ΕΠΙΣΤΟΛΗ – “ΦΩΤΙΑ” από τον μοναχό Γερβάσιο στο Άγιον Όρος για την Ι.Μονή Εσφιγμένου! “ΑΥΤΗ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!”

Κοινοποίηση:
μοναχος

“Είμαι ο μοναχός Γερβάσιος, Μονάζω εδώ στο Αγιον Ορος 50 χρόνια ανελλιπώς και φυσικά το θέμα της παλαιάς Ι. Μονής Εσφιγμένου το γνωρίζω πολύ καλά. Λίγα λόγια θα πω. Η νέα Αδελφότητα των “Κατσουνιέρηδων” της νέας Ι. Μονής Εσφιγμένου πού αναγνωρίστηκε από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο και δικαιολογεί νόμιμο Αντιπρόσωπο στις συνεδριάσεις της Ιεράς Κοινότητος (αυτή η αδελφότητα στην αρχή ήταν πέντε άτομα τώρα είναι μόνο δύο ο “Ηγούμενος” Βαρθολομαίος και ο Μοναχός Γαβριήλ.

Τα δύο αυτά άτομα προσπορίζονται όλα τα έσοδα της παλαιάς Ί. Μονής Εσφιγμένου κινητά και ακίνητα. Ως γνωστόν με την Μικρασιαστικη καταστροφή πολλά μετόχια όλων των μονών του αγίου όρους εδώθηκαν στους πρόσφυγες, με αντάλλαγμα το κράτος κάθε χρόνο να διαθέτει χρηματικά κονδύλια στις 20 Ιερές μονές, αυτό τηρείται εως σήμερα.

Τα χρηματικά αυτά κονδύλια δεσμεύτηκαν από την παλαιά Ι. Μονή Εσφιγμένου και εκταμιεύθηκαν από τη νέα αδελφότητα π.χ “Ηγούμενο” Βαρθολομαίο και Γαβριήλ, μιλάμε για πολλά Εκατομμύρια ευρώ.Εκτός από αυτά που έχουν πάρει και παίρνουν κάθε χρόνο από την κρατική επιχορήγηση, παίρνουν και από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι με αυτόν τον πακτωλό χρημάτων εξαγοράζουν τους Αντιπροσώπους των άλλων Μοναστηριών για να πετύχουν την πλειοψηφία στις αποφάσεις της Ί. Κοινότητας, κατά της παλαιάς αδελφότητος Ι. Μ. Εσφιγμένου (εννοείται ότι μεγάλο μερίδιο από τα χρήματα αυτά πηγαίνει και στο πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης)

Με το ΚΊΝΗΤΡΟ ΑΥΤΌ γίνεται ο ΔΙΩΓΜΌΣ της παλαιάς Αδελφότητος με Ηγούμενο τον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο. Δυστυχώς αυτά τα δύο πρόσωπα Βαρθολομαίος και Γαβριήλ έχουν ΑΝΑΣΤΑΤΏΣΕΙ όλο το ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ και όλους τους Ορθοδόξους χριστιανους στην ελληνική επικράτεια αλλά και όπου γης. Με λίγα λόγια…… Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!”

ΥΓ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με πολλούς τρόπους πλησιάζει τον Αιρετικο Παπα της Ρώμης, πλησιάζει τους Αρχηγούς άλλον Θρησκειών λέγοντας, ότι πρέπει να ΑΓΑΠΆΜΕ τους συνανθρώπους χωρίς διακρίσεις ποιου δόγματος και ποιας Θρησκείας είναι ακόλουθοι… ΜΑΛΙΣΤΑΑΑ τα ίδια ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΑΓΆΠΗΣ γιατί δεν τα χρησιμοποιεί και δεν τα επιδεικνύει και σους πατέρας της παλαιάς Ι.Μ. Εσφιγμένου?? Για αυτούς έχει ΣΤΕΡΈΨΕΙ Η ΑΓΆΠΗ?? Ο κύριος είπε. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΗΜΏΝ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μασαμπουκας το καγκελον προσχωμεν! Βοθροι πραγματικα αν αληθευει το σεναριο!

Comments are closed.