ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Μοναδικός υπεύθυνος για το θάνατο του 19χρονου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – Διαβάστε γιατί…

Κοινοποίηση:
xalkidiki-19xronos-mak

Παραθέτουμε την επιστολή αναγνώστη – επιχειρηματία του χώρου των λούνα παρκ που αναλύει με αριθμούς γιατί μοναδικός υπεύθυνος για το θάνατο του νεαρού στη Χαλκιδική είναι το Ελληνικό Κράτος. Διαβάστε:

Καλησπέρα σαν επαγγελματίας στον χώρο σας στέλνω κατά την άποψη μου τον πραγματικό ηθικό αυτουργό του εγκλήματος που δεν είναι άλλος από αυτό που ονομάζουμε Ελληνικό Κράτος και που τα τελευταία 30 χρόνια έχει καταθέσει αμέτρητους νόμους για την φοροδιαφυγή και ούτε έναν για το φοροφαγομα που είναι και το αίτιο όλων των δεινών .

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ

Σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες τα καινούργια  παιχνίδια Λούνα Παρκ επιδοτούνται με 60 % από το κράτος !

Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν επιδοτούνται όχι μόνο έκλεισαν τα 2 εργοστάσια που υπήρχαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με νόμο που απαγορεύει αυτόν τον κωδικό κατασκευής στην Χώρα μας , ακόμα και εάν έχεις τα χρήματα σου απαγορεύουν την αγορά καινούργιων παιχνιδιών , για να αναγκάζεσαι να αγοράζεις  τα ακατάλληλα παμπάλαια παιχνίδια από φυσιολογικά κράτη

Π.Χ  ένα παιχνίδι σαν και αυτό που έγινε το ατύχημα στοιχίζει από μια μέτριας ποιότητας εταιρία  περίπου 700.000 ευρώ , εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος και καταφέρει να κάνει τζίρο 1.000.000 ( Ο τζίρος δεν μπορεί σε κανένα Λούνα Παρκ στην Ελλάδα να φτάσει τα 200.000 ) Αφαιρώντας το 24% φπα 240000  μένουν 760000  με τις 60000 πληρώσει μισθοδοσίες , ΙΚΑ τεβε , ρεύματα , μηχανολόγους , τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες φορτηγών , Ενοίκια ,  και , και , και …….

Και βγάλει κέρδος 700. 000 για να αγοράσει αυτό το παιχνίδι θα του αφαιρεθεί 10% για το πάγιο του παιχνιδιού και θα φορολογηθεί για το υπόλοιπο 90 % ( αυτό μόνο στην Ελλάδα παγκοσμίως και ίσως και σε λίγες χώρες της Αφρικής  )δηλαδή για τις 630.000 με 45% φορολογία  και προκαταβολή φόρου θα του περισσέψουν περίπου 68.000 πως θα αγοραστεί αυτό το παιχνίδι;  με αυτά τα χρήματα μπορείς να τα βρεις μόνο στα σκραπ τις Ιταλίας λίγο πριν μπουν στην ανακύκλωση .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: