ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!! 100% αληθινό το βίντεο του Ρολάν Γκαρός!!! Το “Μητσοτάκη γ@μιέσαι” σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ-1

Τελικά είναι πέρα για πέρα αληθινό το “Μητσοτάκη γ@μιέσαι” που φαίνεται να ακούγεται σε αγώνα τένις που μεταδιδόταν από το κανάλι Eurosport. Τελικά, το κορυφαίο event για το τένις, το Ρολάν Γκαρός είναι σε εξέλιξη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει την τιμητική του.

Όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο από τις εξέδρες ακούστηκε ένα “Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι”. Ο διαιτητής μάλιστα είπε και “μερσί”…

Δείτε τι μας ενημερώνει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Διάβασα στο σάιτ σας ότι στο Roland garos ακούστηκε το σύνθημα … Μητσοτάκη γ@μιεσαι.
Πράγματι σας το επιβεβαιώνω και εγώ ότι ακούστηκε αυτό το σύνθημα,καθώς μόλις το διάβασα πήγα στο Eurosport player και έβαλα σε επανάληψη τον αγώνα στο σημείο που φαίνεται το σκορ …και είναι στο τρίτο σετ και ακούγεται στις δύο ώρες ,19 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε την αρχική δημοσίευση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Χεστήκαμε που κάποιοι γραφικοί φώναξαν σύνθημα από τις εξέδρες του Ρολάν Γκαρός. Ο ψυχάκιας σήμερα τα ξημερώματα στη Βουλή έκανε μεγαλύτερο ντόρο.

  2. Τη πηρανε χαμπαρι ακομα και στην ευρωπη τη κουλα, αλλα αυτηνης δεν της καιγεται καρφι, αφου πουλαει πρωθυπουργηλικι και μιλαει καλα αγγλικα.Αυτα θελουν οι πατρονες του, αφου τους κανει ολα τους τα χατηρια

  3. Ναι κατι τρεχει στα γυφτικα τι να το κανω στη γαλλία ;
    Εδω στην ελλαδα καντε το μπροστα του

  4. Μονάχα ένας τρόπος ίππαρχοι να απαλλαγούμε από αυτόν

  5. Τι πρέπει να κάνουμε, για να τη χαλάσουμε στο Μητσοτάκη. Κάτι θα υπάρχει για να του τη σπάσουμε και να πάρει τα αρχίδια μας αντί για μια καλοπληρωμένη θέση.

  6. Και αυτος χεστηκε ! ειναι πρωθυπουργος , ζει μεσα στην χλιδη , εχει εξασφαλησει μεγαλη θεση στην ευρωπη μετα τις εκλογες , τακτοποιησε τα παιδια του σε διεθνεις οργανισμους , εχει στην τραπεζα τα χρηματα του κ τα γραφει ολα στα αρχιδια του. Αυτοι που γαμι..ουνται καθε μερα ειμαστε εμεις.

  7. Πως λέμε “Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στο Παρίσι “

Comments are closed.