ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΥΤΖΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ – ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ…

Κοινοποίηση:
ΕΡΕΡΕΡΤ

Μόλις στο 13,1% είναι η συμμετοχή των πολιτών στις σημερινές ευρωεκλογές, κάτι που σημαίνει πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής , όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Το απογοητευτικό ποσοστό είναι ποσοστιαία περίπου 20% χαμηλότερο από αυτό των εθνικών εκλογών του Ιουνίου και σημαίνει ότι η τελική συμμετοχή των πολιτών, αν και είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στην ψηφοφορία, θα κυμανθεί περί το 42%

Οι περιοχές με την χαμηλότερη συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ανατολική Μακεδονία, η Δυτική Μακεδονία, ενώ οι περιοχές με υψηλότερη συμμετοχή είναι η Θεσσαλία με 14% και η Αττική με 13%.

Ήδη από χθες το βράδυ, το makeleio.gr αξιοποιώντας πληροφορίες είχε μεταδώσει ότι οι σημερινές εκλογές – παρωδία θα χαρακτηριστούν από τις άδειες κάλπες.

Διαβάστε τι γράφαμε πριν λίγες ώρες:

ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ! Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

  1. Ποιο ηλιθιο και μαλακισμενο απο τον Ελληνικο λαο δεν υπαρχει τα θελουν και τα παθαινουν και που εισαι ακομα αν πεσουν και μερικα πυραυλακια θα τρωει ο ενας τον αλλο θα γινουν κανιβαλοι ορσα μαλακες.

  2. που πραγματοποιείται η καταμέτρηση των ψήφων, δεν ξανακατεβαίνω σε εκλογές.

  3. Υπάρxουν κάτι μαλάκες και ηλίθιοι που γράφουν μέσα στα σxόλια ότι δεν ψήφισε ο κόσμος γιατί τρέξανε στην παραλία και τα γούστα.Και είδα σήμερα ένα υποβρύxιο μόλις βγήκα στην αυλή εδώ στην Πτολεμαΐδα.Τι περίεργη γεωγραφική αλλαγή ήταν αυτή λοιπόν η Πτολεμαΐδα η Φλώρινα η Κοζάνη η Καστοριά κτλ απέκτησαν παραλίες.Ρε πρόβατα να πάμε να ψηφίσουμε για πιο λόγο.Για να διαλέξουμε ποιος πρέπει να παίρνει 25.000 ευρώ το μήνα όταν εμείς πεινάμε κυριολεκτικά ή να επιλέξουμε ποιος θα πάρει 10.000 ευρώ το μήνα σύνταξη μέσα σε τέσσερα έτη.Να πάμε να ψηφίσουμε τον/την επόμενο /η Καιλη;Δεν θέλουμε πολιτικούς ρε τους πήραμε xαμπάρι και ξέρουμε πλέον τι κλέφτες και απατεώνες είναι.Τελος η ανοxή.Συν αυτό είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πλέον ότι οι εκλογές είναι μαγειρεμένες.Ο στρατός γίνεται να πάρει πίσω την xώρα;Αν γίνεται λοιπόν να βγει άμεσα κιόλας στους δρόμους και να περάσει στην σύλληψη των πολιτικών της προδοτικής βουλής.Αν δεν μπορεί να πάει να γαμηθεί και αυτός.

  4. Ο κόσμος κατάλαβε ότι μπλε πασοκ = Θάνατος και προτίμησε να ζήσει

  5. Πήγα το πρωί στο 5ο δημοτικό σχολείο πυργου που έτυχε να είναι και κοντά στο σπίτι μου κατά τις 9:00 Το πρωί για να ψηφίσω ,κόσμο καθόλου εγώ και ένας άνθρωπος που έφευγε από το εκλογικό κέντρο Τους έχει συγχαθεί όλους ο κόσμος και δεν πηγαίνει να ψηφίσει .

    1. Άρα στις επόμενες Εθνικές εκλογές ρε μπετόστοκε θα είναι πάλι άδειες ε αφου ο κόσμος τους έχει σιχαθεί;;; Απλά τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει να πάει να ψηφίσει για Ευρωπαϊκές εκλογές όσο στις Εθνικές εκλογές. Ειδικά όσοι μένουν μακριά. Τι πινετε μερικοί δεν μπορω να καταλάβω…

      1. Αγαπητέ Κωνσταντίνε μουρλέ οι εκλογές είτε είναι εθνικές είτε ευρωπαϊκές όλες είναι για το θεαθήναι για να πιστεύει ο κόσμος ότι έχει δύναμη ψήφου, άλλοι αποφασίζουν για το μέλλον όλων μας, η αποχή δεν σημαίνει δεν με ενδιαφέρει αλλά δεν θέλω να με κοροϊδεύουν, εξάλλου είδαμε τι έγινε και με τις μαζικές ψηφοφορίες που έτρεχαν όλοι και ψήφιζαν εναλλάξ μία τον έναν μία τον άλλον για ένα καλύτερο μέλλον και τελικά είναι όλοι ίδιοι και μας πήγαν από το κακό στο χειρότερο και το έργο τους έχει συνέχεια

  6. Επίσης σήμερα ψηφίζετε για το ποιοι θα γίνουν ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και θα παίρνουν μισθό/σύνταξη από την ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ (για πάντα) και αυτοί οι άνθρωποι θα λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ

    Αύριο πάλι κυβέρνηση την ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ θα έχετε αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος της θητείας του μην πω ότι με το μυαλό που κουβαλατε στο κεφάλι σας θα τον έχετε αιώνια πρωθυπουργό γιατί αυτός σας αξίζει κάτι σαν τον ΠΟΥΤΙΝ στην ΡΩΣΙΑ να πούμε βέβαια ο τελευταίος έχει τεράστια αρχίδια μέσα στο παντελόνι του δεν είναι αρχίδι σαν τους δικούς μας πολιτικούς.

  7. Για να τελειωσει η σημερινη αθλια κατασταση με τα κλεφτοκκοματα πρεπει να γινει κατ αρχας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (οχι αλλα τσιπρα ) και να γινει αναθεωρηση του συνταγματος απο τους πολιτες και οχι απο τα πολιτικα κομματα !!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ !!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.01% ΑΠΟΧΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ !!!! ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!! ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ !!! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΒΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ !!!

  8. Εδώ στον πύργο Ηλειας φίλε στέφανε έχει πέσει νεκρά δεν κυκλοφοράει ούτε κουνούπι όλοι είναι στις παραλίες πέρασα προηγουμένως από το εκλογικό κέντρο που είναι κοντά στο σπίτι μου εκεί που ψήφισα και είδα μόνο δύο αυτοκίνητα .

  9. Κύριε Στέφανε Χίο
    Παρακαλώ πολύ πιάστε όλους τους πολιτικούς του πατριωτικού χώρου χωρίς καμία εξαίρεση και πείτε τους το εξής απλό.

    ΟΛΑ τα πατριωτικά πολιτικά κόμματα πρέπει να γίνουν ΕΝΑ και αυτό θα συμμετέχει στην οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία.

    Αυτό το ΕΝΑ θα παίρνει ΨΗΦΟΥΣ άρα ΔΥΝΑΜΗ

    Το ποιος θα είναι ο αρχηγός/πρόεδρος προσωπικά δεν με ενδιαφέρει

    Με ενδιαφέρει η πατρίδα μου η ΕΛΛΑΔΑ άρα αν θέλουν το καλό της έτσι θα αποδείξουν τι πατριώτες είναι

    Αλλιώς θα επικρατεί το “διαιρεί και βασίλευε” του συστήματος

  10. Καποιοι εχουνε μπερδεψει της ευρωεκλογες με της εθνικες εκλογες ξυπνατε και την επομενη μερα πρωθυπουργος ο μητσοτακης θα ειναι.
    Θελω να πω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα η ιδια εγκληματικη πολιτικη.θα συνεχιστει.

  11. αν ήθελαν αποχή θα σε φώναζαν κάθε μέρα με διαφημίσεις να πας να ψηφίσεις η θα σε απειλούσαν να σε κλείσουν μέσα αν κάνεις αποχή .
    ξυπνάτε εσείς που λέτε να ψηφίσουμε

  12. Έτσι σας θέλω. Πηγαίνετε για μπάνιο (η βενζίνη φθήνωσε;) κι εμείς θα βγάλουμε Κυριάκο 49%. Καληνύχτα σας.

    1. Με πρόλαβες.Τι σκόπιμη αποχή κ παπαριές.
      Δε θέλουν να χάσουν την κυριακάτικη εκδρομή στις παραλίες κ ταβέρνες της Πεντέλης….

  13. Βαριέμαι να πάω. Με αυτή την ζέστη , καύσιμα και ταλαιπωρία. Τα ίδια σκατά κάθε φορά.
    Ηλεκτρονική ψήφος έπρεπε να είναι ανοιχτή μέχρι τελευταία στιγμή.
    Τέλος.

  14. Όσο πιο μεγάλη αποχή τόσο πιο μικρή νοθεία. Έτσι ακούω και λένε γύρω γύρω … Αληθεύει;

    1. Το αντίθετο συμβαίνει. Όσο πιο μεγάλη αποχή τόσο πιο εύκολο να παρτάρουν.

  15. Γεια σου κύριε Στέφανε Χίο.
    Ο μόνος που έχεις το Θάρρος και την Τόλμη να αντιμετωπίζεις μόνος σου (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτή την καταστροφική λαίλαπα που τρώει τα σωθικά του Έθνους μας τις Πατρίδος μας και τα δικά μας.
    Θέλησα να γράψω κάποιους σατυρικούς στοίχους σχετικά με τις σημερινές εκλογές.
    Ξεκίνησα λοιπόν γράφοντας :

    Οι τρείς Κρητικοπούλες
    πολύ μεγάλες τσούλες
    μου ζήτησαν την ψήφο

    και εδώ σταμάτησα για να μου έρθει η έμπνευση. Και επειδή αργούσε να μου έρθει η έμπνευση σκέφθηκα να βάλω την τεχνητή νοημοσύνη να ολοκληρώσει.
    Το αποτέλεσμα κατ’ εμένα είναι απολαυστικό.

    Οι τρεις Κρητικοπούλες,
    πολύ μεγάλες τσούλες,
    μου ζήτησαν την ψήφο
    και μου ‘παν “Έλα, βρε, από δω”.

    Με λόγια και υποσχέσεις,
    κι αστραφτερά χαμόγελα,
    με φίλεψαν κρασί,
    μα εγώ κρατούσα άμυνα.

    “Δεν είναι τα λόγια, κοπελιές,
    που δίνουν την εμπιστοσύνη,
    θέλει έργα και αρετές
    και όχι μόνο γοητεία και ευχή”.

    Τους είπα να δουλέψουν,
    να δείξουν την αξία,
    κι ίσως τότε η ψήφος
    να βρει την ουσία.

    Έτσι, οι Κρητικοπούλες,
    που είναι μεγάλες τσούλες,
    έμαθαν πως η ψήφος
    θέλει κόπο και αλήθεια.

    ChatGPT

  16. “Μπράβο”! Ένα 10% θα αποφασίσει ποιος θα μας γ…αει για τα επόμενα 4 έτη. Επίσης αν δούμε κάποιοι να είναι από το μειονοτικό τουρκικό κόμμα, ας μην παραξενευτούμε….

  17. Απόχη σημαίνει “τροφή στην Κούλα”.

  18. αν ενα κόμμα πρέπει να μπει στην ευρωβουλη, είναι το κόμμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο!

  19. Μόνο η ψήφος στο κόμμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο μπορεί να εγγυηθεί την Εθνικοπατριωτική ηθική και Πανάξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο! Με ένα αγωνιστικό και πολύ καλά συγκροτημένο ψηφοδέλτιο(στο οποίο συμμετέχει και ο σπουδαίος καθηγητής Φαρμακευτικής απθ κ.Κούβελας, ο άξιος ομολογητής της αλήθειας απέναντι στα εμβόλια του κόβιντ), το κόμμα αυτό μπορεί και θα εκπροσωπήσει την ελλάδα και θα μάχεται για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού! Ένα τέτοιο έντιμο και καθαρό κόμμα μπορεί και Πρέπει να είναι εντός του ευρωκοινοβουλίου! Γι αυτο, ελληνίδες κι έλληνες πηγαίνετε να ψηφίσετε(πριν κλείσουν οι κάλπες) και στηρίξτε και ενισχύστε και τιμήσετε με την τίμια ψήφο σας αυτή την σπουδαία παράταξη!

  20. Λεωφόρος Ειρήνης Πέραμα. Ατελείωτη η ουρά από τον Σκλαβενίτη μέχρι το λιμάνι. Όλοι πάνε για μπάνιο στην Σαλαμύκονο χέστηκαν για τις εκλογές. Από αύριο θα κλαίνε ότι δεν βγαίνουν και ότι δεν θα έχουν να πληρώσουν το ρεύμα.

  21. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ

  22. Η άποψη είναι σύμμαχος τους….ΟΧΙ αποχή ψιφιστε πατριωτικα

  23. Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρώτος και με διαφορά από τους κασσελακηδες και λοιπά περίεργα πλάσματα…όσο για του μπατριωτες που πρότεινε ο κλασιδιαρης και τον γελοίο καραβανά Γιωτη ,ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν χαχα…

  24. καθιστε σπιτι. καποιοι παππουδες παιρνουν τη μαγκουρα τους και πανε να ψηφισουν μητσοτακη με λυσσα.
    μετα μην κλαιτε που πηγε η φετα 20 ευρω η φετα, και η βενζινη 3ε, θα σας πει ο μιστερ μπιν οτι φταιει το βελγιο, και η ισλανδια και οτι θα στειλει φιλακια με το τικ τοκ στη φοντερλαιν να ριξει τις τιμες. εμεις οι υπολοιποι που πηγαμε και ψηφισαμε δεξια κανονικη δε χρωσταμε τιποτε. ξυπνηστε!

  25. Σιχαθηκαν τα κομματα η θελουν να πανε σε ταβερνα να σκασουν στο φαι?

    1. Με 31 τακατο θα βγεί ο Κούλης όρθια μπολιασμένα ζωντόβολα…Θα σας.πηδαει.μεχρι να σβήσει ο ήλιος βόδια…

  26. Γενική οδηγία να αντιδράσουμε στο σύστημα δια του καναπέ για να ξαναβγεί το σύστημα!

  27. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…..ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

  28. Η ΑΠΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΔΟΣ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΕΩΣ !!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΜΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ Κ ΔΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 70 % ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΛΑΚΕΣ !!!!! ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ !!! ΜΟΝΟ,ΛΑΚΕΣ !!! ΤΕΛΟΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 70 % !!!!!!
    Η ΑΠΟΧΗ – ΕΙΝΑΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΕΠΙ-ΛΟΓΗ !!! (ΛΟΓΙΚΗ!)

    1. η υποβολή φορολογικής δήλωσης και η πληρωμή φόρων είναι ψήφος στο σύστημα, από εκεί και πέρα κάνε όση αποχή θες, δεν θα υπάρξει πρόβλημα

    2. Η αποχή είναι ψήφος στον πρώτο. Μεγαλώνει τη διαφορά. Μόνο βαλτοί ή πολιτικά ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν.

      1. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ…. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΙΑΔΕΣ…… Κ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΛΑΙΝΕΣ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΝΟΗ… ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ……ΛΑΚΕΔΕΣ.

  29. Μουντζα ριχνεις με την ψηφο οχι με την σποχη που κανεις το παιχνιδι τους και τους βολευει…ξυπνατεεε

  30. Ψηφίσαμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….. κάναμε μεγάλο αγώνα…..θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ τα κανάλια της διαπλοκής……

  31. σημερα μπορει να το ρουφηξουν τα τρια σιχαματα που μας κυβερνησαν Μπορει ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΕΣ να σφιξουν οι σουφρες απο μονοψηφια ποσοστα

    1. Εσυ κοπελα μου από που είσαι αν επιτρεπεται? Αλβανια?….λογικά ναι για να υποστηρίζεις κλασιδιαρη και Γιωτη…σορυ αλλα ο Κυριάκος πρώτος και οι γιωτηδες στα αζήτητα…φιλάκια!!!

      1. Ναι ρε αλβανε ψηφίσαμε Κασιδιάρη και όχι κλανοκυριάκο ξυδακι

    2. Καρκίνο στις τρεις κρητικοπούλες και σε όσους τους ψήφισαν.

  32. Κάντε τον σταυρό σας οι κάτω των 70 που δεν θα πάτε … μη τους μπει καμμιά ιδέα …

  33. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    1. TΡΑΒΑ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΛΑΚΕ ΤΟΥ ΚΟΙΝΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ Η΄ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ<!!!!
      ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!!!
      ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΡΕ ΛΑΚΕΔΕΣ !!!!

      1. Η αποχή τουτουγκά, είναι υψίστη μακακία. Βολεύει το σύστημα και τα συμφέροντα(και τα πρακτοριλίκια των ξένων δυνάμεων).
        Η αποχή είναι συνενοχή στα εγκλήματα των μεγαλοκομμάτων(νδ/ πασοκ/συριζα). Καλλίτερα να ψηφίσεις ένα μικρό άγνωστο κόμμα, παρά να απέχεις. Εκτός αν κ.τουτουγκά είστε τρολλίδιο της ΝΔ, οπότε είστε άξιος της μοίρας σας.
        Μην σας κάνει εντύπωση αν ο κούλης πάρει 45% και μην παραξενευτείτε αν το τουρκοσκοπιανό κόμμα κιεφ βγει 1ο κομμα στην θράκη.
        Ακριβώς επειδή είμαστε ζωντόβολα, ο κούλης θα βγει πρώτο κόμμα. Γιατί η νεολαία και οι μέχρι των 35-40 που έχουν λόγο και φωνή δεν πάνε να ψηφίσουν. Αλλά τα γερόντια πάνε. Και ως γνωστό τα γερόντια ψηφίζουν κούλη. Αυτά προς τον κάθε νοήμονα σκεπτόμενο έλληνα για να καταλάβει τι εστί αποχή. Όσο για εσάς, τουτουγκά, τρολλίδιο των νδσυριζοπασόκων, σας εύχομαι καληνύχτα. Είστε άξιος της μοίρας σας!
        Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά

  34. Ολα τα σουργελα της κοινωνιας, τηλεπαρουσιαστριες και αυτιαδες, αθλητες και ξεκωλακια, “επιχειρηματιες ” εκβιασμων,πρεζας και βιζιτας, εκατομμυριουχες ψευτοθεουσες “κομμουνιστριες” της Εκαλης, μπραβοι,ναρκεμποροι και μαφιοζοι, πουτανακια προμοταρισμενα απο απατεωνες “επιχειρηματιες” ,βιζιτουδες ,τραβεστι και ανωμαλοι, ζητανε να παμε να ψηφισουμε στις εκλογες της SINGULAR και των Γερμανων,που θα βγαλουν ο,τι αποτελεσμα θελουν! Α γαμηθειτε ρε,αλητες!

  35. Ο/Η Δεν ξεχνούμε τη μπίζνα των εμβολίων και τους εκβιασμούς λέει:

    Σήμερα μαυρίζουμε τον Κούλη. Ψηφίζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον πράκτορα.

Comments are closed.