ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με μιλιούνια ΝΕΚΡΟΥΣ. Το ΔΟΓΜΑ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΦ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ του ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΛΑΖΕΙ τα ΣΥΝΟΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ και της ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΧΑΡΤΗΣ με το ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΔΑΦΩΝ. ΤΟ ΝΑΤΟ και η ΝΕΑ ΜΑΤΩΜΕΝΗ Γιάλτα. Η ΡΩΣΙΑ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. Μπαίνει και η Πολωνία στις μάχες για να βομβαρδίσει τους Ρώσους

Κοινοποίηση:
exofillo9-3

teaser9-3

Tεύχος 2146, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Τετάρτης 9-3-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo9-3ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν…

Banner_7_Years_1000X500

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Υπάρχει υπερβολή από τους Ουκρανους. Λένε πχ ότι έφαγαν 11000 Ρώσους και επίσης φάγανε και 2 Ρώσους στρατηγούς. Αλλά στην πραγματικότητα τα νούμερα που δέχεται η Δύση είναι ότι φαγώθηκαν 2000 με 4000 Ρώσοι. Κατά τους Ρώσους οι νεκροί τους είναι 500!

  2. Η Κίνα γιατί αγοράζει το χρέος της Αμερικής U.S.A …με αυτό που κάνει η Κίνα επί της ουσίας δίνει οικονομικές ανάσες στην Αμερική να διεξάγει ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε ολόκληρο το κόσμο και να έχει έναν τεράστιο στρατό.Γιατι το κάνει αυτό; Το σωστό είναι να τους αφήσει να χρεωκοπησουν!Ας βγάλει τα αποθεματικά των δολλάριων που έχει στα υπόγεια της να πέσει το δολλάριο ή ας τα δώσει στους Ρώσους ανταλλαγή με Ρούβλια.

  3. πρεπει να εξαφανιστει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ολη η οικογενεια των μητσο-κουληδων …
    θα ΠΟΥΛΗΣΕΙ και την ακροπολη ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ …
    κρεμαλα στην που@@αρα κουλα

  4. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο Α/ΓΕΘΑ .
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ????

  5. ΤΡΙΧΕΣ!!! ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ!!! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΡΣΕΣ,Β.ΚΟΡΕΑΤΕΣ.ΙΝΔΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ κ.λ.π. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΧΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ-ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΟΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΤΩΝ-ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ”!!!!!! ΣΤΗΝ Ε.Ε.,ΟΣΟΝΟΥΠΩ,ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΣΤΩΝ-ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΣΤΩΝ!!! Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΦΟΡΜΗ-ΠΟΛΩΝΙΑ” ΤΟΥ Β’Π.ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΑ’Ι’ΒΑΝ!!! ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ-ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΜΑΝΝΑΣ-ΦΥΣΕΩΣ” ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ!!!!!!!!

    1. καλό, καλό, φτιάξαμε συκώτι!!! Β.Κορέα, Κίνα, Ρωσία κλπ ελεύθερα κράτη

  6. Η “ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ”,ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 10.000.000.000 ΔΟΛ.!!! ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΗ Η ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΡΙΚΟΥ-ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ” ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΗ ΠΙΣΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕΣΩ..ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ!!! ΗΤΑΝ,Η 1η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

  7. Με το Μητσοτάκη , το μόνο που μένει τώρα είναι να έρθει και ένας μεγάλος σεισμός

  8. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Lehman brothers
    Στις 15 Σεπτεμβρίου 2008 Παραμένει η μεγαλύτερη κατάθεση πτώχευσης στο ιστορικό των ΗΠΑ. Η Lehman κατείχε περιουσιακά στοιχεία άνω των 600 δισεκατομμυρίων δολλαρίων ΗΠΑ.
    Η χρεοκοπία προκάλεσε μια ημερήσια πτώση του Dow Jones Industrial Average της τάξεως του 4,5%, τη μεγαλύτερη πτώση μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
    ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: PFIZER Albert Bourla
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ στα πρόθυρα Γ Παγκόσμιου πολέμου : ΖΕΛΕΝΣΚΙ.
    Ας βγάλει ο απλός άνθρωπος τα συμπεράσματα του από μόνος του για το τι συμβαίνει στον κόσμο μας.
    Η Αμερική μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει που βρίσκει τόσο χρήμα να συντηρεί έναν τόσο μεγάλο στρατό και απειλεί λαούς ενω έχει το μεγαλύτερο χρέος στο κόσμο ;

    1. Η Νεολαία όταν ψωνίζει από τα ZARA και τις πολυεθνικές πρέπει να γνωρίζει ότι τα χρήματα τους γίνονται όπλα που μετά θα πέσουν στα κεφάλια τους και τα σπίτια τους!
      Όταν κάνουν χρήση των Facebook και των Instagram κάνει πάρτι ο διάολος και μια μέρα θα έρθει και σε αυτούς ο πόλεμος.
      Σου δίνει το ψωμί ο διάολος να ξέρεις θα σου δώσει και το πόλεμο για θυσία σε αυτόν .
      Αν η Νεολαία είναι πραγματικά φιλειρηνική πρέπει να σταματήσει να χρηματοδοτεί τα πολιτιστικά προϊόντα της Δύσης που δολοφονούν αθώους ανθρώπους αλλιώς όλα τα άλλα είναι προσχηματικα.

  9. Πρόκειται για πόλεμο «θολούρας», δεν υπάρχει σταθερό φάσμα, αλλά συνοδεύεται από πολυτροπικότητα και πολυπαραγοντικότητα, δεν υπάρχει μαύρο ή άσπρο, αλλά προσδίδεται «νέα απόχρωση» πολέμου, το γκρι.Κάθε εποχή έχει το δικό της είδος πολέμου, τις δικές της περιοριστικές συνθήκες και τις δικές της ιδιαίτερες προκαταλήψεις», ενώ, στον αιώνα που διανύουμε, πλειάδα θεωρητικών και αναλυτών εστιάζουν σε μια νέα μορφή πολέμου, αποκαλούμενου ως «υβριδικός πόλεμος». Ο πόλεμος αυτός διακατέχεται από ιδιαιτερότητα, διότι δεν κατατάσσεται στα πλαίσια του «παραδοσιακού» πολέμου· εν αντιθέσει, η υβριδικότητά του είναι εκείνη που του προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής-αναπροσαρμογής, καθιστώντας τον περίπλοκο και πολυδιάστατο.

  10. Να υπενθυμησω οτι, δημοσιευματα του προσφατου παρελθοντος, εκαναν λογο για αναβαθμιση του ΝΑΤΟ! Του ΝΑΤΟ, που μεχρι και σημερα, δεν εχει παρει θεση ως οφειλε, για την απειλη Casus Belli της Τουρκιας, και δεν εφαρμοζει τα οσα προβλεπονται στο καταστατικο του! Ως εκ τουτου, οπως πολλακις εχω γραψει, δεν εχει ρολο υπαρξης! Εκτος και αν, ο ρολος του ειναι διαφορετικος – που οντως ειναι – και τα υπολοιπα ειναι προσχηματα και αλλοθι!

Comments are closed.