«ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ». ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΕ 500 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ. Πληρώνουμε με αίμα την υπερτιμολογημένη σκανδαλώδη σύμβαση με τους Εβραίους για το διεθνές κέντρο εκπαίδευσης πιλότων. Δημητριάδης, Παναγιωτόπουλος, Λάγιος, πρώην δ/ντης εξοπλιστικών, έστειλαν στον τάφο τον έμπειρο επισμηναγό, Επαμεινώνδα Κωστέα, έξω από τη βάση της 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα με το ερείπιο Τ2

Κοινοποίηση:
1.indd

1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

im_teaser_28-12-2023

Στο φύλλο της ΠΕΜΠΤΗΣ 28–12-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

free-journalist

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Παναγιοτωπουλος???? Εδώ γελάνε και οι πετρες

  2. Οι Ισραηλινοί δλδ οι Εβραίοι έποικοι στην Παλαιστίνη, επιτίθενται στην Χώρα αγοράζωντας ακίνητα με προοπτική να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.
    Το αεροδρόμιο της Μεσσήνης έχει παραχωρηθεί στους Ισραηλινούς για εκπαίδευση της πολεμικής αεροπορίας τους.
    Τούτο μετά το 2010 και τα γεγονότα με το Μαβί Μαρμαρά, η Τουρκία έπαυσε να τους δίνει χώρο για τις ασκήσεις τους.
    Ήταν Ισραήλ- Τουρκία συμμαχία.

  3. Σίγουρα δεν ήταν ξαφνικούα του 5φολιασμένου πιλότου;

  4. με μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι

  5. Μητσοτακη, κάθαρμα, προδότη, απατεώνα, αληταρά.

  6. Αφού δέν μιλούν οι ίδιοι οι πιλότοι,τα στρουμφάκια πού κάθονται προσοχή στον καθε Γραμματέα Υπουργείου (!)😁,
    ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ??
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, έκανε ό Σόϊμπλε: Οι νέο- ελληνες- με μικρό τό ε😠- είναι άχρηστοι λακέδες κ λεμέδες!! Κ κλέφτες!!!
    Ξέχασα τίποτα; Αα! ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ🖐️
    Ξέρετε- πού ΔΕΝ ξέρετε- οι Αναρχοκατσαπλιαδες έχουν δύο καίρια ζητήματα ανοιχτά με την Αστική τάξη: Την Οικονομία κ τά Εθνικά θέματα:
    Στην Οικονομία διαφωνούν, στα Εθνικά θέματα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ= ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! Τό ίδιο Κέντρο τούς κατευθύνει…
    *Τό πατέρα μου Ισαάκ, το μητέρα μου Ρεβέκκα!

    1. Μην τους γράφεις τέτοια, κολλάει ο εγκέφαλος και δεν ξέρουν τι να απαντήσουν.
      Κράτα το σχόλιο, μπορεί να σου χρειαστεί και σε άλλα άρθρα.
      Πάλι καλά που ήταν ο Σόιμπλε, ειδάλλως τώρα θα ήμασταν Βενεζουέλα, μην πως Νικαράγουα, Γουατεμάλα, μπορεί και χειρότερα.

Comments are closed.