ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΡ@ΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ Η.ΜΟΣΙΑΛΟ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

Κοινοποίηση:
μοσιαλος

Ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου στο Facebook για τη χρήση μάσκας, κρίθηκε ως προσβλητική από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας


«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα. Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των “θρησκειών” ή των “αλλόθρησκων”, αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών», τονίζεται σε ανακοινωθέν που εξεδόθη από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «Σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».

Η ανάρτηση του Μόσιαλου

269886930_4698401076865808_7175248790519102660_n

Αναλυτικότερα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Η προσβλητική ανάρτηση, φερομένη υπό το όνομα του αντιπροσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό κ. Ηλία Μόσιαλου, παραμονή των Χριστουγέννων, που χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας που εκπροσωπεί, και οι συναφείς διαμαρτυρίες μελών της εκκλησίας που περιήλθαν σε γνώση μας, δίνουν την αφορμή για την γενικότερη υπόμνηση ότι, αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.

Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των “θρησκειών” ή των “αλλόθρησκων”, αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών. Είναι επίσης σαφές ότι κανένας δεν μπορεί να επικαλείται το επιχείρημα της ιδιωτικότητας για την ρατσιστική συμπεριφορά του, όταν κατέχει θέσεις κρατικής ευθύνης και εκφράζεται δημοσίως.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, μακροθυμία και προσευχή “υπέρ των μισούντων και αγαπώντων ημάς”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

118 Σχόλια

  1. Αφήστε τον μασονοδαίμονα να δείξει πραγματικά ποιος είναι και στα πρόβατα που τους υποστηρίζουν.
    Σύντομα εβραϊκό κόπρανο του Σατάν θα πάρεις ολόκληρο ένα μέρος από το γαϊδουράκι που ανέβασες στη φώτο τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι αντίΧριστοι. Και η υπομονή του ΘΕΟΥ τελειώνει. Οι Άγιοι πατέρες τα έχουν προβλέψει όλα και όλα βγαίνουν ένα-ένα.
    Τα σχοινιά που θα φορέσετε όλοι εσείς τις ελίτ των στοών ετοιμάζονται.-

  2. ΜουσχαροΜοσιαλε, πιστεύεις ότι με αυτού του είδους τα αστειακια, γελάει κανείς; Εσύ και των σιναφι των άθεων επιστημόνων (δεν είναι όλοι, το λέω με απόλυτη σιγουριά). γελάς με τις μαλακίες που διαδίδεις. Αν θες να είσαι σωστός, θα πρέπει να υμνείς τον Θεό που σου έδωσε αυτά τα τάλαντα,ώστε να γίνεις ο “σπουδαίος” που είσαι τωρα. Αλλά να ξέρεις ότι όπως σου τα έδωσε (πιθανόν να σου έδωσε την ευκαιρία μέσω της επιστήμης σου να ανακαλύψεις το θείο και από άθεος να γίνεις ένας ενσυνείδητος χριστιανος) μπορεί να σου τα πάρει τόσο εύκολα όσο δε φαντάζεσαι. Οπότε πίστευε ότι πιστεύεις, αλλά μην σκανδαλίζεις άλλους που πιστεύουν. Άντε ρε καλή πρωτοχρονιά. Γιατί να σου πω καλά Χριστούγεννα, δεν θα σου κάνει αίσθηση

  3. Κούλη, ”συγχαρητήρια” για τις επιλογές σου…..
    Να ξέρεις πλέον, ότι την επόμενη φορά, ΔΕΝ θα ”ξαναπάρουμε” !!!!

  4. Σύμπτωσις; Αλλά υστερότερα του αφορισμού του Αμβροσίου έκαμαν την εμφάνιση τους καρκίνοι και καρδιακά. Ο Βερύκιος την έβγαλε λάδι διότι τα βρήκε με τους παπάδες. Ας μην ευχόμεθα ούτε εις τον εχθρόν μας μια τέτοια τύχη.

  5. Έχω βάλει όλη την επτάφωτη λυχνία στον πάτο μου σαν καλός Ιουδαίος .

  6. Αμβρόσιεεεεεεεεε……. πες του το ποίημα του ερπετού. Κείνο που είπες στον βερίκιο.

  7. Αυτός δεν ήταν υπουργός του Γιωργάκη του Παπανδρέου ; Τι δουλειά έχει κάνει στη ζωή του ; Όλο το κράτος τον πληρώνει ή το αρμέγει ο βέβηλος ;

  8. Ο Μοσιαλος έχει κάνει εξέταση dna να δει εάν αυτόν που φωνάζει μπαμπά είναι όντως ο μπαμπάς του?

  9. Διώξτε τον ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΜΕΣΩΣ δεν σέβεται τα ιερά και τα όσια του τόπου μας και όχι μόνο!!!!!

  10. Νομίζω ο “παστίτσιος” κάποτε είχε συνέπειες, υπάρχει νόμος που απαγορεύει κάποιον να προσβάλει τα Θεία. Εδώ?

  11. Κ. Μόσιαλε, σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, να σας προστατεύει ο Ιησούς Χριστός και η Παναγία μας, και να ξέρετε ότι και οι ΑΘΕΟΙ τη στιγμή του θανάτου τους, Θεέ μου, λένε, λυπήσουμε. Είτε πάμε 5 λεπτά στην εκκλησία το χρόνο, όπως εγώ, είτε 500 ώρες, την εκκλησία και την πίστη την έχουμε μέσα μας …

  12. Να κοροιδεψεις τον μωαμεθ κοπρε η τον Ματς.Αλλα δεν τολμας γιατι θα χασεις το κεφαλι σου. Τα θεια τα δικα μας τα κοροιδευεις γιατι εμεις οι χριστιανοι ειμαστε Μ@λ@κες.

  13. Είναι φανερό ότι ο MOSSIA το έκανε επίτηδες.
    Για αυτό ακριβώς δε θέλω να το σχολιάσω για να μην τον ικανοποιήσω. Αν αδιαφορούσαν όλοι πιθανώς να πέθαινε από κορωνοϊό διότι από τη πολλή σκασιλα θα κατέρρεε το ανοσοποιητικό του.
    Όμως δε θα τολμούσε να πάει στην Ελβετία.
    Θα τον εκτελούσαν επί τόπου γιατί θα πίστευαν ότι το εκανε επίτηδες για να κολλήσει κορωνοϊό.
    Ε ρε γέλια!! Ποιος θα το πιστευε ότι θα μας έκλειναν μέσα επειδή θεωρούμε έναν ιό αβλαβή κι ένα ένα εμβόλιο θανατηφόρο.

  14. Οι ΝεοΔημοκράτες που είχαν πρόβλημα κατά τα άλλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη θρησκεία.

  15. Γι αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ ονόματι Μόσιαλος δεν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει?????? Πλέον δε το κρύβουν οι “αυλικοί” το πόσο χυδαίοι υβριστές κατά του Χριστιανισμού είναι και δεν ντρέπονται!!! Το δεύτερο άσχημο σε όλο αυτό είναι ότι είναι και εκπρόσωπος της της κυβέρνησης. Άραγε η κυβέρνηση τι λέει για την προκλητικότητα αυτή? Μάλλον το ενθαρρύνουν γιατί είναι όμοιοι με αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ!

  16. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣΗ… ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΌ ΠΟΥ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ, ΌΤΙ ΤΟ ΚΆΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΣΚ@ΛΑ!ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΟΥΡΑΔΟΨΥΧΕ ΜΟΣΙΑΛΕ ΚΑΙ CIA, ΜΕ ΈΝΑ ΝΕΎΜΑ ΤΟΥ ΥΨΊΣΤΟΥ, ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΝΕΝΑ”ΑΟΥΣΒΙΤΣ” ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ! ΚΆΛΛΙΟ ΑΡΓΆ ΠΑΡΆ ΠΟΤΈ ΛΈΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΉΤΗ!!!!!!!!!

  17. Ας τολμούσε αυτή η ρόμπα να μιλαγε ετσι ξεδιάντροπα για την θρησκεία των μουσουλμανων ,σαν ασβος θα κριβοταν σε τρύπα για να σώσει το βρομερο σαρκίο του

  18. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖAΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΧΑΜΟΣ , ΕΔΩ ΕΝΝΙΑ Ο ΜΗΝΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ , ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3-4-5-6-7 ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ( ΣΑΝΟ-ΤΡΙΦΥΛΛΙ-ΒΙΚΟ & ΠΙΤΟΥΡΑ ) Η ΝΕΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΙΑΖΟΥΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΟΥΒΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ

  19. ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΨΕΥΔΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ …..ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΟΥ

  20. Καλά Χριστούγεννα και.Χρονιά πολλά.
    Η καταγωγή του Μοσιαλου ειναι απο αυτούς που διώκουν του Ιησού Χριστού απο την Αγια ημέρα που γεννήθηκε εως και σήμερα.
    Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε.
    Μοσιαλοί υπάρχουν παρα πολλοί, αυτοί που τους υποστηρίζουν να ξυπνήσουν.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  21. Ένα απ’τα σαπρόφυτα του Παπανδρεΐκού κήπου. Τι να περιμένεις; Άφιλοι , απάτριδες , άθρησκοι , άτιμοι.

  22. oι νεοναζι να μη παριστανουν τους χριστιανους, γελαει ο ντουνιας

    1. Γρήγορα στην αμάλ που δεν κολλάει κοροιδοιό όπως σου λένε οι ακαταδίωκτοι και ο αντίχριστος μόσιαλος! Και μετά γρήγορα για την τέταρτη δόση! Από τους αντίχριστους και μιζαδόρους που σου λέγανε για ..μονοδοσικό!

  23. Ειναι τυχαιο αραγε ολοι αυτοι δεν πιανουν στον στομα τους τον Μωαμεθ (θελει κ @@ ) παρα μονο τον Χριστο,την Παναγια κλπ;(βλεπε ραδιοαρβυλες και λοιπους γελοιους)
    Το Ισλαμ ειναι σιωνιστικο (μασωνοι) κατασκευασμα και εκτελει τις εντολες του Βατικανου.(βλεπε λογους Αγιου Παισιου)
    Τα δαιμονια και ο αρχηγος τους κυνηγανε μονο οτι δεν ειναι δικο τους δλδ την Ορθοδοξια μας..
    ΙC XR NI KA

  24. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟ Η Ο[ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ:
    ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………….ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ

  25. Τον πατέρα του τον ξέρει αυτό το εβραιόσπερμα?

  26. Πουλημένη η ψυχή του και ο ίδιος στον διάολο και μέγα αρχηγό της νέας τάξης πραγμάτων της νέας καταραμένης νέας εποχής.

  27. Οι λαλίστατοι μητροΜΠΟΛΙτες που βρίζουν τους πιστούς γιατί δεν κάνουν το μπόλι, δεν έχουν πει τίποτα για την ασύλληπτη προσβολή του πρώην πσσόκου προς την Παμαγία παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής των Χριστουγέννων. Αίσχος μητροΜΠΟΛΙτες που νοιάζεστε μόνο για το εμβόλιο και την εκκλησιαστική περιουσία. Και οι τελευταίοι σας πήραν χαμπάρι. Μόνο από τη φάτσα των περισσοτέρων κααλαβαίνει κανείς τα πάντα! Ξύρισμα ρεεεε, θα σας δώσει ο κούλης καμιά θέση!!!!

  28. Εάν δεν αποπεμφθεί για το μισο- χριστιανισμο του , σημαίνει ότι η κυβέρνηση το επικροτεί

  29. Από ένα εβραιοσκατο όλα να τα περιμένει κανείς.

  30. Σηκωθήκαν τα σκατά και τραβήξαν καζανάκι .

  31. Κωνσταντίνος Κυρανάκης (27.02.2017): «Ο Ερντογαν έχει δίκιο-Η Ελλάδα προκαλεί και παίζει παιχνίδια στο Αιγαίο»

    1. Σοβαρές δηλώσεις από έναν ανεπάγγελτο ηλίθιο, που παριστάνει τον βουλευτή το ζώον…

  32. Ο Μόσιαλος δεν ειναι εκλεγμένος πουθενά ,ηταν κολλητός του ΓΑΠ ,που τον έκανε και υπουργό για ενα διάστημα ,ηταν σκέτη αποτυχία,τον είχε καταλάβει μέχρι και ο ΓΑΠ και τον τελείωσε,ειναι ενας υπερτιμημένος κωλογλυφτης που μετά τον ΓΑΠ έγλυψε τον Μητσοτάκη που του έδωσε αυτή την θεση και λέει αυτές τις μπούρδες. Ειναι άθλιος ,άχρηστος και αισχρος άθεος. Το τερμάτισε και πρέπει να λογοδοτήσει ,τι φτηνή εξυπνάδα που δείχνει το ποιον ,ας πω,του ανθρώπου. Αν τολμάει ας γράψει κάτι αντίστοιχο για Αλαχ και Μωαμεθ,θα πρέπει να κάνει ταυτόχρονα και την διαθήκη του.

  33. Πρέπει να έπεσε πακτωλός χρήματος και στην εκκλησία για να ανέχεται και να στηρίζει τόσο φανατισμένα άτομα με τέτοιες ύβρεις…
    Σόδομα και Γόμορρα…!
    Υπομονή θα καθαρίσουν οι ναοί του Θεού σύντομα…

  34. Elias mosia ντίλερ!
    Elias mosia συνεργάτη των ελληνικών hoaxes και φίλος του Δημήτρη Αλικακου πόσο βρώμικος και πόσο πορνος εισαι εσυ και η παρεα σου οπου αναζητουμε το ονομα σου μπλεγμενο με τα σκατα ειναι…Ουστ βρωμιάρη προδότη!

  35. Μιας και ειναι και συμβουλος τους μητσοτακη στα θεματα covid-19 να πει στον μητσοτακη! να πει στον κινεζο! που βγαζει τα self τεστ να βαλουνε κανα χαρτακι με της οδηγιες χρησης.
    Εγω το πεταξα στα σκουπιδια μονο την σελιδα του κινεζου κρατησα bosonbio.com εχουν ανοιξει και παραρτημα στην ολλανδια για να γλυτωσουν τους δασμους.

  36. Δεν ξέρει ότι ακόμα 25 θεοί έχουν γεννηθεί από παρθένα και δεν είναι μόνο ο Χριστός

  37. Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που έχουν για σοβαρούς αλήτες ρατσιστές τύπου Μοσιαλου και τους δίνουν και κρατικές θέσεις. Επίσημη ανακοίνωση από Μητσοτάκη και ΠτΔ για την ρατσιστική επίθεση Μοσιαλου δεν έχουμε. Συμφωνούν μαζί του? Τα μμε θα συνεχίσουν να καλούν τον ρατσιστή αλήτη? Το μόνο αμασητο μοσιαλε είναι πως φωνάζεις πατέρα λάθος άνθρωπο. Δχ η μαμά!!

    1. Εδώ είχαν μπει στη βουλή τα φασισταριά της χρυσής αυγής που δήλωναν ότι είναι αρνητές του ολοκαυτώματος, ο Μόσιαλος σας πείραξε.

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΠΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

      2. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  38. Τα πολιτικά ρεμάλια στήθηκαν σήμερα γιά λογους προβολής να ακούσουν τα κάλαντα , ναι αυτοί που τον διάλεξαν να τους εκπροσωπεί στο εξωτερικό για την πανδημία ,και δεν τον πέταξαν με τις κλωτσιές , που δεν φτάνει η βλασφημία του , αλλά και η ημέρα που διάλεξε να την πει ,και το τραγικό γιά το επίπεδο όλων τους το είπε για να στηρίξει τα μέτρα κατά του ιου .

  39. “””κρίθηκε ως προσβλητική από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας“”” και τωρα τι;;;;; Θα τον κανει νταντα ο τακουλας;;;;;;

    1. Αυτός ο ρατσισμός επιτρέπεται.
      Κυρίως από την κυβέρνηση αυτή.
      Ενθαρρύνεται τώρα και με την μη δίωξη του.

  40. Μετα απο αυτο,ο μοσιαλος,ανεβηκε ακομα ενα σκαλι στον βαθμο μασονιας,βριζοντας Την Παναγια μας και Τον Χριστο μας.ελεεινο σκουπιδι ο ανθρωπος.

    1. Πες τα ρε φίλε έτσι ….αλλά φταίμε κι εμείς που τους αφήνουμε να τα λένε έχουμε κι εμείς μεγάλη ευθύνη,ας έλεγαν τίποτα για τον Αλλάχ θα ψάχνανε τα κεφάλια τους

  41. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μοσιαλος είναι κολληταρι με τον ομοφυλόφιλο αντιπρόεδρο του ΣτΕ που εκμεταλευονταν σεξουαλικα μικρούς μετανάστες και τους πάσαρε ναρκωτικά για να του… γυαλίζουν το πομολο! Τώρα εάν ο Μοσιαλος έχει παρόμοια γούστα και γουστάρει πιτσιρικάδες μετανάστες αυτό ας το δει η δικαιοσύνη. Πάντως η ανάρτηση του τον καθιστά μεγάλο αλήτη.

  42. ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;; ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;

    1. Έλα ντε! Εδώ στα Γιάννενα έβγαλαν ολόκληρο δήμαρχο Εβραίο

    2. Τασος

      Χρονια Πολλα!
      Νοθεια γινεται! Διαχρονικα! Σας διαβεβαιω!

  43. Ο αλήτης βρίζει και χλευαζει ανήμερα της μεγαλύτερης θρησκευτικής εορτής μας την Παναγιά. Ο Ιερώνυμος δεν έχει τίποτα να πει? Η ιερά σύνοδο μήπως? Μοσιαλε αλήτη ξεφτίλα. Λαμογιο ντροπή σου.

  44. Μόσιαλε αν έχεις κοτσια με δικά μας έξοδα σε πάμε σε ένα πρωκτολογο να δεί την σούτρα σου να μας πει την γνώμη του.

  45. ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ???….ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ….

  46. Μόνο ένας Πάτερ Παύλος Ντάμας σηκώνει ανάστημα! Όλοι οι άλλοι είμαστε ..

  47. Καλά μας κάνουν! Εμείς τους ψηφίζουμε και πάλι ξανά, όπως τόσα χρόνια!

  48. Γιατι βριζετε τον ELIAS MOSSIA o ανθρωπος εβραιος ειναι οτι θελει λεει Ενας μα ενας εντιμος εισαγγελεας δεν
    υπαρχει σ’αυτην την χωρα να το κλεισει το μουν@@@νο μεσα να κοιταει εξω ???????>

    1. george vlachos

      Χρονια Πολλα!

      Δεν ειναι λογικο, μιας και κυβερνωμεθα απο Ο.β.ριους και Μασωνους, το να εχουν καταληφθει ολα τα καιρια ποστα, απο δαυτους; Οσο για την αει Κατοχικη δικαιοσυνη; Δυστυχως, μας τελειωσε! Δεν “γεννα” πλεον Τερτσετηδες και Πολυζωιδηδες!

  49. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ
    ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ ΝΙΚΆ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ….

  50. Μητσοτάκη ψεύτη μας κορόιδεψες προεκλογικά με την ανθελληνική σαβούρα που μάζεψες και τον ψευτοπατριωτισμό σου , θα τα πούμε πολύ σύντομα!

    1. Να δεις που θα υπάρξουν πολλοί μ@λ@κες που θα τον ψηφίσουν, όπως πολλοί πήγαν να ψηφίσουν στο σκατοσοκ

  51. ευχομαι κυριε μοσιαλε να σ αλλαξει η Γεννηση Αυτου που κοροιδευεις αν δεν Τον γνωριζα τωρα θα ησουν αλοιφη για ψυλλους καλα χριστουγεννα σε ολους

  52. Μαλακαε Ελληνες, συνεχιστε μα τους ακουτε και να τους ακολουθειτε..!! Δεν φταινε αυτοι.ΕΜΕΙΣ φταιμε.
    Αντι να τους παρουμε στο κυνηγι περιμενουμε σαν χανοι τι θα πουν για να το εκτελεσουμε αμεσα.Ντροπη μας!
    Ενα πρεπει να ειναι το συνθημα μας.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    Ζητω η ΕΛΛΑΣ!!!!

  53. Φανταστείτε αν αυτά τα ανεβάζει δημόσια πόσο χειρότερα είναι αυτά που πιστεύει. Εξαιρετικά χυδαία και βλάσφημα όλα αυτά. Πως τα κατάφερε αυτός ο κούλης να βάλει τους χειρότερους και πιο αντίχριστους ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις. Από την πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι αυτό το παλιοεβραίο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις κάλπες.

    1. Πολύ εύκολα. Διάλεξε απ’ τη δεξαμενή των ομοίων του…

  54. εβραίος από κερατά εβραίο. Τι να πει για αυτήν που τον γέννησε, την ξέρει;;;;

  55. Τα ακαταδιωκτατους ειναι των ανθρωπων αλλα η τιμωρια τους ειναι ηθικη αγραφη και εκ του δικαίου προερχεται .

  56. Γνωστός εβραίος που μισεί την Ελλάδα και τον Χριστό. Αυτούς ψηφίζουν οι ραγιάδες.

  57. Ο εβραίος μόσιαλος υβρίζει απροκάλυπτα τα θεία και προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών!!! Περιμένω από την κατοχική δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της (αστεία το λέω, το πολύ-πολύ να του γλείψουν τον κ@λ@ και να του ζητήσουν και συγγνώμη που τον … στεναχωρήσαμε). Με τις υγειές! Καλά Χριστούγεννα!

  58. Αμαρτάνω που το λέω τέτοια μέρα, αλλά αν δίποδα σαν κι αυτόν δεν τιμωρηθούν “παραδειγματικά υπερφυσικά θεϊκά” (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω) , δεν θα βάλει ποτέ μυαλό κανείς τους.

  59. α ρε σκουπίδι των φαρμακευτικών, σιχαμένο μασοναριό , μεγάλη βλασφήμια ξεστόμισε, δεν τον βλέπω καλά, σε λίγο καιρό θα παρακαλάει γονατιστός για έλεος αλλά θα είναι πλέον αργά, λίγοι είναι οι μήνες του μετά από αυτό που διέπραξε, θυμηθείτε το…

  60. ¨Οποιος είναι στοιχειωδώς Χριστιανός ξέρει πως ο κρίνος συμβολίζει την αγνότητα… Για αυτό λέμε για υιο του Θεού και όχι υιό του… κρίνου. Ήμαρτον!

  61. Εκπεσών καθηγητής στυλ Ράδιο αρβύλα , πως να σε εμπιστευθούν οι πολίτες άραγε, αλλά οποίος μιλάει πολύ λέει και μ……..ες.

  62. Γιατι προσβαλεις την μητερα μου Κε Μοσιαλε εγω προσεβαλα την δικη σου.

  63. Γιατί εκπλήσσεστε , όλοι όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, ανήκουν στην χολεριασμένη φυλή.

  64. Τι σε πείραξε η Παναγία ρε? Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, αν σου τύχει κάτι κατευθείαν από εκεί θα ζητήσεις βοήθεια.

  65. Ντροπή σου αλήτη Μόσιαλε που πιάνεις στο στόμα σου την Παναγία. Την μεγαλύτερη όμως ευθύνη για όλο αυτό το κατάντημα την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ο ίδιος τους διόρισε και τους κρατά δίπλα του.

  66. Μόνο έτσι “πας μπροστά”. Επίσης τέτοιες μέρες πιέζονται τα δαιμόνια και ξερνάνε τη χολή τους. Γνωστό αυτό. Καλά Χριστούγεννα! Καλή μετάνοια!

  67. ΠΑΛΙΜΠΑΓΛΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

  68. Και μας προτρέπουν να έχουν τυφλή υποταγή σε αυτούς.

  69. Μια χαρά τα λέει ο κύριος καθηγητής. Πάλι καλα…

    1. Ουστ εβραιοσκώληκα δαπίτη που γράφεις με το νικ μου

      1. Nα βάζεις σβάστικα στο νικ σου να σε αναγνωρίζουμε από χιλιομετρα ναζιστακο.

  70. Αυτη η ‘ειρωνεία’ στοχεύει κάπου….
    Ο Μοσιαλος ως μισθαρνο όργανο της μασονίας δεν είναι τυχαίο ότι είναι και υβριστης της χριστιανικης πίστης….

  71. Άνθρωπος του Μητσοτάκη είναι, άρα σε αυτό το ανοσιούργημα συμφωνεί και ο ίδιος. Ψηφήστε χριστιανοί τον Μητσοτάκη, σε λίγο αυτό που υπαινίχθηκαν για την Παναγία, θα το πουν και για τις μανάδες μας.

  72. Elias Mossia, αντίχριστε σιωνοεβραίε, βγάλε τον σκασμό

  73. αντίθετα τιμούν τους μουσουλμάνους με τους οποίους μοιράζονται τις δογματικές και πολιτιστικές πρωτόγονες ‘αξίες’ τους

  74. Ουστ μούσχαρε μοσιαλε με τη μοσχαροκεφαλή.

  75. Ο Μητσοτάκης μάζεψε όλο το Σόι του εκεί. Αυτοί περιμένουν ακόμη το Μεσσία τους . Τους λυπάμαι ότι καί να κάνουν η Ορθοδοξία οσο χτυπιέται Ανάβει.

  76. Αυτή είναι η Ελλάδα του Κούλη και των μπ@στ@ρδων που τον πλαισιώνουν.

  77. Μόσιαλε , θα ‘θελα να δω να κάνεις και μιά τέτοια γελοιογραφία με τον Μωάμεθ…

    1. Σιγά μην κάνει κάτι τέτοιο η κότα με κεφάλι μοσχαριού κοινώς μοσχαροκεφαλή.

    2. Ποιος εχασε τα κακαλα για να τα βρει ο μπουλης ?

    3. με προλαβες φιλε μου καλα χριστουγεννα αν εκανε κατι τετοιο τωρα θα ηταν ακεφαλο πτωμα αλλα βρισκουν τα αποβλητα και τα κανουν

  78. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το σκατόμουτρο είναι εβραίος.

    1. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Leon Degrelle ήταν Βέλγος αξιωματικός των SS, o πλέον παρασημοφορημενος μη Γερμανός Αξιωματικός που υπηρετούσε στα waffen SS, Δκτης της Ταξιαρχίας Wallonie που έδρασε στο ρωσικό μέτωπο.

        1. Τι γίνεται, όλοι οι ναζιστουληδες την Γεωπονική τελειώσατε?

    2. ποιος ΔΕΝ ειναι να μας πεις φιλε τρελοφασιστα…

Comments are closed.