ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ “ΚΛΕΙΔΩΜΑ”;; Δραματική έκκληση ΠΟΥ στην Ευρώπη: Επαναφέρετε τις μάσκες για να μην έρθουν σκληρά μέτρα το φθινόπωρο

Κοινοποίηση:
ΝΓ

Ο εφιάλτης του κορονοϊού είναι εδώ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και ζήτησε έστω την επαναφορά της μάσκας αφού η υποπαραλλαγή BA.5 της Όμικρον σαρώνει στο νέο κύμα της Covid-19 στην Ευρώπη.

Όπως τόνισε ο Χανς Κλούγκε, περιφερειακός διευθυντής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «Οι χώρες πρέπει να επιταχύνουν τον εμβολιασμό και να επαναφέρουν μέτρα όπως η χρήση μάσκας για να αποφύγουν την αναγκαιότητα λήψης αυστηρότερων μέτρων το φθινόπωρο και τον χειμώνα».

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Χανς Κλούγκε καλεί τις χώρες της Ευρώπης να αναλάβουν δράση τώρα για να αποτρέψουν την επιβάρυνση των συστημάτων υγείας, καθώς η υποπαραλλαγή BA.5 της Ομικρον κερδίζει έδαφος.

Περί τα τρία εκατομμύρια νέα κρούσματα της Covid καταγράφηκαν στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, που αντιστοιχούν στο ήμισυ του συνόλου των κρουσμάτων παγκοσμίως. Ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία διπλασιάσθηκε κατά την ίδια περίοδο και 3.000 άνθρωποι καταλήγουν από την νόσο κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με τον Χανς Κλούγκε.

«Υπάρχει αύξηση κρουσμάτων … την ώρα που η κοινωνία λειτουργεί σχεδόν όπως πριν», είπε υπογραμμίζοντας την ανάγκη για δράση των πανδημικών σταθεροποιητών, όπως είναι η δεύτερη αναμνηστική δόση εμβολίου, πριν από την έλευση των επικαιροποιημένων εμβολίων το φθινόπωρο, καθώς και την προώθηση της χρήσης μάσκας και του εξαερισμού.

Αυτά τα μέτρα σταθεροποίησης της πανδημίας θα πρέπει να εφαρμοσθούν τώρα για να αποφευχθούν αυστηρότερα μέτρα, προειδοποίησε. «Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για την κήρυξη lockdown», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μαζικη ανυπακοη – αντιδραση σε οτι μαλακια ψηφιζουν.

  2. τα κρατικοδίαιτα μνόσκυλα του ΠΟΥ, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πληρώνονται την αργομισθία τους, οπότε δεν τους νοιάζει και να κλείσουν όλα…

  3. Όσο τις πολιτικές αποφάσεις τις υποβάλλουν γιατροί ή ο ΠΟΥ, θα είμαστε συνέχεια άρρωστοι, κλειδωμένοι και διωκόμενοι.

  4. Αυστηρη καραντινα στους μπολιασμενους.Αυτη και μόνο είναι η λυση οπως τονισαν εγκρητοι επιδημιολογοι.

  5. Με την ύφεση και την πείνα που – λογικά – έρχονται , περιμένουν γενικές εξεγέρσεις σε όλες τις χώρες……Ήδη το πανηγύρι ξεκίνησε σε Ολλανδία , Βέλγιο , Γερμανία και έχουμε συνέχεια…….Μάσκες και αυστηρά μέτρα για έναν ιό που μεταλλάχθηκε σε κάτι πολύ ελαφρύ και μείωση της κτηνοτροφικής παραγωγής επειδή κλάνουν οι αγελάδες ( το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο και 8.000.000.000 άνθρωποι έχουμε βάλει τάπες !!!!!!)…..Οπότε σου λέει με πρόσχημα τον ιό ξαναμαντρώστε τους μέσα 4 – 5 μήνες να ησυχάσουμε…..Αφού τους εμβολιάσουμε και τα οικονομήσουμε……..Κορονοιός και κλιματική αλλαγή τα μεγάλα όπλα της ΝΤΠ……

  6. Αφού έχουμε τα εμβόλια και έχουν εμβολιαστεί όλοι.

  7. Εννοείται θα ξαναεπιβληθεί lockdown. Στην κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας πολλές πόλεις είναι πια φυλακές. Με ηλεκτρονικά βραχιολάκια για τους κατοίκους και απαγόρευση εξόδου από την κατοικία τους. Η παγκόσμια υπερχουντάρα προωθείται στο φουλ.

  8. τα λουγκροχτικια δεν τα βλέπει ο που;;; φτάνει πια. σταματήστε τα χτικιο τρυπηματα να γίνει ο κοσμος καλά. ΑΝΏΜΑΛΟΙ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΚΟΛΕΘΡΑ, ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΙΔΝΑΣ σβαμπ, ΡΥΠΑΡΗΣ ΦΑΡΑΣ ΑΠΌ ΓΡΑΜΜΉ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΆΙΝ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΤΑ ΠΡΟΥΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΛΕΦΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΧΑΛΔΑΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΆ. ΕΞΟΥ Κ. Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ TOY.
    π.ο.υ.σκασε πιαεκτοςκ. ανγκρεμισετε οι ιδιοι αυτά που λέτε, όπως κάνατε με τις μαλακιες της Georgia. Να κοιτάξεις τις νοσηρες τραβελολουγκρες κ. ΠΟΥΣΤΡΕΣ. κεινες είναι τίγκα στα ΧΤΙΚΙΑ. μάσκες σιδερένιες στους πισινους σας. αρσενοκοιτες του κερατα.

  9. Σας έχουμε χεσμένους ρε σατανάδες του ΠΟΥ!Ποια υποπαραλλαγή της παραλλαγής ποια πειραματικά μπολια-δηλητήρια!!!Φυσική ανοσία μονο και συνεχιζουμε να σας γραφουμε στα αρχ..δια μας.Μαντρώστε τους μπολιασμένους!!

  10. Τους σακατεψαν το ανοσοποιητικο και τωρα ψοφανε με την κλανια του διπλανου.

Comments are closed.