ειναι ενα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων ( υπαρχει η Νεα Ταξη Πραγματων και αφου ειναι Νεα υπαρχει και η Παλια , εδω ετσι ειναι εστω ) ενας δικτατορας ειναι που ο πολιτικος του αντιπαλος βρεθηκε νεκρος και δεν αφηνει το λαο του να διαδηλωσει κατα του πολεμου . Οσο για τους Ναζι φανηκε οτι ηταν μια δικαιολογια για να αρχισει εναν πολεμο με το ετσι θελω αφου εχει βγαλει χαρτες οτι θελει τη μιση Ουκρανια , αρα ειτε υπαρχουν Ναζι ειτε οχι ηταν η δικαιολογια… η ουσια ηταν οι χαρτες που εδειχναν τι θελει να κανει… . 2ον. Σε λιγο οι πολιτικοι του σημερα ( και οι δικτατορες ) θα ειναι παρελθον ( οι πιο πολλοι αν οχι ολοι ) . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Αυτα που θα γινουν γενικα εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει και οι αναλογες ειδησεις , θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει μετα τον αντιχριστο ( οχι τωρα ) , αυτα που λενε καποιοι ειναι παραμυθια ( αν λενε για Τριτο Παγκοσμιο Πολεμο ”σημερα” ).

    1. επειδη εισαι ψευτης λαικιστης και μαλλον πρακτορας, ο Πουτιν δεν πολεμαει ορθοδοξη χωρα, πολεμαει εβραιοναζι κυβερνηση ουκρανιας. πολεμο εχουμε των μασονων της αμερικης και ευρωπης εναντιον των λαων . το κοβιντ ηταν ενα οπλο τους .

  3. Αργά και σταθερά η Ρωσσία απελευθερώνει εδάφη που της ανήκουν ιστορικά.
    Έρχονται νέα μέτωπα που θα δημιουργήσουν οι Ρώσσοι βόρειο ανατολικά – Σούμι και βόρεια του Κιέβου όπου επίκειται ντου από τη περιοχή Γκόμελ της Λευκορωσσίας, έχουν συγκεντρωθεί 100.000 Λευκορώσσοι και 40.000 Ρώσσοι στρατιώτες.
    ΤΟ δίκαιο και το φως θα επικρατήσει.

  4. τα γνωστα παραμυθια. Μα τα νεα οπλα οι ρωσοι θα παθουν νεα μεγαλη νιλα

    1. για 53 εναντίον 1 … καλά τα πάνε … θα συνεχιστεί ο πόνος , χρόνος υπάρχει δεν βιάζεται ο κοντός

  5. Μωρή κούλα,
    επιμένεις ακόμα οτι εισαι στη σωστή πλευρα της ιστορίας
    κι οτι θα βγεις νικητής;;;
    ΑΝ ΝΑΙ
    πήγαινε να σε δει κανά ψυχίατρος

    1. με τον τουρκοπουτιν ειστε οι λιγοτεροι, ξυπνα

        1. ποιο 3% ? μη τσιγκουνεύεσαι… ούτε το 0,03 % … άμα το λες συνέχεια θα το πιστέψεις, άντε τώρα να πας για κανα μεροκάματο στο κόμμα …πληρώνει

      1. οι περισσότεροι είναι με το γοβάτο δυτικό “ουράνιο τόξο” …ωραία…

  6. Οι Αμερικλανοι εχουν μαθει να σκοτωνουν κοσμο. (Ναγκασακι,Χιροσιμα)

    Εαν δουν οτι χανουν τον πολεμο τα ΟυκρανοΝαζι θα χτυπησουν με πυρηνικα τον Κινεζο και τον Ρωσο.
    Δεν μπορουν να αντεξουν να ειναι χρεωκοπημενοι και τις γυναικες τους πορνες για τα επομενα 100 χρονια.

  7. Μας έχουν ζαλίσει τα αρχ…. εδω και εναμιση χρόνο.

  8. Οτι ωρα θελει το τελειωνει ο Πουτιν το παραμυθι της γοβας! Ας οψεται η κονομα ομως πανω σε τετοια αιματοχυσια!

    1. Νομίζω χρειάζονται ακόμη 95 ώρες για να συμπληρωθούν οι 96 που μας είπαν. Ωρα να παρέμβει δυναμικά το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Και το κακό θα το πληρώσει η ανθρωπότητα.

      1. αυτός που προκάλεσε τον πόλεμο και τους θανατους πρώτα δεν ήταν ο κοντός … δύσκολο το έργο του τώρα απέναντι στο σάπιο κατεστημένο αλλά με χρόνο και υπομονή θα κερδίσει … δεν είναι 100άρι ο αγώνας αλλά μαραθώνιος…τα θεμέλια των “παρδαλών woke” κοινωνιών ήδη “κουνιούνται”

Comments are closed.