ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ VMRO ΣΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ Γ#ΦΤΟΓΕΙΤΟΝΩΝ

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Σκόπια: Επιμένει στον όρο «Μακεδονία» ο αμετανόητος Mickoski – Σταθερά και… τολμηρά συνεχίζει να μην αντιδρά η ΝΔ

 Στις πόσες δηλώσεις θα αντιδράσει η κυβέρνηση της ΝΔ;
Δεν σταματούν να προκαλούν οι Σκοπιανοί και να χρησιμοποιούν σκέτο το «Μακεδονία» χωρίς το «Βόρεια» όπως επιβάλλει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός των Σκοπίων, Hristijan Mickoski, κατέθεσε στη Βουλή το πρόγραμμα και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (22-23 Ιουνίου) αναμένεται η συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία ο Hristijan Mickoski θα αναγνώσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του και θα ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς αυτήν.

«Δεν θα χαθούμε στο δρόμο με συμφωνίες χωρίς αρχές που πλήττουν το κράτος μας.

Η διέξοδος θα είναι η δουλειά μας και το μέλλον μας θα είναι η δύναμή μας, η οποία θα προέλθει από τη θέληση του μακεδονικού λαού» ανέφερε ο Mickoski στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας τον όρο «Μακεδονία».
Πρόσθεσε ότι ο κύριος στόχος του θα είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους κρατικούς θεσμούς, η εξάλειψη της διαφθοράς και η διασφάλιση του κράτους δικαίου.
«Το VMRO-DPMNE υπάρχει για τη Μακεδονία» ανέφερε ακόμη ο σκοπιανός και απέστειλε μήνυμα, όπως είπε, προς όλα τα νέα κυβερνητικά στελέχη να «σηκώσουν τα μανίκια», διότι τους περιμένει σκληρή δουλειά και οι ισχυρές μεταρρυθμίσεις είναι μπροστά τους.
Το λυπηρό είναι ότι από την μεριά της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία… σταθερά και… τολμηρά, συνεχίζει να κάνει ότι… κοιμάται!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στέφανε οι πολιτική μας τώρα είναι σε διακοπές κάνουν τα μπάνια τους μην τους ενοχλείς και τους χαλάς την ζαχαρένια τους σε παρακαλώ το χειμώνα παλλη πού θα σφίξουν τα κρύα .

  2. Καταραμένος να είναι ο μπουχεσοκοπρίτης και η πουτάνα του η φόνισσα. Να του κοπούν και τα δύο χέρια!

  3. το μητσ-κοσκι ειναι το μητσ-οτακης στα σλαβοουγκανικα?αν ειναι στο σχεδιο του Θεου να διαλυθει η ελλαδα μπας και σωθουν μερικοι…θα γινει!

  4. Δεν θα ξεxάσουμε ποτέ στρουμφάκια μπάτσοι ότι σπάσατε τα κεφάλια των Ελλήνων για να πουληθεί η Μακεδονία μας.Προδότες του κερατά γελοίοι μαλάκες τούβλα και ανίκανοι κομμένοι των Ειδικών Δυνάμεων που πήγατε όλοι με μέσο συνοριοφύλακες και μετά σας κράτησαν ως δημόσιους υπαλλήλους γαμημένοι προστάτες των Μασόνων της Ανθελληνικής βουλής.

  5. Είχε πει τότε ο Μιλόσεβιτς στον πατέρα του Κούλη να διαμελίσουν τα Σκόπια από κοινού αλλά δεν ήθελε ο βλάκας γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τους ακροαριστερούς κι επειδή οι Μητσοτάκηδες είναι κεντρώοι (από την Ένωση Κεντρώων έφυγε ο Μητσοτάκης, όχι από κανένα δεξιό κόμμα, ως “αποστάτης”). Τώρα τους έχουμε να λένε “Μακεδονία” νέτα-σκέτα και να έχουν δικαίωμα να ιδρύσουν εντός της Ελλάδας σχολεία και σχολές και πολιτιστικούς συλλόγους. Ήδη οι λιγοστοί του Ουρανίου Τόξου κάνουν προπαγάνδα 24/7 στο Facebook και στο Instagram.

  6. Άμεση προσάρτηση των εδαφών των Σκοπίων κ παραχώρηση υπηκοότητας

  7. Και καλα κανει! Τρεις δεκαετιες τωρα ποσες χωρες τους εχουνε αναγνωρισει σαν Μακεδονια? ! Καλα μας ξυπνητουρια!

Leave a Response