ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ – Η ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ – «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙ», ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

Κοινοποίηση:
74574

Το Συμβούλιο Εφετών της Λαμίας ανέτρεψε την απόφαση για υφ’ όρων απόλυση του πρωτοδίκως καταδικασμένου ως διευθυντή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος τελικά επιστρέφει στη φυλακή.

Το αρμόδιο συμβούλιο που εξέτασε την έφεση κατά της απόφασης για την υφ’ όρων απόλυσή του, έκρινε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου ώστε να βρίσκεται εκτός φυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντίθεση με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Λαμίας, οι δικαστές του συμβουλίου Εφετών κατέληξαν επί της ουσίας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει μεταμεληθεί, αντιθέτως εμμένει στις προηγούμενες απόψεις του περί εθνικοσοσιαλισμού. Αυτό -κατά το αρμόδιο συμβούλιο- φαίνεται και από την αρθρογραφία του μετά την καταδίκη του ως διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Για το λόγο αυτό θεωρείται από τους δικαστές αμετανόητος, μιλώντας για πολιτικές διώξεις σε βάρος του.

Με το επίμαχο βούλευμα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιστρέφει στη φυλακή ύστερα από σχεδόν ένα μήνα εκτός αυτής. Είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Αττικής, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. ΌΤΑΝ ΈΜΑΘΑ ΌΤΙ Η ΧΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΤΗΝ ΣΎΜΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΏΝ Ε ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΆ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΊΚΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Υ. Γ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΞΈΤΑΣΗ ΑΊΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΆΝΤΩΣ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΟΦΉΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ!! ΆΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ.

  2. λεφτερια στον ηρωα εθνικιστη μιχαλολιακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στη φυλακη ολοι οι αλητες προδοες πολιτικοι,
    ο αγραμματος τσιπρας
    η κουλα
    ο καραμαλουλης
    ο τζεφρυ του κλεφτοπασοκ
    η σταλινάρα κουτσουμπα
    ο συκαλακης
    η ρεπουση
    ο γουρουνοφίλης, αρνητης ποντιακης γενοκτονιας
    ο γαβριηλ σακελαριδης με τα καροτα του
    και ολα τα σταλινικα καθαρματα του εαμοβουλγαρικου καθεστωτος του 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Είναι δηλαδή σαν το ταψί με την τυρόπιτα που το βγάζουμε νωρίς από το φούρνο και διαπιστώνουμε ότι δεν έχει ψηθεί καλά και το βάζουμε πάλι στο φούρνο.

  4. Περίμενε κάποιος διαφορετική απόφαση από τους ΚΑΔΗΔΕΣ;

    Το μόνο τρόπο να απαλαγούμε από καδήδες, αγάδες, πασάδες και γενίτσαρους τον χάραξαν πριν 200 χρόνια οι προγονοί μας.

    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν δεν κάνουμε κάνει εντός των επόμενων μηνών.

  5. ΕΒΡΑΙΟΙ κουμανταρουν την Ελλαδα για αυτό και τα βάζουν με τους πατριώτες εθνικιστές απλά πράγματα

  6. Δικαιοσύνη σου λέει μετά…αν είναι παλιάνθρωπος αυτός..οι υπόλοιποι τι είναι;…θα έρθει η ώρα της κρίσεως βρομιαρηδες και εκεί ψηλά λαμόγια δεν θα έχετε καμία νεοταξιτικη κάλυψη…

  7. Γειά σου Κουλαρα δημοκρατισσα με τη συμμορία σου! Όντως γκεσταπιτικο αυτιστικό καθεστώς!

  8. Στις ευρωεκλογές της Κυριακής που έρχεται μαυρίσουμε και ξεσκίσουμε την ΝΔ και τον απαίσιο Κούλη

  9. Ηλίου φαεινότερο, ο άνθρωπος καταδικάστηκε για τις ιδέες και όχι για τις πράξεις του. Οι δικαστές του συμβουλίου Εφετών κατέληξαν επί της ουσίας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει μεταμεληθεί, αντιθέτως εμμένει στις προηγούμενες απόψεις του περί εθνικοσοσιαλισμού.
    Άρα, το πρόβλημα είναι η πίστη του ανθρώπου στον εθνικοσοσιαλισμό.
    Μπαίνουν στο μυαλό μας και καταδικάζουν τα πιστεύω μας.
    Επιτρέπουν όμως τη δικτατορία του προλεταριάτου, εγκρίνουν και τη συμμετοχή αντεθνικών κομμάτων που τοποθετούνται αντίθετα από διεθνείς συνθήκες της χώρας και βαφτίζουν εθνοτικό τον θρησκευτικό προσανατολισμό.
    Τελικά, το πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι «ο μητσοτακισμός».

  10. Η Ελλάς είναι ένας ασθενής, ο οποίος πρέπει να τεθεί επί της χειρουργικής κλίνης.

    1. Και ο καρκίνος θα πρέπει να κοπεί και να πεταχτεί σε κανονική φωτιά.

  11. η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι τηλεκαυθυνομενη κατα το δοκουν οτι θελει η ηγεσια της χωρας κανει οι αλλοι καψανε τοσα ατομα στο Ματι ολοι αθωοι μονο κατι πυροσβεστες που ηταν ασχετοι την πληρωσαν οι αλλοι σκοτωσανε στα τεμπη τοσα ατομα ολοι με εγγυησεις αθωοι ο Μιχαλολιακος και ολοι οι υπολοιποι που δεν σκοτωσαν κανεναν ολοι ενοχοι αυτη η δικαιοσυνη μου θυμιζει χαρτι υγειας χρησιμοποιημενο

  12. Δεν θα τον κρίνει ο λαός στις κάλπες όπως γίνεται με τους άλλους;

  13. -H συγκάλυψη στη δολοφονία των Τεμπών
    -Ανοιχτά σύνορα ελληνοποιήσεις λάθρο
    -Γκει
    -Επέμβαση στη δικαιοσύνη
    -Πολιτικη φασισμού
    -Διαπλοκή
    -Predator
    -Όπλα στην Ουκρανια
    Μητσοτάκη Είσαστε μια γνήσια εγκληματική οργάνωση

    1. Μην ξεχνάμε την Βόρεια Εύβοια που την κατακάψανε …

  14. ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ”, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΠΟΙΗΤΩΝ” !!!

  15. Δεν σωφρονίστηκε, δηλαδή δεν άλλαξε ιδεολογία και δεν σας προσκύνησε; Τι μας λέτε ρε αχρείοι…

  16. Περίμενε κανένας να βγει άλλη απόφαση εφόσον ζούμε στην Δημοκρατία του Κουλη. Ευτυχώς η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη χαχαχαχαχα γελάμε, γιατί αλλιώς σαν χώρα είμαστε για κλάματα.

  17. Ρώτησαν τον πρώην βουλευτή της νουδουλα ντζαβαρα αν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα,χαμογέλασε και απάντησε τι ερώτηση είναι αυτή;Άκου ανεξάρτητη δικαιοσύνη,όλα τα κόμματα εξουσίας ελέγχουν την δικαιοσύνη.Καλο ξημέρωμα.

  18. Που είναι ρε δημοκράτες του κ…. οι φονιάδες των υπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ; Που είναι οι φονιάδες των παιδιών της ΧΑ στο Ηράκλειο;

  19. Και για να τα λεμε ολα, κατα τη διαρκεια των ελεγχων για χρηματοδοτες της ΧΑ, ελεγχθηκε ο επιχειρηματιας Παλλης για δωροδοκιες προς τη ΧΑ. Αυτο που βρεθηκε, ηταν ενα τεφτερι με δωροδοκιες, μεσα στο οποιο υπηρχε το ονομα του βουλευτη ΝΔ Μιχελακη! Και φυσικα τιποτε για τη ΧΑ. Ο Μιχελακης καταδικαστηκε σε φυλακιση 9 μηνων με αναστολη, και χρηματικο προστιμο. Ποσοι το εμαθαν αυτο; Ποσα καναλια το μετεδωσαν;

  20. Φουσταριά και Δημ.υπαλληλοι κυβερνουν αυτη τη χωρα που λεγετε Μπ@υρδελιστάν,αλλα θα ερθει η ωρα σας λαμόγια…..

  21. σιγα μην τον αφηνανε πριν τις εκλογες και γινοταν ηρωας…που ηδη ειναι ετσι και αλλιως!μετα τις εκλογες θα δουνε τι ποσοστο θα παρει ο καροτακιας εξ αμερικης και θα παρουν τις εδρες των σπαρτιατων για να μπει και στη βουλη…χωρις εκλογες!

  22. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ!!
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!.ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  23. Δηλαδη οι αδεκαστοι σωφρονισμο θεωρουν το να εχεις την ιδια μ’αυτους ιδεολογια ??????? Πατα το κουμπι ρε ΠΟΥΤΙΝ

  24. Θλιβερή, για άλλη μια φορά, η ελληνική Δικαιοσύνη…

  25. Δηλωση τής μαμας Φυσσα για video που τραβηχθηκε απο την δολοφονια του γιου της Παυλου στην Τατιάνα Στεφανιδου το επόμενο βράδυ της δολοφονιας στην τηλεόραση.
    ” Κάποιος εβγαλε video τής δολοφονίας τού γιου μου αλλά έκανε το λάθος να το δώσει στην Αστυνομία”. Έκτοτε ψάχνω στο διαδίκτυο να βρώ τόν ηχητικό διάλογο με Στεφανιδου αλλά είναι εξαφανισμενος .

  26. ΜΑΚΑΡΙ οπως λένε …θα αρχίσει ο Γ παγκόσμιος πόλεμος…
    μόνο ετσι θα απαλλαγούμε απο τον φασίστα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και απο κοντά πασοκ-συριζα -κκε λοατκι φουστηδες και λεσβο κ το κακό συναπάντημα …

  27. Μη σας κανει εκπληξη αν δειτε και το Βελοπουλο φυλακη αν συνεχισει να τους χαλαει τη σουπα!

  28. Κάποιοι λέγανε ότι ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης είναι πρακτοράκια του Μητσοτάκη και τα έχουν κάνει πλακάκια. Μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί τον ξαναχώσανε μέσα αφού είναι πιόνι του Κούλη;

  29. Ο Κουφοντινας δεν είναι επικίνδυνος ; Απο που προκύπτει ότι η ΧΑ ειναι αγκληματικη Οργανωση ; Άλλο τσαμπουκάδες όπως οί hooligans τών γηπέδων καί αλλο Εγκληματικη Οργανωση . Τόν Φυσσα δέν τόν έφαγε ή ΧΑ . Στημένη δουλειά γιά νά τούς κλείσουν μέσα μέ όργανο ένα τριτοκλασσατο αχθοφόρο τής ΧΑ …. τόν Ρουπακιά …ένα μπουμπούκι πού έκανε μικροδουλειες σέ διάφορα Κόμματα.

  30. Δεν είμαι της ιδεολογίας του αλλά το άδικο δεν το θέλω ούτε για τον εχθρό μου.
    Δηλαδή διώκεται λόγω ιδεολογίας;!Ας μπούμε όλοι φυλακή τότε καθίκια . Αφήσετε μόνον τους λάθρο να σας ψηφίσουν μάλλον αυτό επιδιώκετε . Που είναι ο στρατός όταν τον χρειάζεσαι να βάλει τάξη στην δημοκρατία τους; Δυστυχώς είμαστε μόνοι ή μήπως όχι;

  31. Αλητες προδότες ΠασοκονουΝδουλικοΣυριζαιοι που κατσικοθηκατε στη εξουσία και κάνετε τα πάνδεινα να μην χάσετε την χάσετε γιατί σας περιμένει φυλακή.

  32. Έρχεσαι η ώρα σας κοπρίτες.
    Αυτό το κάνουν καθαρά για να κρατήσουν και τον Λιακο φυλακή.
    Ότι και να κάνετε θα το φορέσετε σύντομα φυλακή.

  33. Εγκληματική οργάνωση η Χ.Α; Εδώ γελάμε

  34. Καταρχήν είναι τυρρανοι. Έκτισε την ποινή του όπως λέει ο νόμος και αυτοι τον ξαναβάζουν φυλακή.Εδω όμως πρέπει να ειπωθεί και μια αλήθεια , όλοι τους και ο Μιχαλολιάκος έχουν αφήσει μόνο του τον Γιάννη Λαγό να παλεύει μόνος του για την αποκατάσταση της αλήθειας ,νομίζοντας ότι το σύστημα θα τους αφήσει. Τώρα πληρώνει ότι δεν ήταν στο εφετείο να πολεμήσει όπως ο Γιάννης . Τέλος πληρώνει ότι αυτός και ο Κασιδιάρης αρνήθηκαν το αίτημα του Λαγου για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης ώστε να ακουστούν τα όσα γίνονται στο εφετείο με τα ψέματα τους.

  35. Ο απόλυτος φασισμός. Όλα τα λαμογια, οι κλέφτες, οι εγκληματίες και προδότες έξω. Άραγε γιατί δεν κινδυνεύει ο Βελοπουλος που λέει τα ίδια?Οι πραγματικοί πατριώτες είναι πίσω απ τα σίδερα…αυτούς φοβούνται όλοι οι άλλοι είναι δεκανίκια κι αν δε το καταλάβατε θα ξαναζήσετε την θλιβερή ιστορία της απόλυτης προδοσίας των συστημικων προδοτικων κομμάτων

  36. Ο/Η να μην είναι παλαιστίνιο μουσλι εγκληματίας και αυτός εμμμμ λέει:

    μιλάει πολύ και κόβει ψήφους! εμμμ να μην είναι Παλαιστίνος μούσλι που να έχει βιάσει, σπάσει χέρια-πόδια σαγόνι γυναίκας και να την έχει μαχαιρώσει και από πάνω για να τον αφήσουν ελεύθερο!! εμμμμμμ!!!

  37. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!
    Κ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ !!! Κ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!….

  38. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ !!!!!!!
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΚΞΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ. ΔΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.!!!!!! ΟΥΤΕ Κ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ !!!
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ !!!!

Comments are closed.