ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ο Πλεύρης! «Οι ανεμβολίαστοι είναι δημόσιος κίνδυνος για την κοινωνία…»

Κοινοποίηση:
eksox-107

Αναφορικά με τα υγειονομικά μέτρα έναντι της COVID-19, ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον Αnt1, υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται συζήτηση για άρση μέτρων στους ανεμβολίαστους, προφανέστατα θα παραμείνουν τα μέτρα. Οι ανεμβολίαστοι έχουν κάνει μια επιλογή, εξαιτίας της οποίας κινδυνεύουν οι ίδιοι, ενώ είναι κίνδυνος και για την κοινωνία. Ως εκ τούτου δεν μπορούν να έχουν την κανονικότητα που έχουν οι εμβολιασμένοι.
Θεωρώ ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου, τα περισσότερα από τα μέτρα που ισχύουν για τους εμβολιασμένους, θα έχουν αρθεί. Προφανώς κάποια θα παραμείνουν, όπως η μάσκα και κάποια μέτρα αποστάσεων, τα οποία, όμως, δεν επηρεάζουν την κανονικότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Θανασακη το εκανες το τριτο εμβολιακι; Μετα γιατι κόλησες; Ηταν τζούφιο; Τι εισαι τωρα θανασακη; εμβολιασμενος;

  2. Θανασάκη μην παρηγοριέσε, δημόσιος κίνδυνος είσαι εσύ και η σχιζοφρενής κυβέρνησή σου, όχι οι ανεμβολίαστοι….
    Άντε και καλό ψυχιατρείο…

  3. Δημόσιος κίνδυνος είναι οι “εμβολιασμένοι” που τόσο καιρό κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και κόλλαγαν όλους αφού νοσούσαν και μετέδιδαν νόμιμα χωρίς τον έλεγχο που είχαν οι ανεμβολίαστοι.
    Δημόσιος κίνδυνος είναι οι “εμβολιασμένοι” αφού σύμφωνα με τα στοιχεία ξένων χωρών αποτελούσαν σχεδόν το 80% των περιστατικών με την Όμικρον.
    Δημόσιος κίνδυνος είναι το τσίρκο της Ν.Δ που έστειλαν στα θυμαράκια τόσο κόσμο με τη λάθος αντιμετώπιση του κόβιντ – πνευμονία αλλά και με το ελλιπέστατο ΕΣΥ και των διωγμών των υγειονομικών που δεν θέλησαν να υποταχθούν.
    Δημόσιος κίνδυνος είναι και οι Τσίπρας – Ανδρουλάκης με το υπόλοιπο “δημοκρατικό” τόξο που σας στηρίζουν στο διχασμό της κοινωνίας.

  4. Άιντε στον αγύριστο αλήτες!!!
    Το τέλος σας πλησιάζει απατεώνες!!!

  5. Μιστερ Πλευρη.εχω δει πολλους χαζομαλακες αλλα εσυ εισαι ο αρχηγος ουστ κοπροσκυλο.του μιζοτακη.

  6. Πούλησες την ψυχή σου στο διάβολο Πλεύρη. Εμείς που σε ψηφίσαμε κάποτε σε λογαριάζουμε σαν ένα μηδενικό.

  7. Δημόσιος κίνδυνος είσαι εσύ κομπλεξικέ κωλοτουμπίτσα μαζί με την πολιτική σου παρέα

  8. τα περισσότερα από τα μέτρα που ισχύουν για τους εμβολιασμένους, θα έχουν αρθεί. Προφανώς κάποια θα παραμείνουν
    ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ;

  9. Δημόσιος κίνδυνος είσαι εσύ και τα λ@μογι@, και βάζεις αυτή τη ταμπέλα του δημοσίου κινδύνου στους ανεμβολίαστους για να μην την έχεις εσύ. Για να ρίχνεις στους ανεμβολιαστους όλες τις ευθύνες για το σύστημα υγείας, και λάθος αποφάσεις, και εσύ να είσαι ο ικανός ο σωτήραςμας, και να νομιμοποιηθεί η μπίζνα των εμβολίων (βλέπε Αβραμοπουλιαδα). Ωραίο τρικ ……. Πέσαν οι μάσκες,. Ανοίξετε τα ματιασας ποιον θα ψηφίσετε……. Στο κεαδα μας πάνε…..

  10. Δημόσιος κίνδυνος είναι τα μυαλά που κουβαλάει η κυβέρνηση.

Comments are closed.